0 oy
734 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

3bucuk yıldır ayrıyız 

Farklı sehirlerdeyiz aramızda 45 50dakkalik mesafe var fakat annem babam calisiyor yasaklar vs. Vs. Aylardır görüşemiyoruz istediğimiz zaman gidip gelemiyoruz

Bekarligima dönmek için çok şeyimi verirdim dizlerinin dibinde olmak için. Şanslıyım evladım eşim var ama ailem yanımda değil

Gençken dedikleri şeyler zoruma giderdi kızardım onlara, şimdi asıl zoruma giden onlardan uzak olmak.

Babamın teninin kazağınin kokusu, annemin tulbentinin kokusu, kardeşimin omzunun sıcaklığı .. 

Pazar sabahlari soba üzerinde kızarmış ekmek kokusuna gözümüzü açardık kardeşimle, ekmeğin soğumasını beklerdim çünkü üzerinde eriyen yagli ekmeği sevemedim bir türlü. İllaki sürülen yag ekmeğin üzerinde kalacakti. Canım babam.. canım annem. Canım kardeşim.. Zengin değildik kendi yağında kavrulan insanlardık. Babam, annem bir günden bir güne şunu istiyorum dedirtmeden aldılar bize .

Allah'ım uzun ömür versin onlara yaa :(

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyyy yavrum 

Rabbım en kısa zamanda kavuştursun sizi 
tarafından
Aminn canim nerde hasret kişiler varsaa
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
45 50 dakika mesafem olsa her hafta giderdim :(
tarafından
Klavye artisligi deriz buna postu doğru düzgün okumadan yorum yapmaya cemkirmeye bayılırlar. Bişey diyemicem kalite meselesi
(7,617 puan) tarafından
Psikolojiler bozuk ondan :)))sende kaale ye alıp cevap verme boşver ya
(678 puan) tarafından
Yahu size ne ayrıca psikolojisi bozuk olan belli ne yargılaması ben öneride bulundum en başta öyle sandım yanlış anlamışsınız yazabilir neden gitmedin  kötü evlat  mı dedim yargılasaydım bunları derdim zaten saldıran kendisi ve siz allahsizlere kolaylık versin böyle ömür geçirmek zor vallahi kaliteymis  mahalle agziymis  sizler benim konumumu eğitimimi statümu  nerden biliyorsunuz da konuşuyorsunuz
(7,617 puan) tarafından
Hay senin statüne :))kimsin son sadrazamin torunumu gülünç olma istersen
tarafından
He benim bozuk pskolojim heee. İçindeki bastırılmış duyguları burda bosaltma. Ozaman neymiş düzgünce okumadan kimseye helal olsun öyledir böyledir yazıp günaha gitmeyecektin hem suçlu hem güçlü hemde arsız. Statüsü yüksek olanları da görüyoruz ne yapalım önünde düğme mi ilikleyelim
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Off ağlatacaksın beni ya:'( bende 1 yılı geçti görmüyorum :'(:'(:'(

tarafından
Kıyamam ya çok zorr hasret olcezz
(12,521 puan) tarafından
:(:((((
0 oy
(970 puan) tarafından
İnşallah bir an önce görüşürsun canım 

Bende 6 ay oldu görmeyeli 10 gün sonra gdcem insalalh 
tarafından
Çok zor ya taş olsa çatlar yeminle güle güle git gel sende canim
(970 puan) tarafından
Hem uzak olduğu için ben Afyon'da onlar Kilis'te hemde eşimin izni fazla yoktu bide korona olduğu için gitmedik
tarafından
Sizleri gördükçe şükrediyorum halime bilio musun sizinki temelli uzak ya
(970 puan) tarafından
Evet canım cok zor ama alıştım artık
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Bende çok özledim ailemi çok uzaktalar keşke şu korona bitseydi de görseydim çok iyi anlıyorum seni ya 
tarafından
Çok zor yaa bu hasrete taş olsa çatlar valla
(1,396 puan) tarafından
Vallah ben gün gittikçe eriyorum ailemin özlemiyle ,bu sabah aglayarak iyi döktüm içimi Rabbim sabır versin inşallah
tarafından
Aminn canim insalllah özeniyorum şöyle ailesine komşu olanlara ya
0 oy
tarafından
Aminn canım aile özlemi bambaşka birşey rabbim kavuştursun eşinle mutluysan en güzel teselli sana canım rabbim huzurunuzu bozmasın 
tarafından
Aminn canım aminn çok şükür iyiyiz çok özeniyorum ailesine komşu olanları gördükçe ya
tarafından
Kız ben 14 sene furbetlik çektim şükür 1 senedir annemle aynı binadayım zaman ne getirir hiç belli olmaz
tarafından
Adına çok sevindim yaa öyle canım bende çok isterim ailemin olduğu şehire gitmeyi inşallah nasip
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Kız o profil ne ya Allah aşkına :D

tarafından
Ula aglayamicam mi ben ağız tadıyla :D hahahahah
(30,108 puan) tarafından
Hahwhqhqhqhh
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Allah sabir versin cok uzak degiller aslında benimkiler 24 saat uzaktalar senede bir anca görebiliyorum :(
tarafından
Ya sizleri gördükçe şükrediyorum canım da işte keşke hepimiz yakın olsakda Su hasreti cekmesek
(2,252 puan) tarafından
Keske canim ama napalim hayat işte :(
0 oy
(163,356 puan) tarafından
50 dk mesafemi diyon sen hanife bizim aramizda 50 saat var
tarafından
Bana göre mesafe canım tamam sizinki daha zor ama bende istediğim zaman göremiyorum yasaklar giriyor araya o bu aylardır görmediğim zamanlar oluyor neyse senin yerinede ağlayayım
(163,356 puan) tarafından
Gel  beraber aglayalim
tarafından
☺️ olurr ağlamak için bahane arıyorum zaten
0 oy
tarafından

Bende yaa ben de cokk ozledim:'(

tarafından
Ev yükü çocuk yükü yetiyor zaten birde aile özlemi :/
tarafından
Hic deme ya seninkiler yakinmis yine bizim aramizsa sehirler var
Ama yakin olupta görememek daha da koyar insana belki:(
tarafından
Farklı şehir olması bile yetiyor canım aylardır görüşemiyoruz yani bu hep böyle oluyor her hafta bende isterim gitmek ama olmuyor üç araba değiştiriyorsun tek kişi gidiş geliş 100tlyi buluyor çocuk var hava soğuk anliyacagin
tarafından
Evet cnm oylede cok zor
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Durumunu bilemem canim ama 50 dkalik yol olacak ve ben nerdeyse 4 yil gormeyecem ha...bence istenilse hersey aşılır, 1 saatlik bile yol degil, ne kadar tutarsa tutsun ne kadar arac degisirse degissin...ne yapar eder giderdim, pandemi 1.5 yildir var...
tarafından
Ben 4yildir görmüyorum diye bişey demedim 3bucuk yıldır ayrıyız dedim okuyup yargilasaniz daha mantıklı. Bende gidiyorum ne yapıp edip şuan gidemedigimden bahsettim yasaklar bebek soğuk kış. Onlar geliyor izinli günlerinde
(6,972 puan) tarafından
Ayrıyız deyince ben gormuyorsun anladim canim, yani bu sekilde anlasilmaya cok müsait...iyi bari sevindim, yargilamadim sadece sinirlendim inan eger bu kadar az mesafede nerdeyse 4 yildir gormuyorsan nsil dayandin diye. Bende pandemiden beridir gormuyorum, yani cok iyi anlarım inan. Allah kavustursun
tarafından
Yok ayrıyız yani başka şehirde yım ben istediğim zaman göremiyorum ne denir ki başka bilemedim ayrıyız yani aynı yerde değiliz amin herkesi canm yasaklarda girince işin icjne degisti
(6,972 puan) tarafından
Tamam canim olsun anlasabildik sonunda, kusura bakma :) oyle, yaslilar benimkiler virus ne bulasir diye korkuyorum, Rabbim korusun ailelerimizi
0 oy
(4,148 puan) tarafından
O kadar mesafede 3.5 yil helall olsun. Calissada kapida bekler bi on dakka gorurum o ne ole. 
tarafından
Başka şehirlerde olunca ayrı olmuyor mu ☺️
(4,148 puan) tarafından
Evli oldugunu dusunursek burdaki herkes ayri.3.5 yil da yazinca oyle anladim duzgunce anlatabilirdin sacmaliyacagina.
tarafından
Ben saçmalamadim aylardır görüşemiyoruz diye yazdım belirttim zaten postuma sen düzgün okumadan yargilamissin helal olsun falan diyerek ben gayet açık yazdığımı düşünüyorum neyse
(4,148 puan) tarafından
Evet aylardir yazisini gordum tekrar baktim basina yil yazinca oyle yazdim. Neyse bisey demicem fazla Allah kavustrsun
tarafından
Bencede deme yeterince kalp kırdık boş yere
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Allah kavuştursun canım ben de 1 buçuk yıldır görmüyorum yasaklar pandemi gidemedim işte :(((
(1,457 puan) tarafından
Çok zor evlendiğim gün gelinlikle çıktım çıkış o çıkış oldu pandemi falan çıktı gidemedim
tarafından
Uzakmisiniz çok
(1,457 puan) tarafından
İstanbul'da oturuyom ailem Diyarbakır da
tarafından
Kıyamam Allah'ım tez zamanda kavuştursun inşallah canim
(1,457 puan) tarafından
İnşaAllah canım inşaAllah senide
0 oy
(6 puan) tarafından
Kardeşim dua etki enazindan sana küs bi ailen yok 3 yillik evliyim kacarak evlendim babam halen affetmedi ailemin yuzunu unuttum inan hasret  cok agir istedigin zaman gidebilirsin sen bi umudun var enazindan cok sukurki
tarafından
Öyle canım şükür tabiki halime çok uzak değilim ama burdada kimsem yok aile özlemi ağır basıyor komşu olanları gördükçe ailesiyle. Annen affettimi belki affederler canım evlat başka bişey çünkü
(6 puan) tarafından
Evet canim annem abilerim hep affettiler ama babam affetmiyor gidip gelemiyorum kac bayramim oldu onlarsiz benimde bi kizim var evlat gercekten bambaska bisey Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah
tarafından
Çok üzüldüm yaa inşallah affeder babaların kalbi biraz geç soğuyor canım aminn insallahhh
(6 puan) tarafından
Insaallah canm saol guzel dusuncen icin
0 oy
tarafından
Hanifeeee ..

İçimi acıttın kızımmmmm.

Geçen sene Martin ilk haftası annemler enisteleri vefat etti diye memlekete gitiiler.

Sonra hemen korona çıktı.

Gelmeyen dedim.

Orda sitede evleri var.

Kaldılar hazirana kadar.

O süreçte köye de bağ evi yaptırdılar.

Haziranda 2 günlüğüne geldiler benim altınlarım Alinacakti onların kasasındaki çekle.

Sonra gittiler .

Geçen ay geldiler İstanbul'a evlerine..

E korona var diye az geldler.

2 kez sadece ;/

O da saatlik kaldılar düşün.

Çok iyi anlıyorum.

Ve sana bişey diyin mi?

4 sene Van'da yaşadım ben.

Her 2 ayda 1 geliyodum istanbula 3 ay falan kaliydm ...

Aileden uzaklık çok zor
tarafından
Canımsın sen . Aile çok başka sizleri gördükçe şükrediyorum halime en azından görüyorum diye Allah'ım tez zamanda kavuştursun ailene canım
tarafından
Kız sen burda ne kibarsin :) caktirma
tarafından
Hahahahahhaa :D istersen cirkinlesebilirim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 472 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruya123 (508 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 266 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sebebsizz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy