0 oy
1,364 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin memleketine 2 buçuk saatlik bir ile taşındık. Ailesi 2 ay önce bizdeydi 10 gün Zaten. Bugün de esim haftasonu memlekete gidelim değişiklik olur dedi. Hayır daha geçenlerde burda lardı. Şimdi gitsek her haftasonu isterler gelmemizi biz sürekli bu konu yüzünden tartisiriz dedim. Baya tartıştık bu konuda küstü. Ama ben onu ve ailesini biliyorum bisey yapınca bağımlılık haline dönüşüyor. Mesela her gün muhakkak telefonda konuşurlar. Her hafta görüntülü konuşurlar. Bide gidersek her haftasonu olunca kendimi gitme konusunda baskıda hissedeceğim. Belkide sürekli tartisacagiz. Sizce de haklı değilmiyim. Mesafeli oluyorum. 6 ayda bir görüşmek mantıklı deilmi

29 Cevaplar

0 oy
(796 puan) tarafından
Etme bulma dünyası bugün sen eşine böyle dedin yarın öbür  gün gelinin aynısını senin oğluna der 
-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
2 ay once geldiler gecen gun buradaydi diyorsun canim. bu kadar yanliz olmak isteyen yanliz ölmeye muhkum kalir
0 oy
(3,155 puan) tarafından
Afedersin ben ne *** yiyim gündüz bendeler gece bendeler yatmaya evlerine gidiyolar bazen yorgunluktan Bi tarafım çıkıyo eee babamlar çaya gelsin diyo mecbr tamam diyom itiraz etsem oda benm ailem gelce zaman itiraz eder ailemi yılda 1 göryom ondada burnumdan getryolar hadi gel hadi gel 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Tabiki her gün konuşucak annesi o bu kadar da abartmayın 
0 oy
tarafından
Üzgünüm düşüncen çok saçma kendi çocuğundan pay bicerek dusunrSen kisitlanma erkegede kadina dA hak degldir. Gereksiz yere adamin canini skmissin
0 oy
tarafından
Gittiğinde kötü davranıyorlarsa haklısın canım
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Valla kaynanamla hep kavga ederiz ama esime ben ısrar ederim anneni ara o senin annen kardeşlerini ara diye ama bizim kavgalar gedcekten xok büyük bugun kavga ettik ama esime anneni ara dedim aradi. Bende annemle hergun konuşurum turkiyedeyken kaynanama ben gidelim derdim esime gerci yine kotu gelinim whatsapdan engelledi bugun de ama yapacak bisey yok esimizin annesi değiştiremeyiz. Esinle konus sart kos her hafta gitmem de seni anlıyorum cunku benjm esimde beni almadan asla kendi akrabalarına da annesine de gitmez cunku oysa annesine tek gitsin belki benden çekinip söyleyemediği vardır diye yollarim 
0 oy
(20 puan) tarafından
torunda varsa görmeden edemezler en azından  2 haftada bir gidilebilir gidip gel mesafeni oyle de koruyabilirsin sonuçta anne baba uzak kalamiyosun ister istemez görüşmek gerekiyor her gün her gun aramaları da merak ediyorlardir bi yerden sonra biraz sikabiliyor ama yapacak birsey yok arama diyemiyosun :) idare edicez ilerde bizimde evladimiz evlenip gidecek neler bekliyecek bizi bakalim ...
0 oy
tarafından
Valla açıkçası seni haklı buldum 6 ay dedin diye tutturmuş millet valla benim eşimde gelmeseler de zırt pırt arayip sormaz çok şükür eşime bazen soruyorum konuştunuz mu diye daha yeni konuştuk der bence olması gereken bu kadın gibi her gün mıc mıc ne konuşuyor benim düşüncemde bu erkek milleti öyle zırt pırt aramaz konuşmaz
tarafından
Bende öyle düşünüyorum cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 428 göst.
15 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepp90 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,458 göst.
23 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 482 göst.
15 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kalbinur0703 (70 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 313 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,106 soru

24,149,326 cevap

334,828 kullanıcı

...