0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dendikleim bunlar hiç gecmedi

Bez degsitrdim yaramadi

İslak mendil degsitrdim yaramadi

Sürekli sabunla yıkadım hasta oldu 

Vazelin olmadi

Pudra olmadi

Hametan olmadi

Bepanton krem cilt. Bakım onarmali olan olmadi

Zeytin yağı sürdüm olmadı

Dah aben ne yapayım deyin hele 

24 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bak sadece ılık suyla yıka pamuklu bezle mutlaka kurut sona hava alsın açık bırak . Sona zeytin yağı sur ama.kuru olsun poposu
tarafından
Yaptım onu da yaptım banyo yaptırdım sonr akuruladim bekledi sürdüm oda geçirmedi 1 aydır pişik
tarafından
Bir kereden geçmez ki sürekli altını degis nasıl geçmiyor kız benimki olsa iki günde geçiyor
tarafından
Benim oglumdada ise yaramadi cocuktan cocuga fark ediyo
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben sudocrem kullaniyorum çok memnunum, bide poposunu ıslak mendille silme istersen pamukla suyla sil ben halen öyle siliyorum, sürekli de bez değiştirme 
tarafından
Bende pişik olyor duye sürekli degsitoyroum
tarafından
Kız yok iyi değil hep bez değiştirmek, ben neyle basladiysam onla devam ettim sürekli değiştirmek iyi değil, dediğim gibi sudocrem veya hametan al bide pamukla suyla sil bi süre yazık çok canı acıyordur
tarafından
Değişmekten kastım çiş yapınca bezi 1 sefer tamamen değiştim şuan Jenny willy kullaniyroum
tarafından
Anladım canım sen sudocrem al küçük boyutları 25-30 civarıdır zaten çok yoğun bi krem baya gider sana, her altını açtığında sür dediğim gibi pamukla sil bide
+1 oy
tarafından
Sudocrem en güzeli 
tarafından
Eczane de ne kadar canım üzerimde fazla para yok çıkmış Ken alayım yoksa
tarafından
Kuzum eşim aldı bize büyük kutuda ama fiyatını bilmiyorum küçükleri de 25 TL falandır
0 oy
tarafından
Pisik olunca mi suruyosun yoksa olmadan her bez açmanda mi?
tarafından
Pişik olduğunda
tarafından
Öyle yapmican işte her bez açmanda surmen lazim
0 oy
tarafından
Ek gıdaya geçti mi yediği bişey mi sebep oluyo acaba
tarafından
4 aylk daha sadece mama veriyorum
tarafından
Hm sürekli üst üste bişeler denemekte tahriş etmesin aşağıda okudum da canım. Bi bezden devam et bnimkide çok kötü olmştu pişik hametol ve travazol sırayla her açmamda birini sürdüm öyle geçti. Islak mendil sleppy kullanıyorum kekikli sirkeli olan onla silerken her seferinde ıslak mendili zeytinyağına bandırıyodum. Öyle öyle iyi gelmişti
0 oy
(7,444 puan) tarafından

:ermm: Hametan mavisinden al bide. Bizde işe yarıyor.

tarafından
Mavi sarı yeşil hepsini denedim bende geçti ama kızımda yaramadi
(7,444 puan) tarafından
Nivea kremini dene bide. Yengem mavi kutululardan alır çocuğuna.
0 oy
(338 puan) tarafından
Canım ben kızımınkini pamuk ile gül suyu ile geçirdim 
tarafından
Gul suyu mu
(338 puan) tarafından
Ewet tatlım
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Pudra zaten sürülmez bebek için zararlı bir şey.Pudranin tozcuklari nefesiyle ciğerlerine gidip bebeğini bronşit yapabilir.bezini ve ıslak mendilini değiştirme ilk ne kullandiysan onları kullan ve sudo krem kullan
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım sudocrem kesin cozum ilk sürüşte rahatlatıyor. İkide üçte tamamen götürüyor. Bir de pişik geçince pişik olan yerlerine, yani pişiği yokken her gün zeytin yagı sür pamukla. Ben böyle kurtuldum. Benim cildim cok hassas aynı bebek gibi. Ben dayanamadım o masumlar nasıl dayansın. 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Sudocrem canım bide ıslak mensil kullanma bence pamuk kullan 
0 oy
(163,308 puan) tarafından
Pisik olunca surersen tabi ise yaramaz abla pisik olmasin diye her bezi actiginda surcektin sudocrem al
tarafından
Hametan her seferinde sürerim ama psiik olunca içim acıdı kız dur ondan alayim
0 oy
(457 puan) tarafından
Sudocrem denedinmi
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tek çaren travacort krem bana dua edeceksin
0 oy
tarafından
Sataffine cort ve trosyd krem canim oglumunda dis doneminde gecmiyo ve kaniyo surekli  bize bunlar cok iyi geldi
0 oy
(157 puan) tarafından

image

canım bide bu markayı dene benim işime yaradı 10 tl
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Mustelanin pişik kremini kullan hemen etki ediyo 2 günde iyileşme gösterir 
0 oy
(86 puan) tarafından
Canım valla bejim durumum yok ben oğluma trosyd diye bı pişik kremi var kendime de onu kullanıyorum oğluma da eşim işyerinde pantolondan pişik oluyor oda kullanıyor 2 3 sürüşümde hemen geçiyor pişik. Sağlık ocağına her gittiğimde 3 4 tane yazdırırm. Dene istersen
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Canım kantaron yagi denedin mi hiç valla benim.kizima o çok iyi geliyor 1 gün 1 gecede geçiriyor bide ben ıslak mendili yıkayıp Bebe yağıyla ıslanıyorum öyle siliyorum
0 oy
(128 puan) tarafından
Benm kizimda surekli pisik gecmiyo ne yaptiysam saydiklarninin hepsini kulandm bitkisel pisik kiremi aldm gecti ama 2 gun sonra geri kizardi napim bn ya surekli boyle sıkınti etmeye basladm gecmiyo bir turlu hersey denedm bezi molfix hic degistirmedm markayi napim canm ya geciyo seviniyorm 1.2 gun sonra geri kizariyo kafayi yicem kilolu diye oluyo benimki bence 
0 oy
(503 puan) tarafından
kantaron yağı bence. ben hiç pişik kremi kullanmadım daha 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 441 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 692 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,063 soru

24,038,870 cevap

329,044 kullanıcı

...