0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (179 puan) tarafından
Kızlar bugün carpintim oldu doktora gittim doktor nabzın çok yüksek çıktığını söyledi  kan EKG temiz güzel dedi ilaç verildi dusuyo gibi oldu bidaha yükseldi şimdi evdeyim yarın kardiyoloji ye gidicem makine takilcakmis ona göre 1 buçuk aylık ilaç gerçekleşmiş ise yaramazsa da küçük operasyon olcakmisim  başına gelen varmı lütfen dua edin 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yıllar önce kalpte ritim bozukluğu çıkmıştı bende de ilaç tedavisi ile geçmişti sana da geçmiş olsun acil şifalar
(179 puan) tarafından
İnslalah banada işe yarar canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum.aritmi yani ritim bozukluğu  olabilir bende yıllar önce vardı ara ara kalbim çarpıntı yapıyordu yerinden çıkacak gibi oluyordu ilaç falan verdiler ama ilaçların bı etkisimi girmedim duzeldi dedim ama bu aralar tekrarlamaya başlıyor bayılacak gibi oluyorum kalp atisim hızlanıyor . 
(179 puan) tarafından
Çok zor ya valla Allah kolaylık versin şifa versin sana da inslalah ama ihmal etme git hayırlısıyla Allah büyüktür inşallah bende çok korkan ve hrycanlanan sitres yapan birisiyim elimde de değil ama
tarafından
Evet kuzum valla öyle .stres üzüntü tetikliyor zaten .eşim olacak herif bagkuri ödememiş geçenlerde kadın doğuma fiş kesecektim.ucret istediler muayene olamadım
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Benim baba tarafında var kalp rahmetli dedem kalpten öldü babmdada var amcam açık kalp ameliyti oldu 3 veya 4kez anjio oldu diyer amcamdaysa var bendede kalp kapakcik hva aliyomus doktor 6atda kontrol dedi ben 5senedr hiç gitmedm 
0 oy
(456 puan) tarafından
Cnm nabzin kac çıkıyor carpintin olduğu vakit
(179 puan) tarafından
Dün 150 deydi canım hastaneye gittik 120 ye düştü ilaçlarla  a hala normal değil ilaç kullanicagum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,021 soru

24,052,330 cevap

329,733 kullanıcı

...