0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (2,233 puan) tarafından
Eşimin tarafından bi akrabanın gelini var kadın aslında çok tehlikeli laf taşır dedikodu yapar bi günü bi gününü tutmaz bi bakıyorsun çok iyi kardeşinin yapmicagi fedakarlığı yapıyor bide bakıyorsun slm vermez arasan açmaz. Neyse konuma geleyim bu kadında  cok farklı bi enerji var tuhaf oluyorum konuşunca sohbet edince karşında uyuyup kalmak istiyorum içim gıdıklaniyor sanki 10 kişi bana masaj yapmışta rahatlamış gibi oracikda uyuyakalasim geliyor niye böyle oluyor anlamıyorum enerji dedikleri bumu acaba az önce aşırı sinirliydim mesela nefes alamicak kadar öfkeliydim 2 msj atmış alakasız öyle biseyler söylemesi gerekiyordu gram sinir falan kalmadı bi anda yok oldu. Hani sevdiğim saydigim biri olsa tamam dicem ee yok değil ama her seferinde konuşunca böyle hissediyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İnanırım ben canım herkesin enerjisi farklıdır. Muhtemelen onunda sna iyi gelen bi enerjisi aurası var ve sende ister istemez ruhen iyi hissediyosun onla denk gelince. 
(2,233 puan) tarafından
Hayır hiç zararı yok ama hani sohbetimin çok olduğu samimi olduğum biri değil ya ayda yılda bir konuşurum ama hep konussun istiyorum aşırı iyi geliyor. Saçma sapan bisey konussun bisey anlatsın okadar mayışıyorum ki anlayamıyorum odaklanamiyorum uyumak istiyorum hemen :)
(2,233 puan) tarafından
Hayır mesela benim yanimda çok iyi  can ciğer sever arkamdan sallar kötüler bire bir kaç kişiden duydum o yüzden çok sohbet etmeye çekinirim korkarım laf taşır diye uzak dururum. Veya eltim 15 yıllık en yakın arkadaşı eltimin her açığını anlatır laf arasında duymamam gereken. Ona öyle yapan bana napmaz
-Reklam-
+1 oy
(14,212 puan) tarafından
Ay ne değişik 
(2,233 puan) tarafından
Hiç sorma uzun süre kendime gelemiyorum mayısık dolaniyorum

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 253 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ballikolar (1,710 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 237 göst.