0 oy
598 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ablamın kızı takdir getirmiş. O kadar çok mutlu oldum ki.  Her ne kadar ablamın kızı olsada benim kızım. Ben bunu ablamada derim her zaman saygı duyar ablama yakın otururken bile prensesim hep bende dururdu işten gelirdim. Saatimi bildirdi daha üzerimi değişmeden kapımı çalardı sabah işe giderken evine bırakır servise geçerdim 

Çok güzel avantajlari var aslında. Dersleri çok kötüde olsa lise bittikten sonra 18 de memur oluyorlar. Ama prensesim kendi bilegimin hakkıyla kazanmak istiyorum der ve sonuç muhteşem. Uzaktan eğitim ile başardı. Benim kızım. 

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,319 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Benim büyük kızımda takdir belgesi aldı ❤️☺️

Herkese veren öğretmenler diğer öğrencilerin hakkına giriyor o zaman çünkü benim kızım hergün sabahın 8 buçuğunda kalkıp derse girerdi ödevlerini tam yapardı ve öğretmenleri adildi 23 kişiden 4 takdir 5 teşekkür alan oldu yani hak edenlere verdiler sadece.. 
tarafından
Aynısı bizede oldu kızım her sabah girdi derse ama girmeyen de aldi sırf sınava katıldığı için
(2,319 puan) tarafından
Neyse sağlık olsun hepsi sevinsin ve ileri zamanlarına faydası olsun yapacak bir şey yok ☺️ sanırım sınav puanlamasından aldılar oda iyi ☺️
-Reklam-
+1 oy
(12,271 puan) tarafından

Bizede verdiler öylesine almış herkes bende brnim oğlan hak etti zannettim :D

Hiç derse girmeyene takdir verdiler burda 

Tebrik ederim canım ❣️

(781 puan) tarafından
Öylesine deil teşekkür alanda var hiç bisey alamayanda var ebaya girip dersleri takip edince birde ebadan gonderdikleri ogretmenlerin testlerini çözene veriyorlar galiba
(12,271 puan) tarafından
Bizimki girdi derse zor bela oklava yardımıyla ödev yaptı aldı teşekkür ürü ;)))
tarafından
Ah o oklava yokmu o. Oklava. Annemin Vaz geçilmezi idi millet beni kapıya sikeyete gelince hazırda beklerdi sanki başlardı kovalamaya
(12,271 puan) tarafından
Hahahahah;))) banada annem den kaldı iki tane bacaklarına vurdum ;)) acısını biliyorlar artık oklavayi aldım mi tmm anne hemen gidiyoruz diyorlar ☺️☺️
tarafından
:)))))))) kahkaha atarak okudum rabbimde seni güldürsün.
0 oy
(429 puan) tarafından
Canim tebrik ederim ama takdiri çalışkan olmayanlara bile verdiler eltimin çocukları baya zayiflar derslerde onlara da vermisler derse katıldıkları icin
tarafından
Ozaman gerçekten çalışıp didinen çocukların haklarına girdiler. Yeğenimin sınıfında öyle bir şey olmadı
(429 puan) tarafından
Niye haksızlık olsun ki derse katılmaktı bu sene çocukların yapması gereken zorlu bi süreç olduğu için sinavlardan muaf oldular ki bunu milli eğitim bakani belirledi
(429 puan) tarafından
Kuzum neye çalıştılar anlamadim sinav olmadilar ki bir çoğu olanlarda sinav degerlendirilmedi sizinkiler neye çalıştılar anlamadim
tarafından
Bizimkiler sınavlarını oldu test şeklinde oldu ama oldu yani sınavda yapamadığı soruyuda sınavdan sonra berber çözdük yaptık neden takıldı neden olmadı diye aydinlattik yani hafta 4 .5 sınava tabi tutuldu.
tarafından
Her okul bir değil demekki. Cnm  bu konuda birşey diyemem
0 oy
tarafından
Beleşten memur olma hakkı nasıl oluyor kız anlamadım
tarafından
Babaları gazı cnm devlet hak tanıyor.  Abisi liseyi bitirdikten sonra az bekledi yaşı 18 oldu kaymakamlık ta memurluğa başladı.  Senesi geldi. 4 buçuk milyar maaş alıyor paşa
tarafından
Vavv maşallah iyiymiş. İlk defa duydum. Tebrik ederim yeğenini. En güzelidir alın teri
tarafından
Evet cnm.  Aynen öyle. O şekilde düşünmesi bile çok güzel
0 oy
(163,444 puan) tarafından
ooo ne guzel yaa gurur verici bisi 
tarafından
Evet cnm. Teşekkür ederim
0 oy
(781 puan) tarafından
Benim oğlumda aldı çok güzel bi duygu gururumuz cocuklarimiz
tarafından
Aynen cnm. Başarılar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 304 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 367 göst.
26 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde missn199 (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 364 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 861 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,084 soru

24,106,883 cevap

332,748 kullanıcı

...