0 oy
343 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (76 puan) tarafından
Kızlar sabaha kadar esımın horlamasına uyuyamadım esımı susturdum kıızım uyandı kızımı uyuttum esom horlamaya baslaı ay sabaha kadar sınır kupu oldum esıme vurmaktan heryerım hamlamıs :) benı uyutmadın senı maf edıcem dedim sabah kalktım yatakta yok  bıızm yaramaz kahvaltı hazırlıyor ozur dılerım askım cok yorgunum nasıl uyudugumun farkında bıle degılım bak sana hazırladım dedı :) mutlu oldum ama bu horlma ısı benı sınır edıyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bitane bendede var o hem horlayan hem aglayan :) suan ikiside uyuyo ben uyuyamiyorum :)
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
Pamuğa nane yağı damlat yastığının kenarına koy 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Biz her gece oyleyiz kizcem memeye uyanior herifin horlamasina tumden uyanior gece tam bir kabus benim icin 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ay keşke bnm kocamda benle yatsa. Uykusu çok hafif diyo bebgin sesine geri uyuyamam diyo oturma odasında yatiyo :(
0 oy
(66 puan) tarafından
Bende öyleyim gerçekten zor bi durum bi yandan çocuk uyanacak bi yandan ben uyuyamiyorum en son çarem nini açıp bebeğimin yanına bırakmak oldu nininin sesine dalıp gidiyo eşimi duymuyo bende bi şekilde uyuyorum bu sitedeki dandini dandini ninisini açıyorum saattinide uzatiyorum dene istersen faydası olacaktir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.