0 oy
1,415 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Bizi nasil bi süreç bekliyor başına gelen oldu mu :( 43 gunluk bebeğim 

50 Cevaplar

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Korkma canım benim kızımınki dede dr.cok az var dedi ve büyüdükçe kapanır dedi olede oldu büyüdükçe kontrollere götürdük duzeldigini söylediler su an 5 yaşında korkma kapanabiliyoda yani
(64 puan) tarafından
Inşallah canm bizimkide geçer
-Reklam-
0 oy
(826 puan) tarafından
Ne zaman öyrendiniz?? Benim  bebeğimdede var 3 tane delik var. Kaç milli delikler?? Doktor ne dedi?? Millisine göre değişiyor canım bizde 3 4 milli vardı şuan 10 aylık 2 milliye düştü kilp alması lazım mutlaka bide enfeksiyon hastalıklaedan koru burnu tutulmasln yorulmasın havaya atıp tutmayın heyecanlanmasln mutlaka temiz nefes almalı odayı havalandır dışarıda gezdir hava güzelken inşAllah iyileşir. Genelde 7 8 milliden az olanlar kapanıyor bize 1 yaşına kadar dedi doktor. Ama 7 8 milliden çok oldukta ameliyyat gerekli oluyi canım
(64 puan) tarafından
Büyüklüğünü bilmiyorum canim tekrar kendi doktoruma ada gideceğim inşallah gecer sizinkiler bizimkideallah büyük
(826 puan) tarafından
İnşAllaj canıç bende önce korkmuştum gerçekten korkuttulae eğer bebek yemek yerken ağlarken morarmıyosa korkma çokda büyük değil demekki. Bide kilosuna dikka et kiloa aldıkca kapanır. Bide mutlaka hastalıklaedan koru burnu tutulmasım rahat nefes alsım inşAllah kapanır canım. Ameliyyatlık bişey olsaydl doktorun söylerdi bizde düzenli gidiyoruz doktora
(64 puan) tarafından
Dikkat edecem canim sağol Allah yardımcımız olsun
0 oy
(76 puan) tarafından
hic ùzülme stres yapma benim kizimda da öyleydi    ama bunun her bebekde olabileceginide dedi 1 sene sonra gelin dedi sikayetimiz yok  skür gayet iyi  yani bosuna stres yapip sütünden olma    daha yeni dogmus gayet normal
(64 puan) tarafından
Inşallah Inşallah sağol cnm
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun cnm. Rabbim bol şifa versin inşallah ❤️.  İlerleyen zamanlarda çoğunluğu kapatıyor.

Ablamın kızının da kalbi delik ti ufak bir ameliyat la kapattılar. Şuan 1 e gidiyor. Durumu iyi çok şükür. 

Teyzemin kızının kızı nında kalbî delikti gelişimi ilerledikçe normale döndü kendiliğinden kapandı durumu iyi çok şükür

Amcamın kızı nında kalbî delikti gelişimi ilerledikçe normale döndü kendiliğinden kapandı durumu iyi çok şükür. 

Rabbimin izniyle sizde atlatirsınız sizde üzülme desemde elinde olmadığını biliyorum. 

(64 puan) tarafından
Inşallah canm allah razı olsun
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Benimkide 32 haftalık doğdu kalp damarnda ve kalbin altnda açıklık varmış yoğun bakimda 28gun kaldı 6aylik olunca bidha kontrol var isitme testi bidha olcak kalca ultrasni bidha olcak rop 3cuye bu ay sonu olcak erkn doğumun durmlari bunlar
(64 puan) tarafından
Aynen canim benim bebegim de 33 haftalik doğdu  :(
(1,475 puan) tarafından
Rop.muaynesi olundmu sizn
(64 puan) tarafından
Rop u bilmiyorum ama butun kontrolleri yapılmıştı hastanede ropun ne olduğunu da bilmiyorum
(1,475 puan) tarafından
Rop gözün arkdsnda damrlara bakiliyo bizm tüm muayaneler 2ci kez yapilcak 28gun yoğun bakimda kaldı diye 2ci kez istme testi olcak üniversitede 6aylik olunca kalpte 2kez 6aylik olcam muaynesi kalca 4aylik olunca 1buck hafta kaldı 4aylik olcak gözde bu ay 3cukez yapilcak doktor içeri almiyo cok bagiriyo cocuk hastnanenin bi ucna kaciyom tek gbi malzemelerle göz kapakları aciliyomus normal bi muayne dglmis ileride körlük olup olmicagni bakiliyo
(64 puan) tarafından
Yok ben hastanede oyle bisey yapıldığını görmedim canm
(1,475 puan) tarafından
1 haftadan kazanıyorsunuz siz ondan yapılmamıştır
0 oy
(5,452 puan) tarafından
seni şuan en iyi ben anlarım canım 2 saat önce doktordan geldim banada dediler ama endişe etme kapanır 6 aya takip edecegiz dediler bir başka doktora da sordurdum oda 3 ay sonra kontrol edelim demiş inşallah sıkıntı olmayacak dua edelim
(64 puan) tarafından
Bende dun akşam öğrendim canim cok kötü oldum ama o kadar çok kişi yorum yaptı o kadar çok goruluyormus ki biraz olsun korku gitti içimde bizede 6 ay sonra yine gel dedi ama ben bi kac ay sonra başka bi doktora giderim sizinde bizimde gecer inşallah allahim kimseyi evladiyla sinamasin
(5,452 puan) tarafından
amin canım inşallah kapanması beklenen durum aynen hangi ildesiniz ben kendimde hemşireyim prof dr var 3ay sonra gel bakalım dedi ama cumartesi günü başka doktora gidip 3.ayın sonunda prof. gideceğim
0 oy
tarafından
Yeğenimde vardı. Sürekli kontrol altındaydı. Şuan 7 yaşında çok şükür iyi.korkma bazıları hemen kapanıyor. Inşallah sizinki hemen kapanir
(64 puan) tarafından
Inşallah canm Inşallah
0 oy
tarafından
allah sifa versin
(64 puan) tarafından
Amin sağol
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Her bebeğin kalbi delik olur zamanla kapanır bu delik ikiden fazla olursa sıkıntı oluyor .. arkadaşımın oglunda var düzenli kontrole gidiyor 19 aylık şükür sıkıntısı yok

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,542 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren Durgun (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,334 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Melekoglukum (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 280 göst.