0 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
Napcam ben ya. Naısş egitim verecem bu kıza 

8 Cevaplar

+2 oy
(14,062 puan) tarafından
Bu uyku eğitimine bugün hep denk geldim 7 aylik bebeler ne anlasin egitimden ya günahlar yaninda yat emsin uyusun kokunu alsin seni hissetsin huzur bulsun bosver zamanla uykusu düzene girer bi anne ne kadar stresli olursa çocuğuna da o yansır.
-Reklam-
0 oy
(15,271 puan) tarafından
Uyku saatlerini düzenleyerek canım. Ayına göre koy saatini en çok 2.5 saat durabilir o ayakta. 7 de kalktıktan sonra 9.30 ilk yatış sonra diğer uykusundan uyanınca en çok 2-2.5 saat en son geve uykusu ise en fazla 8 de olmalı. Yani kontrolü sen eline almalısın bi de bu eğitim değil canım. Emerek uyusun ne var ki emsin uyusun vakitlice
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Kızım 4,5 yaşında geç yatıp erken kalkiyor. Eğitimle olacak iş değil gibi. Erken yatınca da bir saat uyuyor kalkıyor sonra beni de gece yarılarına kadar uyutmuyor. Bu yasa geldi bir saatten fazla oldu ayağımda uyutmaya çalışıyorum. 
0 oy
tarafından
İnternetten araştır online uyku eğitimi veren pedegoglar var 
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Bu uyku eğitimi bence her çocuğun harcı değil ozellikle ağlatarak uyku eğitimi verilmesi cok yanlış nasil dayanıyorlar anlamıyorum o düzeni senin kendin olusturman lazım bi şekilde gündüzleri aydınlıkta uyusun geceleri de karanlıkta uyut ışık acma ki gece gündüz ayırt edebilsin 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Uyku tablolarına bakarak uyutursanız uzun ve kaliteli uyur daha huzurlu olur. Kaçırılan uyku vakitleri yüzünden diğer uykular da gitmez. 
0 oy
tarafından
Çok büyümeden düzenli bir uykuya alıştır sonra daha zor olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 729 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.