0 oy
1,844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar merhaba ben 29 yaşındayım 7.5 aylık  bir bebeğim var. Eşim 43 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 12 yaşında oğlu var. Bugün oğlunu annesinden tatil amacli almaya gitti. Neyse bi arayayım ne yaptı aldı mi derken eşimi aradım açtı. Neredesin dedim eski eşinin evinde olduğunu oğlunun odasına bakmak için girdiğini bir de odanın perdesi düşükmüş onu taktiğini çıkacağını söyledi. Ya eski eşinin evine girmesi beni acayip sinirlendirdi. Öyle böyle değil. Bosancam ayrilcam sen onun evine nasıl girersin beni yok sayıp nasıl girersin dedim. Bana abartma benim yaptığım bisey yok dedi. Çekip odaya gitti

38 Cevaplar

0 oy
(774 puan) tarafından
Bende çok sinirlenirdim ama çok da uzatmazdim çünkü çocuk var arada odama bak demiş olsa oğlu mecbur girip bakacak çocuk için de muhatap olmak zorunda Cook sinir bozucu bir durum ama kabul etmişsin artık yapacak bişey yok 
-Reklam-
0 oy
(569 puan) tarafından
Özür diliyerek söylüyorum kırmak için değil asla ama sonuçta bunu biliyordun aşırıya kaçmış bence boşanan insanlar çoçukları için bir araya gelmek zorunda belki o çoçuk baba gel bak dedi heves etti ve perdeden konu açıldı o da bir baba olarak bunu yapmak istedi senden saklamamış ki sana söylemiş niyeti kötü olsa nerden bilicekdin o eve girdiğini dürüst olmuş sana önemli olan bu değilmi 
tarafından
Kadın benim bulunduğum şehirden kendi ikamet ettiği sehre giderken eşimi arıyor hadi bizi otogara götür diyor götürüyor. Sonra otobüse bindirirken vedalasiyorlar yanak yanağa. Niye diyorm çocuk varken düşman gibi mi olalım diyor. Bilmiyorm ya sindiremiyorm
(569 puan) tarafından
Öyleyse durum değişir canım ben anlattığında sen abartmışsın dedim ama bu durum fazla tabiki tepkini eşinede o kadınada koy tamam kimse düşman olmaz ama yanak yanağa ne o kadar iyiydiler madem boşanmasalarmış
tarafından
Konuşmak istiyorm beni öteliyor eşim konuşmak bile istemiyor. 1 çocuğum var. Bosancam ya babasız kalacak ya annesiz. Cocuguma acıyorum ben
(569 puan) tarafından
Aile büyükleriyle konuşmani tavsiye ederim ilk belki birinden çekiniyodur seviyodur onun sözünün bir kiymeti olur
0 oy
(954 puan) tarafından
Abartmissin ortada bir çocuk var babalığıni yapmak zorunda ilgilenmek çocuğun odasını merak etmek babası ya sonuçta bu böyle devam edecek alışman lazım guvenmiyeceksen de bosanirsin 
tarafından
Guvenmemek değil bekarmış gibi rahat davranıyor. Mesela ben eski eşimin evine girsem kıyameti koparirdi emon ol
(954 puan) tarafından
Bosanmislar sonuçta suanki eşi sensin huzurunu bozmaya değmez hem esin de artık olgun yaşta çocuğu için girmiştir sen canını sıkma boş ver
0 oy
tarafından

bende çok sinirlenirdim

0 oy
(969 puan) tarafından
Onunla evlenmeden önce bunların olabileceğini sonuçta eski karısıyla ortak bı yanlarinin olduğunu düşünmen gerekirdi 12 yasinda bı oğlu var ve gerektiğinde o eve gidip oğlunu da görebilir veya oğlunu bı süreliğine kendi evinede getirebilir en başından tahmin edebilir ve ona göre evlenebilirdin şimdi kızma hakkının olmadığını düşünüyorum eski karısıyla bı yakinlasma olmadığı sürece tabiiki 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Sadakatsiz deki Derin geldi aklıma bir an 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Kizmakta haklısın ama boşanacak kadar oldugunu düşünmüyorum tabiki,evet bile bile evleniyoruz ama , bir cocugu var görmek zorunda, ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ama eve girmekte ne hadi girdi sana haber verebilirdi,bende ayrıldım kizimin babasıyla ayriyken onun için görüşüyorduk ama o zaman ben bekardim,evlenince görüşmeyi kestim,çocuk için görüşmek zorundayım zorundayiz ama belli bir yaştan sonra da çocuklar artık bu durumu kabul ediyor, hani evlenirken hersey göze alınırda boyle biseyde çok sacma 
0 oy
(57 puan) tarafından
Doğal şeyler bunlar bu kadar sinirlenecek ne var 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence abartmissiniz evlenirken eski eşiyle bağının kipmayacsgini bilmen lazimdi sonucta ortada bi cocuk var ve o çocuğun anne babasına ihtiyacı esin bisey yapiyor olsaydi o telefonu açıp sana hesap vermezdi bence hic acmazdi telefonu 
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Çok haklisim cnm yanlis yapmiş eşin sende adammı yoktu bu kartla evlendin
tarafından
Birinin ahını mi aldım çekeceğim mi varmış bilemedim evlendik işte.
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Ayni sey tersi durum olsa  eminim esin kıyameti koparirdi. Benim esiminde 2.evliliği onunda ilk esinden bir kizi var. Esim bosandiktam sonra hiv bisekilde muhattap olmamis olmazda. Ha gerekir bi sorun olur cocukla ilgili amenna tabiki gorusur. Ama evine girmek nedir yani. Ben olsa. Bende cok kizardim. Iyi yapmissin tepki goster.ekle. sen normal karşılayanlara bakma canim. Madem okadar rahat olup evine girip cikacakmis bosamasaymis.
0 oy
(946 puan) tarafından
Herkes bunu bilerek evlendin demiş ama, benim eşim de çocuğunu almaya giderken böyle bişey yapsa bende deliririm ki eşin de hata onun üstüne vazife değil kadın kendi yapamamış mı? Şahsen ben eski kocamı evime sokmam o neden alıyor? 
tarafından
Matkapla yapılması gerekiyormus erkek isiymis falan filan. Dünden beri moralim yerlerde. Daha 29 yaşındayım. 2 yildr evliyim ve şimdiden catrtilar başladı. Bunu yapanda 43 yaşındaki koca adam. Cahil de değil.  Üzülüyorum hemde çok.
(946 puan) tarafından
Ah canım yaa benim bile sinirim bozuldu okurken ama konuş eşinle rahatsız olduğunu söyle bence, oğluyla ilgili her şey kabul edilebilir ama eskiyle ilgili kabul edilemez. Bence sende git çocuğu almaya giderken ben öyle yapiyorum şahsen kafam rahat en azından
0 oy
tarafından
Adam haklı evlenip boşanmış çocuklu bir adamla evleniyorsan bu tür şeyleri göze almalısın.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Evet bende bozulurdum ama eşime güveniyorsam uzatmazdım sonuçta boşanmış kadınla işi olsa neden boşansın. Cocugunun odasına girmesi gayet normal geldi bana elbet ilgilenicek babası sonuçta kadın yapamamıştır belki rica etmiştir. Bunlar hep olabilecek şeyler boşanmış insanlar arasında 
0 oy
tarafından
Bosanilacak kadr degl ama seni anlıyorum canm senin eşinin yaptığı suç çocuğunu görsün gelsin perdeyi falan düzeltmesi ne alaka şimdi gidip perde düzelten sonrada gidip yemekte yapar başka şeylerde yapar sen kırıldığını ve sinirlendigini ona belli et oda anlar artık bir daha böyle birşey yapmaz bide bazıları evleniyorsan göze al diyorlar ama emin ol bir çok kadın bunu yaşamak istemez empati yapmak gerek
0 oy
(313 puan) tarafından
İyi de bişey yapacak olsa evdeyim der mi be kuzum çocuk çağırmıştır odamı gör diye 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Niye bu kadar eski karısına öfkelisin o kadın diyorsun sürekli? Kadın evlenmemiş mi? Ayrıca zaten onlar anlaşsalar ayrılmazdı boşa kendini yıpratıyorsun  
tarafından
Eski karısı adamın evli olduğunu bile bile halen hiçbişey yokmuş hiçbişey yaşanmamış sanki halen kârı kocaymis gibi yakın davranıyor. Ben bu kadar rahat insan sevmem
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Ben evlilik yaptm ayrildm ama 2ci eşi bekar sectm 
tarafından
En dogrusu
(1,475 puan) tarafından
Ee yani ileride sorun yaşamı istemedim
tarafından
Allah mutlu mesut etsin canım. Yuvayı daim etmek çok zor oluyor bazen
(1,475 puan) tarafından
Esimin adıda mesut zaten hahaha ben 27 oda 39 yasnda 12 yaş var aramzda 2kizm var bu esimden 1ci evliliktende oglum var biz anlasark evlndk oglumu kabul etti evlndk ama kabul etmesydi evlnmezdm ben kadnim herturlu bakarm cocgumu ama bir baska kadinin cocguna sahip cikamam beni dinlemz kabul etmez

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 475 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 426 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,027 göst.

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,442 cevap