0 oy
844 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Bir yakınım yoğurt mayaladi verdi. 4 gündür almamızı bekliyordu. Aldık iyi güzel hoşta hiç bir bozuk alameti olmayan mis gibi yoğurtta bozuk tadı var. Bide gebeyim acaba bozukta ben mi anlamıyorum diye. Bozuk olsa sapasağlam böyle durmaz değil mi? Tadı eksi falan değil bildiğin beklemiş süt tadı var :ermm: içim rahat etsin diye dökmek istiyorum ama emek var güzelim yoğurt. Bozuk değilse niye dokeyim düşüncesinden dolayı da dokmuyorum gönül rahatlığıyla yiyemiyorum da anlamadım ben bir şey ;/

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste çıksın
-Reklam-
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Sut bozuk olsa yogurt tutmazdi, 4 gunde beklemis belki tadi eksimistir diyecegim yok diyorusn...hamilelikten sana oyle gelebiliyormu acaba canim, icin rahat etmeyecekse dokme ama yogurt corbasi filan yapardim heralde
tarafından
Sağolasın canım bildiğin bozulmuş süt tadı var yoğurtta mayası mı çok oldu ki
(6,974 puan) tarafından
Bilemedim ki canım yanlis bisey demek istrmem
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Acaba mayasında mı bı problem oldu.
tarafından
Mayasımi çok ki
(6,849 puan) tarafından
Hani mayalarken ekşi yoğurt kullanilimca yoğurtta eksi olur. Acaba bozuk kullanılınca bozukmu olur. Kafamda deli sorular :D
tarafından
:D bozuk olursa süt tutmazmış ki
(6,849 puan) tarafından
:D ya tutarsa demiş Nasrettin hoca :D
tarafından
Kız bu konuda bile güldürdün ya beni
(6,849 puan) tarafından
Çok yaşa :D
0 oy
(4,680 puan) tarafından
Normdalden daha sicakken mayalamistir canim o zaman yigurtla süt arasi bir tadi oluyor. Ayran yap ic ben öyle  olunca öyle  yapıyordum basta ogrenene kadar isi ayarını. 
tarafından
Ayy rahatladkm canım
(4,680 puan) tarafından
Sütle  yoğurt  arasında  bir tat demi canım.
tarafından
Evet aynen
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Belki eksimistir  hamilesiniz diye tadı farklı gelmiştirkesmik falan yapsanız degerlenmis olur
tarafından
Ekşime tadı yok bozuk süt tadı var canım
(5,725 puan) tarafından
O zaman emek var tabide karnında da bebek var dökmek günah ama bozuk gelirse yemem
tarafından
Sağolasın canım Ilgın alakan için
(5,725 puan) tarafından
Rica ederim canım ♥️
0 oy
tarafından
Bir de eşin baksın tadına belki de hamileliktendir ama en fazla zaten 3 gün daha kullanırsın başka da kullanamazsın
tarafından
Sağolasın canım Ilgın alakan için
0 oy
tarafından
Hamile oldugun için sana öyle gelmiş olabilir mi acaba başka biri de bakti mi tadina ? 
tarafından
Baktı da o mayasını çok kullanmış olabilir diye yorum yaptı. Gebeyim Allah muhafaza bir şey olur falan diye panik yapıyorum
tarafından
Kapağı nasıl yoğurdun .geçen benim yogurdun birinin ağzı acik gibi Aralık kalmış onun tadı iyi değildi diğerleri iyiyken
tarafından
Tencere de mayalamış canim
0 oy
(13,010 puan) tarafından
Benimde yoğurdun Bi kere öyle oldu ya sıcak mayalamıştım sanırsam süt tadı geliyor Du kıyamadım yedik valla bişi olmadı 
tarafından
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
21 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 95 göst.
29 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Oykulku (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
19 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,180 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 344 göst.
14 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,003 soru

24,191,503 cevap

336,906 kullanıcı

...