0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (1,077 puan) tarafından
Herkes kayınvalidesinden şikayetçi. Elbette ıyı olmayan insanlar vardır var da. Ama adı kayınvalide olsun ama eş olsun ama baba ama evlat.. Siz Allah rızası için iyi bakın iyi düşünün. Kendi evlatlarınızı düşünün. Yaptığımız bırgun elbet karsımıza cıkıyor. Sız ıyı olun Allah'a verecek hesabınız olur en azından. Allah'a bırakın. Ben kayınvalidemden razıyım Allah'ta ondan razı olsun. Şu ne guzelmıs anne desem hemen verır. Bır ıhtıyacım olsa anlasa dahı soylemesem bıle borc harc eder onu alır. Ama ona karsı bende öyleyim hakkını gözetırım saygıda kusur etmem severim de ararım sorarım gıttıgımde şöyle bı evını elden gecırırım. İstemez yapma der ama yaparım yıne de. Ya kısacası siz ıyı olun Gerısını Allah'a bırakın. Yoksa bu hayat çekilmez. Rabbıme emanetsiniz 

11 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından

Maşallah huzurunuz daim olsun:)

(1,077 puan) tarafından
Tesekkurler canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olan var olmayan var niye Nispet ediyorsun hayret bsy :D

Allah daim etsin cnm inşallah
(1,077 puan) tarafından
Ya yok ınan nispetten degil karsılıklı demek ıstedım ama bazrn sen ıyı olsanda karsıdakı kotu olabiliyor bu adı ne olursa olsun. Imtıhan deyıp sabredıp ıyı olan taraf olmak lazım demek ıstedım
tarafından
Şaka kız çok doğru diyorsun örnek kendim bn iyi olsam cjdden karşı taraf bna iyi gördüm bunu yani
(1,077 puan) tarafından
Aynen bırde cok takmayacaksın ya amaaaan ölümlü dunya
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Sana atacağı kazığı bekle o gün tekrar bu konuyu konuşuruz. Aynen de sen iyi olduğun sürece iyidir bir açığını bulsun bakalım veya ters düş istemediği birseyi yap.... 
(1,077 puan) tarafından
İşte bu kaynanam degıl de baskalarından cok kazık yemıslıgım var yınede ıyı olan taraf olmayı sectım hep ben kazandım aslında manen. Madden onlar kazanmış gibi görunsede
0 oy
tarafından
Maşallah Allah bozmasın 
(1,077 puan) tarafından
Allah razı olsun tesekkurler
0 oy
(569 puan) tarafından
Ben çok iyi oldum birşey olsun peşinden koştum ama laflarıyla çok kırdı hele 2 yıl çoçuğum olmadı diye bundan çok vurdu beni hep milletin yanında olmuyoya getirdi herşeyde hakkım helal bunda degil malesef bende allaha havale ettim halada bakarım yaşlı diye bırakamam
(1,077 puan) tarafından
İste demek ıstedıgım bu. Allah gormedı mı gordu senın kırıldıgını da onun laflarını da kayıt edıldı onlar sen affetsende kul hakkının hesabı ılla kı sorulacak her ıkınız ıcınde. Ama ıyı olmak gerekır ıyı olan taraf olmak gerekır
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Nazar degmesin 
(1,077 puan) tarafından
Tesekkur ederım
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Rabbim bozmasin
(1,077 puan) tarafından
Tesekkurler canım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
O kapıyı annemin yüzüne kapatmayacaktı. Hayırlısı olsun Allah bozmasın 
(1,077 puan) tarafından
Evet yasadgınız cok zor bır durum. O raddeye gelmeseydi keşke. Yıne de Allahın rızası herseyden önce gelırse zulm ediyorsa bu zulme sabredersen kazanan sen olursun
(13,307 puan) tarafından
Asla ameliyat oldu annemden iyi baktım yıkadım yedirdim giydirdim o Allaha değil paraya tapanlardan lohusa kızına acımayan birisi. Annemden öte davrandım hakkettiği bu değildi
0 oy
tarafından
Maşallah :)  anlattıkları nin hepsini bn de  diyor m   valla    Allah razı olsun onlarda n 
(1,077 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(908 puan) tarafından
Peki her işini yapıp bi defa birini yapmazsan hiç işimi yapmıyor dese yine yaparmıydın herşey karşılıklı canımkvtü olana iyi olamıyorum ben
(1,077 puan) tarafından
Canım kötüyse dedıgım gıbı sabredeceksin bu dunyanın ahıretı de var deyip Allaha olan ınancını orada gostereceksın. Rabbım sırf senın rızan ıcın boyle davranıyorum katlanıyorum dersen ınan cok cok sevap kazanırsın. Ben iyiysenız ıyı olur ılla demiyorum kbazen tam tersı de olabiliyor maalesef
0 oy
tarafından
Ay ne güzel rabbim seni bu yoldan ayırmasın inşaallah:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 749 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 503 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde duygu5524 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,199 göst.