0 oy
244 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18,461 puan) tarafından
Piskolojim bozulmaya başladı artık. 72 kiloydum. 3 aylik korunması aşısı vuruldum ve 2 gün de önce 80 kilo olduğumu gördüm. Dün diyete başladım Sözde ekmek yemedim az yemek yedim falan ama bugün yapamıyorum. Sıkılıyorum kendimi dolabın başında buluyorum. Bana yardım edecek kimse yok mu ya. Birlikte diyete başlayalım ki kendimi kilo vermeye mecbur hissedim. Ya da diyet yaparken şu çayı iç kilo vermene yardımcı olur diyeceğiniz çay var mı. 

Benle kilo vermek isteyen biri varsa her gün iletişim halinde olmam lazım. Mesela ben bugün bundan bu kadar yicem sende öyle yap falan diye birbirimizle konuşalım li vazgecmiyim 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bende öyleyim aksamdan başlıcam diyom sabah kendimi bol bol yerken buluyorum . Hareket yok dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum bazı hareketleri de yapamıyorum alt kattakilere ses gidicek diye bende hamileyken hamileliklerden bazı sıkıntılardan tedavilerden dolayı ilaç kullanımından dolayı 40 kilo fazlam var ;) tartımın pili bitti kaç kilo olduğumu bilmiyorum suan. Beraber yapabiliriz:):)

tarafından
Sıkıntılı bi yer burası gün icinde ev isinden çıkamıyorum akşam eşimle yapayım diyorum onunda saati belli olmuyor. Beraber başlayalım canım. Özelden birbirimizi gaza getirelim :):)
(18,461 puan) tarafından
Aynen öyle yapalım canım. Özelden konuşalım. Bende de 2 bebek var diye spor yapamıyorum.
tarafından
Bende bebek yok canım kaybettim :(
(18,461 puan) tarafından
Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Allah sana da en yakın zamanda bir bebek nasip eder InseAllah. Kimsenin kucağını boş birakmasin
tarafından
Amin insallah canım :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben herhangi bir çay v.b seyelr kulanmadim cnm önce sen kendine inanmalisin ben 3.5 aydır diyeteyim
(18,461 puan) tarafından
Kuzum ama sen spor da yapıyordun..Benim spor yapma gibi bi şansım yok.
tarafından
Rahatsızlığin falan mı var cnm
(18,461 puan) tarafından
Yok kuzum rahatsızlık değil. 2 bebeğim var onlarla ilgilenmekten spor yapacak vaktim yok
tarafından
O zam spor yapma cnm hafta da 3 kere falan yap bebisler uyuduktan sonra evin içinde sürekli hareket icindeysen haftada 3 yeter bence:)
+1 oy
(2,319 puan) tarafından
Canısı ekmeği şekeri tamamen kes evin içinde sürekli hareket halinde ol ben mesela spor hiç yapmadım sürekli evi toparladım temizledim spor olsun diye sürekli hareket halindeydim. Şekeri ekmeği tamamen kestim akşam 6dan sonra bişey yemedim 2 ayda 81 den 72 ye düştüm maşallah. 
(18,461 puan) tarafından
Ekmeği keserim ama şeker beni bitiriyor. Şekeri kesmem için hiç çay icmemem lazım
(643 puan) tarafından
Cnm hibiskus mu ne çay var nar yaprağı kurusu onu icince tatlı isteğini azaltiyo
+1 oy
tarafından
Herbalıfe dene canım cok kısı memnun 
(18,461 puan) tarafından
Evet o dün aklimdan geçti. Nerde bulabilirim acaba
tarafından
Busecim nasılsın canım
tarafından
Iyıyım sukur canım sen nasılsın
tarafından
İyiyim bende :)

İlgili sorular