0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (1,318 puan) tarafından
Artık özellikle deniyorum 

Eşimle ne zaman foto paylassam gördüğü an , kocamla çekilmiş fotosunu atıyor hemen 

Yada arıyor ağlıyor oğlum özlüyorum diyor 

Görüntülü konuşunca kapatma diye bağırıyor kendini yırtıyor doyamadım sana diyor her gün üç kez konuşuyorlar böyle 

Kendi annemle foto atsam , peşine durum yapıyor ayrılacaksıniz yok şöyle böyle , anneme gidip gelmemi istemiyor ama dinlemiyorum tabi ki 

Böyle yapması sürekli beni çok yıprattı çok yoruldum oğlunu yedik sanki ya keşke azcik hanımefendi olsaydı keşke 

19 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Bilselermis oğullarını çıktıkları yerde tutacaklar mis ömür boyu
tarafından
:  )  3 kez okudum , 3 kez güldüm. Ilahi  :  )
(672 puan) tarafından
Tutmazlar belki ama imkanları olsa geri yerine koyarlar eşleriyle olmasınlar diye
-Reklam-
+1 oy
(569 puan) tarafından

Sanki dünyada bir onun oğlu var o ne be sen inatına paylaş kız :D

+1 oy
(1,297 puan) tarafından
Abboo kıskanç kaynana Allah yardımcın olsun 
+1 oy
tarafından
İnatla kıskandır kız ne takıyorsun sende goruntulu aradıgında kocanın dıbıne otur şakalaş delırsın anlasın o senın eşin yanı kendı de kocasını almadı mı kaynanasından yanı 
0 oy
tarafından
Kız niye yıpranıyorsun boşver eşin senin yanında sonuçta kıskanıyor işte 
0 oy
tarafından
Sende onun gormemesini sagla durumunu 
0 oy
tarafından
Yazık oğlunu oyuncak olarak görüyor herhalde istediğim zmn oynayaym istemediğm zmn yerine koyayım komsu çocuğu eline alınca tepki vereyim senden kıskanıyor başka bir açıklaması yok Verde emzirsin ayağında sallasın doymamış belli ki 
0 oy
tarafından
Yalnız mı yaşıyor cnm kaynanan evine alsana yazık ya kadına:)))))):D
0 oy
(407 puan) tarafından
Delimine turşusunu kur saymış oğlunun bende de var canım 5 yaşında
0 oy
(775 puan) tarafından
Ah kuzum dua et ki evin ayrı ya bri otursaydinnn inat yap paylaş resimlerini eşinin ınternetini kapat arasın arasın ulasamasjn=D
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Tam ergen kafası yaa
0 oy
(864 puan) tarafından
Evlendirmeseydi oğlunu madem böyle 
0 oy
(637 puan) tarafından
Al oğlunu geri koy içine de. Manyak karı ya. :) 
0 oy
(163,453 puan) tarafından
ooooggg yaa sanki tek oglan onda var uy.uz
0 oy
tarafından
Durumlarını kapat ona gitsin ya  :(
0 oy
(30,176 puan) tarafından

Ammmannn takma yahhu at toton altına otur:happy:

0 oy
tarafından
Kıskançlık böyle bişey işte. Hiç anlam veremiyorum bunlara ya. 
0 oy
tarafından
Sende durumlarını ona kapat görmesin 
0 oy
(843 puan) tarafından
Kiz benim ki de öyle ben durum yapayim hemen oğluyla olan durumu atiyor her gün arayıp konuşuyor yeni evliyim rahat vermedi esim de tek oglanim sende aynısı olursun kıskanırsın diyorda ne bileyim tuhaf geliyor esimle gezmeye gidiyorum beni de gezdir beni gotur diyip atlıyor öne ben oturacaktim beni oturtmayip kendi oturdu midem bulanıyor brnim oturmam lazım deuip sinir ediyor of 
(843 puan) tarafından
Kocasi olmasa neyse var bir seferde üzülmüş agliyor oğlum gel yanımda uyu dedi ben uyunca git dedi kucağına alıp yatırıp seviyor naisl sinir oluyorum
(1,318 puan) tarafından
Bizim kide öyle merak etme
Ağlıyor çocuk gibi seviyor düğünümde yanından ayrılmadı yüz kere öptü , çocuk gibi sürekli opuyor sürekli aynı şey.
Hastaneye gidiyoruz arıyor hadi oğlum çabuk eve gel diyor , gittim kızdım sen yanımdan kocamı neden cagiriyorsun diye ama hiç onur gurur yok aynı tas aynı hamam oğlunu yedim sanki

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,312 göst.

Kategoriler

1,474,344 soru

24,138,016 cevap

334,387 kullanıcı

...