0 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Kaçıncı ayda kestiniz ve en son saat kaçta yediriyorsunuz ve veriyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından
1 yasindan snr vermeyin diyo uzman kisiler
(178 puan) tarafından
Kızım 10. Buçuk aylık suan erken mi sence
(163,444 puan) tarafından
Erken kuzeyde 11 bucuk gece mama iciyo
(178 puan) tarafından
1 yaşa bende devam edeyim o zaman canım ya
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
14 aylık gece beslenmesini kesmedim canım. Gece 1 kere kalkıyor onda da 2 dk emip uykuya devam ediyor. Akşam yemeğinden sonra meyve tarzı şeyler yediriyorum. Uyku vakti emzirdikten sonra bırakıp kendi kendine uykuya geçiyor. 
(178 puan) tarafından
Kızım 10buçuk aylık suan kendimi sartlandırmıs gibi 1 de mama veriyorum. Az önce yine verdim istemedi bi iki vermeye calıstım yaptım zaten diye bu seferde baya ağladı normal de içer dedim bu sfeder de ben mi yalandan yere veriyorum her gece 1 de
(7,118 puan) tarafından
Canım kendi uyanmadigi sürece verme sen. Acıkırsa ağlar zaten. Uyku da çok önemli gelişimleri için.
(178 puan) tarafından
Öyle yapayım bari canım. Ya uykusunda bölmyordu ki içiyodu dönüp totosunu uyuyordu :))
0 oy
tarafından
Gece sadece su içiyor 10 aylıkken kestim 18 aylık şimdi düzenli tok uyursa tutarsa onu o gece boyunca uyanmaz 
(70 puan) tarafından
Çok fazla işte uyuyamiyorum bende kaşık mamaları denedim bende yoğurt muz falan veriyorum ama olmuyor en fazla 3 saat sonra gene 4 ölçek icer sabaha kadar su versem icmiyor anlıyor ağlıyor anlamadım ne yapayım 3 kere mama yapsm ona da şükür
tarafından
Suyu sevdir ona su kurtarıyor beni. Uyandığı zaman tekrar uyutmayı dene biraz üstünde dur gece 2 kere versen yeter ona
(70 puan) tarafından
Pispisliyorum emzik takıyorum yok illa ağlıyor bazen ısrar edeniyorum uykum oluyor benimde suyu seviyor gündüz içerde gece çok nadir insAllah bırakır daha küçük deniliyor ama
tarafından
5 kere de çok ama küçücük midesi var onun daha :) inşallah canım
(70 puan) tarafından
Mama olunca içiyor keşke ek gıda alsa o kadar
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Gece beslenmesi dediğin ne oluyor canım,bebeğin emmesi mi 
(178 puan) tarafından
Canım gece kendi kalkması yada senin beslemen aynı saatte.
(3,141 puan) tarafından
Himm,benim bebeğim 8 aylık nerdeyse sabaha kadar emiyor yarım saatte bir kalkıyor,herhalde ben gece beslenmesini kesemem:)
Ek gıda ama mesela akşam ondan sonra bişey yemiyor
0 oy
(313 puan) tarafından
Canım 15 aylık emiyor valla gece gündüz bende bıraktırmak istiyorum ama benden kararlı o senin ki çok kucuk biraz daha devam 8 yiyor bu arada en son
(178 puan) tarafından
Yaa genelde ben uyandırırım beslemek için aslında ama daha yapmıcam canım ya kendisi ağlarsa vercsm mamayı aç olsa uyumaz zaten yani sanırım.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 78 göst.
3 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
+1 oy
9 cevap 274 göst.
0 oy
11 cevap 232 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Annelikguzell (1,382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,685 soru

24,114,375 cevap

333,145 kullanıcı

...