0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından

Arkadaşlar iyi geceler

Biraz uzun olacak ama yardımcı olanlara teşekkür ederim simdiden. 20 aylık oğlum yılbaşı akşamı ateşlendi ve 2 gün devam edince acile götürdüm boğazlarında enfeksiyon var denildi antibiyotik kullandık sonrasında ateşi düzeldi keyfi yerine geldi biraz daha. Ama o günden beri severek yediği şeyleri yemiyor öğürüyor pek iştahlı değil eskisi gibi. Son 3 4 gündür de ishal desem ishal gibi de değil ama biraz gevşek kakalar yapıyor özellikle akşamları mama veriyorum onu verdikten sonra gece hem gazı oluyor hemde kaka yapıyor ve çok huzursuz oluyor. Oğlum normalde bu kadar sık kaka yapmazdı özellikle gece hiç yapmazdı 2 günde bir falan olurdu hep. Kakası çok çok tuhaf bir kokusu var baya rahatsız edici. Randevu aldım biraz önce hastaneye götüreceğim pazartesi ama aklıma takıldı neden böyle oluyor acaba hasta falan mı ben mi panik oldum boşuna. 

2 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
Mide yda bağırsak da mikrop olabilir midetk bozmuş olabilir bı gaita testi yaparlar ins bağırsak düzenleyici veeie düzelir ins 
(580 puan) tarafından
İnsallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Antibiyotik yan etkilerinde bazen olabilen yan etkilerdendir belki yan etkilerine baktınız mi
(580 puan) tarafından
Yok bakmadım ama zaten 1 hafta kullandık bıraktık yani 2 haftadır falan bir şeyi yoktur sadece yemeklere pek ilgisi azalmıştı her şeyi yemiyordu öğürüyordu bu kakayla alakalı sıkıntı son 3 4 gündür var

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 554 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zenan. (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 493 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 726 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Linkin (22,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.