0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızlar kullandınız mu robot süpürgeden memnun musunuz?

6 Cevaplar

0 oy
(5,213 puan) tarafından
xiaomi vacum mop pro 2si 1arada kullanıyorum çok memnunum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Memnunum çok şükür ilk beceremedim ama burdan arkadaşlar öğretti ortadan ıvır zıvır ı kaldır sil süpür
0 oy
tarafından
Pahalı olduğu için kullanabilecegimi sanmıyorum hiç :) 

Ama geçenlerde biri paylaşmıştı eşim aldı çok memnunum evi önce supurdum sonra onu açtım ama ona rağmen bir sürü pislik toplamış yazmıştı 
tarafından
Bilmiyorum okumadım o yorumu ben canim;)
tarafından
Gelmeden önce dip köşe supurdum performansını merak ettiğim için sonra bir süpürdü eşimle resmen sinema seyreder gibi oturup 3 gün onu seyrettik :D
tarafından
Baya iyiymiş ya abimde kullanıyo da bende istiyorum ınsallah nasip olur;)
tarafından
Çok iyi inşallah canım Allah gönlüne göre versjn
tarafından
Amin cnm çok saol;)
0 oy
(6 puan) tarafından

Yengemin var çok memnum bnde istiyorm hafta da bir gün dip köşe temizlik diğer günler sal robotu ohh :) 

0 oy
tarafından
Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C serisini kullanıyorum inanılmaz memnunum 
tarafından
Canım bı kaç kere geçmesi gerekiyor benim mesela 3 4 kere dolaştı farklı ışıkdada gezmesi gerekiyor akşam üstü aç bı kere hava kararmaya yakın bidaha gezsin az kalmış çıkarır
(1,573 puan) tarafından
Bikac kere gezdirdim olmadı sıfırlayıp tekrar kurdum. Deneyeyim tekrar. Peki odalari secme yapabiliyo musun:D bunu merak ediyorum:D
tarafından
Canım sifirlama işte o kendisi çıkarıyor %80 e kadar gelmiş 1 2 defa daha dolaştıktan sonra tamamlayacak merak etme . Opsiyon yapamıyorsun ama alan sınırlandırma diye bir seçenek var odaların önüne kırmızı çizgi çekince girmiyor o kırmızı alanlı bölgelere. En sevdiğim özelliği kaldığı yerden devam etmesi mesela güçlü modda benim yatak odasında kalıyor fıtı fıtı gelip şarj ünitesinde kendini şarj ediyor sonra gidip kaldığı noktadan devam ediyor :D
(1,573 puan) tarafından
Ya çok teşekkür ederim:D bundan sonra daha çok işime yarayacak inşallah:D Allah razı olsun:)
tarafından
Hemde nasıl işine yaracak bak gör 1 hafta her gün çalıştır bak evin nasıl pırıl pırıl olucak :) iyi günlerde kullan canım benim
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ablam kullanıyor harika birşey,kızım kullanirken görmüş çok guzel tozları topladığını söylüyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 51 göst.
+1 oy
10 cevap 184 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
14 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sedadz (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 424 göst.

Kategoriler

1,468,151 soru