0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İnternetden baktım karışık anlamadım rica etsem evde havuç ve elma var bebeğim için ne yapa bilirim püre gibi kavanoza koyup dolaba indirmek için tarif lazım irmik pekmez pirinç unu da var bunlardan neler yapmam

7 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
Bence dolaba koymada taze taze yap.. elmayla havucu haslayıp irmik ekleyebilirsin elmalı pirinç unlu mama yapabilirsin havuclu irmikli yapabilirsin
tarafından
Tamam teşekkürler haşlama yapacağım dimi pekmezle tatlandırsam olurmu peki
(2,474 puan) tarafından
Elmaya koymasan da olur. Ama sanırım ek gıdaya yeni geçtin bebeğin ne kadarlık eğer yeni gevtiysen pekmez katma tadını bilsin elmanın havucun . Sadece irmiği pişir azıcık pekmez ekleyip verebilirsin
tarafından
10 aylık yeni geçeceğiz evet
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Canım küp küp dogra üzerini 2 parmak geçecek kadar su koy. İyice yumusayana kadar kaynat kaynayınca altını kapat içine 2 yemek kaşığı irmik köy. vs eklemene gerek yok tadı gayet güzel oluyo. Kararma vs de yapmıyor. Dolapta tutarsan 3 gün dayanır sorun olmaz
tarafından
Tamam çok sağol mutlaka deneyeceğim :)
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Bence taze yapmak daha iyi olur canım. Mesela 1 yemek kaşığı ırmigi 1 su bardağın da pişir. Cam renden varsa elmayı rendele. Ya da havucu haşla irmikle karıştır yedir 
tarafından
Tamam öyle de olur cam rendem yok ama  demir var onunla yaparım artık sağolasın
(14,212 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğin büyükse biraz o şekilde de yutar yok dersen rendeden sonra çatalla da ezebilirsin. Ben gün kurusu kayısı da katıyorum irmige aklında bulunsun büyük abdestini rahat yapıyor hemde
0 oy
tarafından
Bir yemek kaşığı irmige kaynar su koy kabarsin havucu hasla ez ezdiginin içine koy bir tatlı kaşığı pekmez ekle bir tatlı kaşığı zeytin yağı da koyabilirsin 
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Elmayi havucu hasla pisince pirinç unu kat irmikte olur güzelce pisir ez . Pure haline gelince pekmez kat 
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(4,849 puan) tarafından
1 cay bardağı su 

1 tatlı kaşığı irmik 

1 tatlı kaşığı pirinc unu

2 tatlı kaşığı buğday unu bunlari pişir sonra bebe biskuvisi ekle suyla ıslatıp pekmezde koyabilirsin son olarak tok tutuyor bu tarif 
tarafından
Tamam allah razı olsun bisküvi alayım deneyeceğim bu tarifi de
0 oy
tarafından
Cam rende de rendele cnm taze meyveyi biraz da ezip öyle verebilirsin.
tarafından
Can rendem yok normal olmaz mı ki

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,717 göst.
0 oy
14 cevap 665 göst.
0 oy
10 cevap 369 göst.