0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Geçmişe dönseniz hangi zamana dönmek isterdiniz ve de ne yapar veya yapmazsiniz

Ben ünıversite zamanlarima dönmek isterdim ama şimdi akil ve yasatigim tecrube ile. Kpss olayina daha çok çalısirdim. Okuldayken boşa gecirdigim vakitlere aciyorum. Mutlaka işimi elime alirdim . Bide bunlari düşunurken vicdanende rahatsiz oluyorum kizim olmazdi belki hayatimda bu zamanda iyiki yaptigim şey anne olmakti . Cogu şey için pişmanim

Ilk defa boyle bi pos açiyorum bilmiyorum içimden geldi genelde ben burdakileri okuyan tarafim .

23 Cevaplar

0 oy
(3,834 puan) tarafından

bende benzer şeyleri siralardim asagi yukari. 

benim sorunum inatla alakali cok inaticda degilim aslında ama sabit fikirlerim bi takıntılıyım vs. bunların bana eksisi oldu genelde bu zamana kadar. :ermm:

bu huylarımdan vazgeçmek isterdim

tarafından
Huy değişir mi ki ama bazen inat olmak gerekiyor bazi şeylerdeki basarili olasin mesela bi îşe girmek gibi hep eksisi olmamiştir belkide
(3,834 puan) tarafından
o konuda evet benimde eksim olmadı ama keşke bazı seylerde başka fikirleri de değerlendirmeyi diyorum sadece birseye takılıp kalmasaydim
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Ben lise yi bırakmazdim ve esime evet demzdim evlilik konusunda çünkü çok acı çektim ve halada çekiyorim
tarafından
Kader mi acaba ondan mi  kendimiz mi yaptik şans mi bilmiyorum.  Hep düşunuyorum. InşAllah düzelirsiniz
(402 puan) tarafından
Amin bende çok düşündüm ama o zmnlar okul bırakmak bana hiç zor gelmedi simdi düşünüyorum o kdr emek verdim ya
0 oy
tarafından
Eskiye donseydim

Annemle babamin iyi oldugu doneme.

Babama daha cok sarilirdim o zaman iyiydik...
tarafından
İyi derken...
tarafından
Simdi yok ayrildilar nerde napiyo bilmiyoz. Tam 10 senenomce eziyetleri basladi sonra 5 sene dayandi annem ayrildi 5 senedir gormedim...
tarafından
Allah kavuştursun
0 oy
tarafından

Ben 8 yaşıma dönmek isterdim 

8 yaşında cedric izlerken hayat 8 yaşındayken çok güzel demesi ve benim anlamsızca 8 yaşında pldugum için gururlanışm:D

İşte o mükemmel ana gitmek isterdim

tarafından
Guzel cevap
0 oy
tarafından
Çocukluğuma  2000yilara 
tarafından
Hiç bisey duşunmedigimiz  sorumlulugumuz olmadigi yillara
tarafından
Aynen kiz en güzel yılardı
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Okusaydim diyorum...
tarafından
Kaç yasindasin bilmiyorum ama imkanin varsa disardan okuyabilirsin
(3,909 puan) tarafından
Ay kuzum liseyi bitirdim evlendim . Kpss ye girdim birşeyler olmadı ne bilim mesleğimi alsaydim eliem enazindan smdi çocuk oldu gözüme zor gözüküyor
tarafından
Oda dogru ben de tarih ögretmeniyim ama evdeyim calişmiyorum kpssde zor simdi bebekle
0 oy
(3,000 puan) tarafından

20 yaşıma gitmek isterdim hayat çok guzeldi evden işe işten eve arkadaş çevrem de güzeldi eğlenceliydi ambulans yoruyordu uyuyarak giderdim eve ama yine de mutluydum erkek arkadaşım uzaktaydı ama hayattaydi 

. Kırdım küstüm aynı şehirde değiliz diye işkence ettim remen .. nasıl pişmanım nasıl.. Allah şehadetini kabul etsin:(

tarafından
Başinin sag olsun
0 oy
(489 puan) tarafından
Harfiyen katılıyorum. Kpss kazanır mesleğimi elime alır sonra evlenirdm. Şuan çok pişmanım maalesef
tarafından
Aynen
0 oy
(163,445 puan) tarafından
7 yasima donuyum dahada buyumeden oyle kaliyim
tarafından
Késke
0 oy
(512 puan) tarafından
Hıc gecmıse donmek istemezdim gecmısım cok sukur kotu degıl yedım ıctımm gezdım tozdumm okudum ama pısmanlıklarım da oldu cok sulur sımdı yavrularım var cok mutlu bı aıleyız esım ı Rabbım bana yazdıgı ıcın sonsuz sukurler olsun bugunum gecmıstebçn bın kat rahat
tarafından
Ne guzel.  Derler ya Allah bozmasin bence yanliş kul bozmasin o zaman
(512 puan) tarafından
Amın ıns cumlemızınkını ıns
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Daha erken evlenip hemen bebe yapardım :) 
(5,725 puan) tarafından
Yürü be dostum
(25,181 puan) tarafından
Cağnımmm
(5,725 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️
tarafından
Maşallah
0 oy
(347 puan) tarafından
dünmek istemezdim bu zamanımdan memnunum
tarafından
Ne güzel
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ben lise hayatına dönüp çok çalışıp üniversiteye giderdim . 
tarafından
Keske
0 oy
(689 puan) tarafından
Üniversiteyi birakmazdim.

Lisede ders çalışır atanirdim annemi hic uzmezdim
tarafından
Annler ahh annler
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Çokta geçmişe gitmeme gerek yok aslında 3 sene öncesine gidip evlenir evlenmez çocuk yapıp genç anne olmak isterdim yani şuanda yaşlı değilim tabi :D ama 20 yaşında anne olmak isterdim :) hatta 18 19 bile olabilirmiş ama malesef 20de evlendim 

tarafından
Ben 27 de evlendim 28 de anne oldum simdi 29 um bana gore de tam zamaninda evlendim ve cocugum oldu daha iyi degeri biliyorum kizimin diye düşunuyorum.. :))))
(9,610 puan) tarafından
Tabiki herkesin düşüncesi farklı  :))
tarafından
Tabi orasi oyle :))
0 oy
tarafından
11 yaşıma geri donseydim.
tarafından
Nerde o gunler
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Keske bir gün kapi çalsa ve küçüklüğüm gelse sonra hep bizde kalsa :sleeping:

tarafından
Ne güzel cevap
0 oy
(5,756 puan) tarafından
Ben geri dönmek istemezdim. Hiçbiseyi değiştirmek de istemezdim. Yaptıklarımı iyi ki yapmışım;yapmadıklarımı iyi ki yapmamışım.
tarafından
Demek akillica davranmis pisman olmamisin
(5,756 puan) tarafından
Genelde ne istedigim konusunda cok düşünürüm o yüzden pek fazla pişman olmam canım.
0 oy
(54,059 puan) tarafından
iki yil oncesine asla donmek istemezdim kizimla guzel hersey. cocuklugum ergenligim gencligim cok.guzel.gecti cok sukur ama.yinede onsuz yasamiyormusum gibi
tarafından
Evlat tan daha iyi bisey yok ki
0 oy
(2,241 puan) tarafından

ben kinama donmek isterdim o gunu yasayip deli gibi eglenip sonra dugun iptaaaaal diye bagirirdim :D:D

tarafından
Belki bende isterdim  

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 412 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 409 göst.
0 oy
22 cevap 585 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler