0 oy
624 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Kızlar günaydın ben kaynanagile yakın oturuyorum bı kzizim var bunalr benim evime hiç gelmiyor iki yıldır üç kere fln geldiler bizi çağırıyorlar sürekli emrivaki yapıyorlar mecbur gidiyoruz bir haftayı geçti görüşmüyoruz ne arıyorlar nede ben arıyorum esidme umursama onalri arama bile diyor bende çok düşkün dilim zaten birsuru sorun yaşadık sevmiyorum onları saygısızlık yapmadm ama hiç onlar sürekli terbiyesizlik yaptılar bana sustm evime geldiklerinde ise siz burda nasıl yaşıyorsunuz diyorlar evim kira dairede oturuyordum ev sahibi sknti çıkarınca acele burayı buldm eski bı ev az kaldı iki ayımız çıkacak zaten zoruma gidiyor böyle diyince bunlar şükür eşyalarım çok güzel ama ev kötü diye laf söylüyorlar begenmiyorlar güya bugün kesin aricaklar gel diye ne bahane üretim bunlara gitmek istemiyorum

11 Cevaplar

0 oy
(1,375 puan) tarafından
Bebek ateşi can de. Gitme ne gerek var gitmeye
(2,350 puan) tarafından
Kendiler gelsinde istemiyorum sürekli yorum yapıyorlar ben nasıl uzak durcam ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bahane üretmeye gerek yok canim direk soyle gelmek istemediğini zaten eşinde arkandaymis 
(2,350 puan) tarafından
Dedim kackere konuşmak istemediğini buz efer kendileri çıkıp geliyor
tarafından
Ne kadar yüzsüzler ya
(2,350 puan) tarafından
Oyleler canım
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Tövbe yarabbim onlara ne senn oturduğun evden adam gibi ev alsaydınız sonra düğünü yapsaydınız dedeydin Allah im yaa. Sen kimseyi umursama canim insan mutlu olsun yeter eşya ev dediğin bedir ki eğer içinden geliyorsa git gelmiyorsa gitme
(2,350 puan) tarafından
Hiç istemiyirum gitmeyi falan konuşmak dahi batıyor bana giciklar çünkü
(2,252 puan) tarafından
Anlıyorum valla o zman gitme işim var de o kadar değerini anlasinlar biraz
(2,350 puan) tarafından
Bu seferde habersiz gelicekler komsudayim dim en iyisi
(2,252 puan) tarafından
Öylemi giii, neyse öyle de bari
0 oy
(569 puan) tarafından
Kapını kapatınca sen mutlumusun canım eee onlara ne isterse samanlık olsun içinde huzurum var şükür de kaynanana
(2,350 puan) tarafından
Kız şoka girdim bsyde diyemedim
(569 puan) tarafından
Isterse saray olsun içinde huzur olmayınca napiyim ben lüks evi böyle takıntıları olan insanlar oldum olası itici geliyor yok marka olsun yok bilmem nolsun ananın şeyide olsun mu dicen en son
(2,350 puan) tarafından
Kendisinin evi daha kötü eşyası fln onu saray zannediyor
0 oy
tarafından
Sen kendini araya katıp kötü etme esin konuşsun ve annesiyle o muhatap olup bahane uydursun 
(2,350 puan) tarafından
Komusudaym dicem en gzli
0 oy
tarafından
Cok biliyorlar bir ev alsinlarda oturun madem..

Canis diken elini kanattiginda gule yakindir zaman sen ferah tut icine takilma. Ay benimkikerde surekliii bende gina geldi kiz birak gelmesinler.

Geceden beri uyumadi cok huysuz cocuk de ya da annemler gelicek falan
(2,350 puan) tarafından
Arkadaşa gidicem dicem valla napim
0 oy
tarafından
Yemeğini yap erkenden de yemeğim hazırdır gelemeyiz
(2,350 puan) tarafından
Arkadaşa geldim dicem cnm
tarafından
İyi o zmn: D
0 oy
tarafından
Ev kötü diyeceklerini ana baba olsalardı düzgün eve koysalarmis o zaman..hey allahm ya..bahanemi yok canım ...halim yok de ..halsizim de corono oldum de. 
(2,350 puan) tarafından
Anlamıyorlar canım yorgunum diyorum hadi hadi gel diyor kadın arkadasimdayim dicem valla
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Cok biliyorsa duzgun ev bulsun oraya sasısın herkezın azı var konusmuyor bosver sen onları mecbur gırmıs sın o eve canim umursama sen 
(4,061 puan) tarafından
Ay de benim evim kotu anne sen kalma dersin ozman da lafı sok
(2,350 puan) tarafından
Almamki eşim diyor eve adım artırmak taşırken bile gerekleri yok diyor sen çocuğa bak ben herşeyi yaparım diyor sagoslun
(4,061 puan) tarafından
Oh en guzelı aynı benim adam en ıyısını yapar bnde oyle yptım o cocuga bktı Bn ev topladım 20 gunluk sezeryanlıydım ev tasıdım
(2,350 puan) tarafından
Benim kız o zmna 10 aylık olck durur ztn arkadaşımda var onada bırakırım bsy olmz ins
(4,061 puan) tarafından
Olmaz Allahın izniyle canım benimkine olmadıysa olmaz bide kaloriferi vanası oatlası6eve gırıdm de iki gun kalorifer siz kaldık
0 oy
tarafından
Hava soğuk çocuk hasta gibi gelemem iyice hasta olur de hemde yasak var bugün çıkamam de 
(2,350 puan) tarafından
Aradı şimdi biliyomusun gel demedide kızı banyo yaptırdım diyince gel diyemedi
tarafından
İyi olmuş :)))
0 oy
(163,256 puan) tarafından
Ama gittin ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(2,350 puan) tarafından
Napim bilmiyorum canım
(2,350 puan) tarafından
Kız sende ha bilerek postumumu buldn
(163,256 puan) tarafından