0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Ek gidaya degil ama tadimlara 5 aylik baslamak istiyorum hic anne sutu almadılar mamayla beslendiler mama yetmiyor artik doymuyorlar 5 ayda baslayanlar neler verdiniz normal 6 ay gibi mi yaptiniz

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yoğurtla başla az az sonra sebze meyve 
(1,112 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
tarafından
Rica ederim canim :)
-Reklam-
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Ben elma ve muz veriyordum o ayda. O da vitamin olsun diye doyurucu olarak 6.aydan önce birsey vermedim 
(1,112 puan) tarafından
Bnde oyle basit seyler vermeyi düşünüyorum
(7,135 puan) tarafından
Aynen canım Yogurt da verebilirisn yada sebze püresi. Az az verdikçe sorun olmaz bence
0 oy
(830 puan) tarafından
Yoğurtla başladım ben canım sonra patates havuç püresi falan en son meyve baktım alerji durumu yok istediği kadar verdim 8 aylık şimdi yoğurdu çok seviyor şükür 
(1,112 puan) tarafından
Saol canim yani normal 6 aydaki gibi
(830 puan) tarafından
Evet kuzum ama azar azar başla sen yavaş yavaş arttirirsin :)
0 oy
tarafından
Ben 6 ayda geçtim ama zaten tadım olacağı için yavaş yavaş başla bence de. Once 1 cay kaşığı yoğurt ver, ertesi gün bir tatlı kaşığı, 3. Gün 1 yemek kaşığı kadar alerjisi filan varsa çıkar sonra sebzeleri o sekilde yap sonra meyveleri ama mutlaka önce sebze ver meyvenin tatliligini alirlarsa sebze yemeyebilirler 
(1,112 puan) tarafından
Teşekkür ederim once sebze vercem
0 oy
(811 puan) tarafından
Oğlum 5 aylık süt emiyo ama bişeyler tattırıym yavas yavaş 

Yoğurtlu yemek verdim kaşığın ucuyla portakalsuyu verdim 1-2 çay kaşığı yoğurdun flan tadına baktırdm 
(1,112 puan) tarafından
Benimde simdi 4 bucuk ayliklar 5de taddircam o sekilde yavas yavas
(811 puan) tarafından
Ver canım
Ayrı yemek çorba flan yapmayı düşünüyomusun bu arada çocuklara
Ben düşünmüyorum da :)
Bizim yediğimiz yemeklerin suyundan flan vermek istiyorum annelerimizin yaptığı gbi
Zaten kendi yemeğimizi bile zor yapıyorum gerçi ona ayrı yapacak olsam bile yapabilirmiyim bilmiyorum
(1,112 puan) tarafından
Ben bi sure ayri yapmayi dusunuyorum yani ayri derken mesela salcasiz baharatsizken ayircam öyle tariflerde instgramda hesaplarda var canim ek gida diye cok güzeller
(811 puan) tarafından
Instagramım yok ya
Ama salçasız baharatsiz yemekten ayırmak çok mantıklı öyle yapayım bende
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Hippin 5tahilli kasik mamasi var gece yatmadan verebilirsin onun icerigi temiz ama meyvelisinin degil
(1,112 puan) tarafından
Tesekkur ederim nasil tok tutuyor mu geceleri benimkileri kasik mama en fazla 1 saat tok tutuyo
(5,908 puan) tarafından
Valla benimkini tok tuttugunu soyleyemeyiz yada aliskanlktan surekli kalkior suan 8aylik meyvelisini veriorum hala kalkior sadesini yemek istemior die meyveli cerioorum mecbur ama sadesinin icjne meyve ekleyebilirsiniz kndiniz
(1,112 puan) tarafından
Benimkiler en az 5 6 kere kalkiyolar bide bunu 2 ile carp bayilcam artik ondan belki tok tutar demistjm ama
(5,908 puan) tarafından
Dene bir canim valla ben biriyle basa cikamiorum yarim saate bir kalkior seni dusunemiorum Allah yardimcin olsun
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ben 10 gündür başladım ama hergün değil yoğurt verdim brokoli çorbası verdim bugün de vercem. Siz yemek yerken sofraya ilgi duymaya başladılarsa başlayın diyordu bizimki çatlayacak ne yiyoruz diye sizde var mı bu türlü eylemler?
(1,112 puan) tarafından
Ayy bizimkiler fazla merakli :)
(13,306 puan) tarafından
Sen onlarla sofraya oturmazsan sofra kavramına alıştıramazsın sonra
(1,112 puan) tarafından
Mama sandalyelerini aldım oturtcam insaalah
(13,306 puan) tarafından
Ayy iyi olmuş darısı başımıza valla
(1,112 puan) tarafından
Amin canim insaalah otururlar tabi
0 oy
(9,678 puan) tarafından
5.5 benim ki 3gün önce yoğurt ile basladim bugun de elma hasladim verecem ...
(1,112 puan) tarafından
Masaalah afiyet olsun canim
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Cnm nasılsın ikizlerle zor mu :)
(1,112 puan) tarafından
Biri 8 digeri 8 buçuktu dogum kilolari 3 biri 2600 biriydi canim senn nasıl
(6,848 puan) tarafından
Biz 6.600 dük 4 aylıkken cnm :) masallah iyi kilo almislar
(1,112 puan) tarafından
Benimkiler mama aliyo ondandir diye dusunuyorum
(6,848 puan) tarafından
Hmm ben emziriyorum emmez ise sağıp veriyorum. Günde 1 mama verirdim 2 ye çıkardım büyüdükçe doymuyor sanki diye :) ne mama veriyorsun.hangi marka cnm
(1,112 puan) tarafından
Aptamil 1 veriyorum ama cok uzun sure evolvia premature verdim o toparladi zaten
0 oy
tarafından
Yoğurtla başla cnm sonra yavaş yavaş çorba verebilirsin azar azar 
(1,112 puan) tarafından
Saol canim oyle yapcam
0 oy
tarafından
Benim kızımda mama yiyordu 5 ayda yavaş yavaş başladım tadimlara 
(1,112 puan) tarafından
Ozman normal demekki herkes baslamis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 281 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde meva1 (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 345 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
+1 oy
20 cevap 960 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,359 soru

24,071,177 cevap

330,664 kullanıcı

...