+1 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkdaslar  merhaba✅✅✅

Bebek 6.5 aylık.

Ben avokado, elma,muz,yoğurt,yumurta sarısı,havuç,,balkabagi  ,patates gibi şeyler  verdim 3 er gün.

Bundan sonra ne yapayım.

Ha  bu seyelri savaşla yedirdim  isteksiz. 

Lor veya  beyaz peynir vermedim ne zaman vercem bi de bunlar da mı 3 gün kuralıyla?

Birde çorbaya ne zaman başlamam lazim .

Çorba  miktarı ne kadar olmalı yani kaç  yemek kaşığı  yedirmek gerek?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
6bucuk aylık olmuş doyana kadar verebilirsin çorba

Peynir için geç kalmışsın labne ve lor peyniri ver her sabah 
tarafından
3 gün kuralıyla mı?
Ama labne marketteki mi
tarafından
Ben hazır alıyordum kendim bikac kez yaptım kendin yaparsan daha sağlıklı ama yapamazsan güzel markanın alabilirsin. Ben açıkçası üç gün kuralı uygulamadim kendi yaptığımız çorbalardan verdim tuzunu az atıp
tarafından
Çok teşekkür ederim♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Labne verdim 

Tadimlar bitince çorbaya başladim
tarafından
Kaç gün sürdü tadimlar
tarafından
Ben ikişer gün verdim alerjisi yoktu mesela patates havuç kabak karıştırıp çorba yaptım zaten test yaptılar bünyesi alerjik değilmiş
tarafından
Ben alerji testi yaptırmadım  keşke yotrsaydim 3 gün kuralı  uyglmzdm
tarafından
Yinede 2 şer gün verdim patatesi tek başına yemiyor haşlayıp verdiğimde sevmedi ama çorbanın içinde yiyor
tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
tarafından
Çorba yap artık doyumluk yesin 
tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(3,268 puan) tarafından
Labne verebilirsin artik severse peynir de yedir. ben 3 gun kuraliyla verdim. Kendim yaptim peyniri sevemedi pütürlü geldi. Sonra labnr yaptim ona bayila bayila yiyiyor.

Çorbada ilk küçük bir kase verdim. Ikinci gun biraz daha fazla verdim. Boyle boyle arttirdim.Yesin diye zorlamadim. Istediği kadar yedi. Her çocuk istahli değildir. Kendin durumuna göre içirirsin.
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bu ayda ben herşeyden veriyodum tattirdim her yemekten☺️
0 oy
tarafından

Ben 6 ayında herşey verdim ve şu anda 1 buçuk yaşında kgsi falanda çok güzel hiç yemek seçmez herşeyi yer 

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Sabahları yaptığın lor peyniri yumurta sarısı pekmezle yada beyaz peyniri tuzlu ise geceden suya koyup yumurtanın içine katabilirsin. bulamaç kahvaltı deriz. Yoğurt çorbası hafif başlangıç olarak. Sebze çorbası yapabilirsin balkabağı patates havuç çorbası olur. Yada balkabakli irmikli muhallebi olur tadımlık..çorbada miktar olarak ilk baslangicta çeyrek çorba kasesi yeter mide yormaya gerek yok

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 417 göst.
23 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,132 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 700 göst.