0 oy
867 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar annem 1 haftadır bizde kalıyor şimdilik rahatsızlığından dolayı belki 3 4 haftada kalabilir eşim yakınlaşacak diye çok korkuyorum çünkü hiç dinlemiyor bnei hemen sırnaşıyor afedersiniz çok utanıyorum evde biride varken anlaşılır diye bebnm gibi olan varmı yani bu yüzden eşimi geri çevirmen doğru mu 

13 Cevaplar

0 oy
(1,346 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canm odana gir kapıyı kapat ne yapıyosan yap bence geri çevirme 
(1,346 puan) tarafından
Canm sesine dikkat et banyoyuda annenin kapısını kapat yap sessizce yada sabah gir annen kalkmadan duşunu al
(402 puan) tarafından
Annem bnm kızla beraber yatıyor kapalı kapı ama n bilim işte ses olur diye utanıyorum eşim de yapcak sonuçta banyo
(1,346 puan) tarafından
Esin yapsın sen sabah o uyanmadan gir yap canm ne olcak
(402 puan) tarafından
Kız uyanır sabah annemde uyanır o zmn
(1,346 puan) tarafından
E yapacak bisi yok canm  evlisin sonucta
-Reklam-
+1 oy
(954 puan) tarafından
Annen de yapıyor bu işi bak seni doğurmuş ne olcak sanki anlasa en fazla sevinir karı koca ilişkisi böyle olmalı sonuçta 
0 oy
(4,523 puan) tarafından
Eşin sonuçta ne olacak ki normal bence geri çevirme derim 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Bisi olmaz terleme adami 3.4 hafta cok napsin adam
0 oy
tarafından
Odanın kapısını kapat gör işini bişi yok bunda nerden anlicak annen geri çevirme sonra başka yola başvurur 
(402 puan) tarafından
Banyo yapmayacak mıyız peki anlaşılır gece gece off
tarafından
Yap kız ne olacak annen su sesine de uyanmaz annenin yattığı oda ile banyo yakın mı
(402 puan) tarafından
Çapraz çok yakın değil ama duyulur yaa gece ses çok olur
tarafından
Az aç suyu sonuna kadar açma duyulmaz annenin odasının kapısını kapat banyonun kapısı da kapalı olacak bişi olmaz en fazla saçını kurutamazsn
0 oy
tarafından
Geri çevirme bence bende de oluyor o durum gece zaten birşey anlaşılmaz sabahta iş yap terledim duşa gireyim de
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Eşini geri çevirme zaten annen anlayışlı davranır zaten gece gece anlamaz
(402 puan) tarafından
N bilim ben utanırım bana kalsa hiiiç istemiyorum zatenn hen eşim hem ben banyo olcam
(3,163 puan) tarafından
Cnm hepimiz aynı durumlardayız bide bn eşimin ailesiyle birlik yaşadım çok kötü bir durum
(402 puan) tarafından
Eşimin ailesi kalmış olsa yani annesi fln utanmazdım kız ama kendi annemden çekiniyorum neyse
(3,163 puan) tarafından
Olur böyle şeyler kuzum yapacak birşey yok eşini kırma derim
0 oy
tarafından
3 4 hafta kaçamazsın yapacak bir şey yok 
0 oy
tarafından

Inanmicaksin belki ama benim annem de olmayinca kızıyor :Dkocanı bos birakma der her zaman ne zaman isterseniz olsun der bence annende anlamaZ anlasa da bisey olmaz

(402 puan) tarafından
Bnm annem utanır hiç konuşmaz öyle şeyler
tarafından
Benim biraz sorunlarim vardi esimle ilgili o yuzden konuşmuştuk biraz
0 oy
tarafından
Evlisinz ayıp bsy yok annen de gormemzlkten gelsin 3 4 hfta erkek dayanamz
0 oy
tarafından

Eşim görevdeykn ailelerin yanında olurdum eşim gelince yapardık :)) Bende utanıyorm ama eşim hiç tinlamiyordu :/ bir kez kaynanamın evinde banyoda kaldım kapı bozuktu eşimde uyumuş ben çıkana kadar aklım çıkmıştı onada kızdım neyse kii evimizdyz  şükür :))

Eşimin deyimiyle heyecanlı oluyor :)) tövbe ya:)
(402 puan) tarafından
Aman n heyecanı kız utanıyorm ben onun annesi olsa bu kadar tınlamam
tarafından
Kız eşim öyle diyor ya sorma ben duştan çekiniyorm eşimde bahane çok ben bsiey desem millet yüzümden anlar :/ ben onun ailesinde tinlamam oda benim ailemde tinlamaz ama kendi ailemde yapmam çok utanıyorm :(
(402 puan) tarafından
Bnde öyle işte yaa:((( bana kalsa hiç yapmam
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Afedersin Annenin yaninda olmuyorya sonucta canim,tabi ki yanlış geri cevirmen bence...adam 1 ay nedne misafir var diye esinden mahrum kalsin
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Hep birlik oturanlar nasıl yapıyor diye düşünmüşümdür bende yapamazdım ya çekinirdim 
(402 puan) tarafından
Aynen aynen :/

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 459 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yenigln (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 930 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nur89 (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
83 cevap 3,263 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ozledimmm (2 puan) tarafından soruldu