0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (656 puan) tarafından
Kuzenim 1 haftadan beri bizde diyette ve sürekli detoks suyu yapıp içiyor değişik değişik sular yapıyor hergun neyse bu gün de yapıp şişeye koymuş bende sürekli yaptığı sulardan tadim yapıyorum tadı çok güzel oluyor çünkü 

Neyse bu gün yaptı suyu da suzmus şişeye koymuş ben içtim biraz tadı garipti ama gene de içtim işte meğerse adet ooamiyorum diye soğan suyu kaynatıp şişeye koymuş ben de hiç farketmedim kokusunu filan gribin zaten burnum filan da tıkalı 

29 haftalık hamileyim birşey olur mu. Çok korkuyorum sabahtan beri ağlıyorum bilgi verin lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
(14,201 puan) tarafından
İnşallah bir şey olmaz canım ya az icmissindir inşallah 
(656 puan) tarafından
Çay bardağı kadar filan içtim sanırım ne bileyim adet söktürücü özelliği var ya birşey olur diye korkuyorum
(14,201 puan) tarafından
Birsey olmaz canım inşallah
(656 puan) tarafından
İnşallah kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadar içtin bişey olmaz korkma kis
(656 puan) tarafından
Çay bardağı kadar sanırım
tarafından
Bişey olmaz
(656 puan) tarafından
İnşallah kuzum
tarafından
Bebekin büyümüş artık  korkma ama birdaha içme herseyi hamilesin sen
(656 puan) tarafından
Ne bilim kuzum ya 1 haftandan beri bizde ya sürekli ne yaptini soyluyordu genelde elma limon filan yapıyordu ondan sandım meherse soğan suyuymus
0 oy
tarafından
Bebeğin büyük canım bişi olmaz allahın izniyle Bi daha sormadan içme 
(656 puan) tarafından
İnşallah kuzum yok yok bana iyi bi ders oldu
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Ama sen hamilesin değişik değişik sular yapıyor bende tadım yapıyorum diyorsun. Bu bile yanlış. 
(656 puan) tarafından
Kuzum genelde elma limon filan yapıyordu bana da yaptini soyluyordu ona göre içiyordum ana bu sefer bosluguma geldi sormadım o da söylemedi içmiş bulundum bir kere
0 oy
(151 puan) tarafından
29 haftalık olmuş büyümüş cnm bişey olmaz korkma , belki ilk haftalarda olsa söktürebilirdi ama artık hiç bişey olmaz 
(656 puan) tarafından
İnşallah kuzum çok sağol
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Sen bole tadım falan yapman hata. Doktorunu ara sor ne desek yanlıs olur. Nolur nolmaz ara sor canim. Bebek cunku sonucta bu. Yanlıs bıse demeyelim. Allah bebegını korusun cdanım. Cok aglama stres yapma zararlı 
(656 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
(1,038 puan) tarafından
Nasılsın canım var mı Allah korusun biyan etki agrı falan.
(656 puan) tarafından
Yok kuzum çok şükür birşeyin yok ama balkondan düştüm diğer postumda yazıyor sadece belim ağrıyor biraz
(1,038 puan) tarafından
Kız noluo sana bole okuudm Allah korusun hayırlısıyla dogur. Doktora gıt mutlaka hısedıon mu bebegı.
(656 puan) tarafından
Evet kuzum çok şükür hareket ediyor

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 343 göst.
0 oy
7 cevap 295 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ipek6161 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.