0 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (639 puan) tarafından
Bir de bu üç aylık iğnesini sağlık ocağı mi yapıyor, ne kadar zamanda etkisini gösteriyor? 

6 Cevaplar

0 oy
(14,062 puan) tarafından
Igne bilmem ama hap veriyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kondom ve hap veriyordu önceden ama aerkk gebelik vitamin izahı vermiyor oandemide ona bütçe ayirammamislar herşeyi herkes kendi cebinden  karşılıyor 

3 aylık iğneyide eczaneden alıp sağlık ocağında vurduruyorsun ama asla tavsiye etmem üç aylık iğne zaten yanlış bilmiyorsam piyasadan çekilmiş 
tarafından
Kaç ay kullandın canim cok geçmiş olsun korundugun hâlde mi hamile kaldin bide:((
tarafından
Valla kaç kez yaptırırım hatırlamıyorum ki  canım geçmiş zaman hem ben hem eşim korunuyorduk üstüne üstlük iki kızıma da tedavi girerek gebe kaldım ") 3. Kendiliğinden çıktı geldi ben hiç ihtimal vermiyordum yine sınır stres beni mahvetti diyordum ama meğer bebik mis beni mahveden hayırlısı böyleymiş yapacak hiç bir şey yok
tarafından
Oo korktum canim açıkçası iğneyle hamile kalmışsın bende güvenilir saniyordum:/
tarafından
Hiç bir yöntem allahin ol emri karşısında duramaz canı msen tedbirini al takdiri allaha bırak ") umarım sana çok yan etki yapmaz
tarafından
Inşallah canim ya cok korktum valla bi daha vurdurmiycam galiba
0 oy
tarafından
Üç aylık iğne yapmaz ama hap ve prezervatif verir 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
O igne iğrenç bise çok yan etkileri var burda biri yazmisti iğneden sonra eşimle yakinlasamiyorum hicbise hissetmiyorum kuruluk var hiç islaklik olmuyor diye yazmış care arıyordu 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
3 aylikigneler çok fazla sentetik hormon içeriyor benim hemşirem hiç önermedi spral taktircam özel hastane 600 lira dedi umarım yatırama kadar bi kaza olmaz :D
0 oy
tarafından
Eltim sağlık ocağından yapıyordu iğneyi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 716 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 272 göst.
0 oy
6 cevap 338 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,470,931 soru

24,092,234 cevap

331,828 kullanıcı

...