0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar 9 haftalık gebeyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum sizde durumlar neydi kız olunca belirtiler yada erkek olanlarda ne gibi belirtiler gördünüz :)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızda bulantı daha çok oluyormuş 
(1 puan) tarafından
Benimde bulantı oluyor ama çok değil hatta hiç kusmadım
tarafından
Valla inşallah kızdır hayırlısıyla ya.
Yeter bana 2 tane ben bakamam fazlasına benim neyime ya şimdiden düşünüyorum napcam diye
(11,499 puan) tarafından
Yok kız yalan bence benimde kız hiç bulantım olmadı bir kere bile
tarafından
Her hamilelik ne kadar da farklı değil mi :)
(11,499 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım
-Reklam-
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Kız ise karnın şişer  Erkek ise de şişer karnın şişer hamilelerde karın şişer ahahahah :D hurafe bu lar panpa hirafeee :D
tarafından
Bayıldım ahahahhahaha
(2,304 puan) tarafından
Mikooo Allah sanada bagış etsin sen bence bol ceviz ye bebek icin şart :D  9 haftalik cinsiyet meraki insanin başina ne gelirse ya merakktaaannn yaaa meraktann yavrum :D
tarafından
Ahahhaha napiysnz laaaaa nasıl laf sokuyolar ahahahhaha
(2,304 puan) tarafından
Mrvnuurr bnde senn yorumlarni goruyorm sende bole adam gbi yorum yapiyosun ben emoji yapamiyom ama sana burdan bir kalpppp :>
tarafından
Sjajsjjs kavga edin kaos istiyoreeeeem :D
0 oy
tarafından

Ay benim deli kocam geçen başıma tuz dökmüş sonra da Çin takviminden baktı :):)

(1 puan) tarafından
O nasıl birşey
tarafından
Eşim benden habersiz başıma tuz dökmüş ağzımı kaşırsam kız burnumu kaşırsam veya dokunursam erkekmiş :) ben ağzıma dokunmuşum kız olacak diyor :)
Çin takviminde de benim doğum tarihimi ve son adet tarihimi yazdı ortada kız çıktı :)
(1 puan) tarafından
Öyle şeyler değil de hani ultrason kağıdına bakınca anlaşılıyormuş ya onu merak ediyorum bende :))
tarafından
Ama bebeğim 9 haftalık nasıl belli olacak ki :)
(1 puan) tarafından
Onu bende bilmiyorum desem sadece duydum :)
0 oy
(386 puan) tarafından

ilk ki erkekti yerden kalkamadım iki kızda yerde kaldım artık :D hiç deyişik bişey yoktu 3 de berbat gebeliklerimin yalan dolan ya hamilelik işte bazıları zor baziları kolay geçiyor cinsiyet ne alaka

0 oy
tarafından
Iki kız ve bir erkek gebeliği başımdan geçti suan da da geçmeye devam eidyoe ve zerre fark olmadı birtek genital bölge kararması çok oldu diğerlerine bakarak yoksa bulantı ve aserme hepsi birebir aynıydı 
0 oy
tarafından
Hiiiç belli olmuyor onlar. Kızda bulantı olur diyorlar ahım şahım bir bulantım olmadı. Tatlı da yedim ekşide. Allah sağlıklısını versin
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Valla hic inanmyorm ben iki kizimda sabah cok kustm oglnda kusma olmadi hic bundada ham8lym kusma sabah oomadi hic erkek sanyodm kizms.

Kategoriler

1,494,638 soru

24,417,594 cevap

351,361 kullanıcı

...