0 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

2bucuk aylik Oglum yaklaşık 1 haftadir kaka yapmıyor ıkınıyor ama olmuyor hem emziriyorum hemde gunde 2 3 kere mama veriyorum sadece anne sutu alsa 10gune kadar yapmasada olur diye biliyorum ama mamada icince kabiz mj olmus oluyor

Ne yapabilirim kizlar üzülüyorum yavrumu boyle gördükçe :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Sıpa buraya yazmamı bekliyormuş sanki:D

Hic bisey yapmadan yapti şimdi heyyooo cok mutlu oldum valla<3 annelik boyle biseymis demekkiii:D

-Reklam-
0 oy
(163,446 puan) tarafından
mamasina zeytinyagi kat bayagidir yapmiyomis aya fitil al 
tarafından
Ya kattim icmedi o mamayi
0 oy
tarafından
Mamanin içine az z.yag akit öyle içsin
tarafından
Yaptim ama icmedi o mamayi
tarafından
Canım çalkala güzelce bir iki yudum içse kar. Ben poposuna da z.yag surerdjm sende kayısı suyu falan ic
tarafından
Tamam cnm cok saol allah razi olsun
0 oy
tarafından
Mamasina zeytinyağı dsmlat annesi geçmiş olsun
tarafından
Tesekkur ederiz cnm ama damlatttim biraz icmek istemedi döküp yeni mama yaptm onu icti
0 oy
(797 puan) tarafından
Kuzum manasının içine az zeytinyağı koy hatta sağlık ocağındaki hemşire günde 1 çay kaşığı normal de verebilirsin dedi kabızlık ileri derecedeyse fitil falan veriyolar zamanında çok çektim hala çekiyorum iyi bilirim 
tarafından
Ya ne kotu bisey yaa valla
Mamaya koydum az bisey icmek istemedi o mamayi
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Zeytin yağ ver hemen yapar
tarafından
Direk agzina mi veriyim mamaya katinca icmedi cunku
tarafından
Direk ağzına sakin verme yağı kardeşim ölüyordu küçükken yağ olduğu için yutamiyorlar
tarafından
Ayy allah korusun cnm  cok tesekkur ederim uyardigin icin
(45,023 puan) tarafından
Yok kizz iki aylık bebe nasıl yutsun manasına felan kat vitamin şişeleri varya onada koyup damlata bilrsin agzina ben kızıma öle yapardım
0 oy
tarafından
Kuzu kulak çöpüne zeytin yağı dok biraz uyar poposundan doğru değil ama bazen mecbur kalıyor insan 
tarafından
Evet iste bende duydum bunlari ama mudahale etmeden yapamaz alisir diye yapmaya korkuyorum
tarafından
Ben çok mecbur kalınca yapıyorum kuzu ama öyle alismadi da bazen katı kaka tikayabiliyor poposunu ondan yapamıyor
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Karnına sirtina zeytin yağı sür bi çay kaşığı ver fitil varsa al rahatlar
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Canım şükür yapmış ama eğer mama verdiğinde böyle oluyorsa önce mamayı değiştir 
tarafından
Mamayi bayadir veriyorum cnm su 2 haftadir cikti kabizlik sorunu
(6,075 puan) tarafından
Hımm senin yediklerinden de olur hafta da ıspanak kabak vs ye bide bulabilirsen kırmızı erik ye gözün aydın büyük cisine sevinen anneler olarak aramıza katıldın :)))
tarafından
Kizz hemde ne sevinc:D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 281 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 106 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
+1 oy
7 cevap 209 göst.
30 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,232 soru

24,122,132 cevap

333,534 kullanıcı

...