0 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben valla gitcem durumlar el verirse. Cok skldm virus illetinden asida vurulmaya baslandi vaka sayilarida duusyor yillardir tatile gitmeyi erteliyodum esimle 4 yil sevgiliydik onsuz gitmez istemedim evlenince gideriz dedik gidemedik vieus cikti gidemedik simdi gitmek istiyorum aylardir evdeyim virus cikti çıkalı gidicem yaa basimiza gelecek varsa evdede gelir tedbiri alip takdiri Allaha birakicam gidemesem bile aqua parka gideriz siz ne yapacaksiniz gidecekmisiniz

35 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şimdiden diyorum valla eşime Doğu turu yapalım çok görmek istiyorum diye. Allah nasip ederse oğlanda 2 yaşında olacak. Çok ayak bağı olmaz diye düşünüyorum. Ayy bir kere geldik dünyaya bea:D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatil dusunuyoduk vazgectik koyumuze gidicez selaleye cikip orda bi hava almak istiyorum orda yuzulebiliyoda 1 2 gun kaliriz belki 
0 oy
tarafından
Bizde dün konuştuk evkendigimizden beri hiç gitmedik tatile bu sene karadenize gidelim istiyorum inşallah nasip
0 oy
(18,461 puan) tarafından
Ne tatili ya anamı babamı görimde tatil yapmasam da olur
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Allahdan bişey olmazsa gezecez 
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Ablamlara gidicez orda kalıcak bı sure üç yıldır görmüyorum ailemi annem flnda gelecek oraya 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Virüs sifirlanirsa giderim değilse gitmem geçen yılda açtılar her yeri ve bu kadar önünü alamamalarinin sebebei de yazin  her yeri açmaları hala toparlayamiyorlar 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Evlendik evleneli bizde bisi yapmadik sabah esimin halasi aradi bayramda gelecekler buraya senide giderken goturelim dedi izmir e bakalim istanbulda da kardeslerim var bende biyerlere gitmek istyrm bu yaz iki bebeyle☺☺
0 oy
tarafından
Aquaparklı otellere git canm efsanr eğlenirsin biz gittin geçen yıl vlla alanyada kafeler tıklım tıklımdı maske de sadece bzde vardı hasta flanda olmadık şükğr :) bu sene de durumumuzu toparlarsak gideriz nasip kısmet. Hiç erteleme yazın zaten düşer vakalar. 
0 oy
tarafından
Anneme gidebilirsem yeterli benim icin 
0 oy
(5,397 puan) tarafından

Geçen sene antalyadaydik çok güzeldi ama çok sıcaktı :woot: bu sene bebiş yeni doğmuş olacak inşallah gitmeyi düşünmüyoruz ben memlekette olurum eşim gelince onun ailesine geçeriz falan filan. Inşallah rabbim nasip ederse yazı görürsek planlar böyle 

0 oy
tarafından
İdos var burda oraya gitcem bungalov evleri var çok güzel geçen senede gittik sonracigima rizeye gitcez bide memlekete yaza çıkarsak tabi 
0 oy
tarafından
Ben zaten turizm bölgesinde oturuyorum ama ailemin yanına gitmeyi cok istiyorum yazın inşşş
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Insallahh gitmeyi düşünüyoruz oglusum bi deniz görsün ya 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 536 göst.
25 Haziran 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Nocternity (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,676 soru

24,062,151 cevap

330,173 kullanıcı

...