0 oy
604 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kızlar ben saçımı çok kısa yapmak istiyorum. Kapalı olupta topuz yapıp ve çok kısa sac kullanan var mi ? Varsa topuzu nasıl yapıyorsunuz? Ben kesmek istiyorum ama saçım baglanmazda topuz yapamazsam diye kesemiyorum. Siz ne yapiyosunuz bu gibi durumlarda

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kestirmiştim kedi kuyruğundan daha kısaydı şimdi biraz daha uzadı minik Bi topuz oluyor. Dikkat çeken topuz zaten haram o yüzden sıkıntı yok 
-Reklam-
+1 oy
(5,328 puan) tarafından
Dini açıdan topuz tesettüre uygun değil  saçını bağlayacak şekilde kestirirsen sıkıntı oomaz ben genelde öyle yaparım  topuz toksı yada o bonelerden de kullanmıyorum doğru değil tesettür için
0 oy
(5,213 puan) tarafından
burda geçenlerde birisi söylüyordu topuzlu boneler varmış onlardan kullanabilirsin 
(188 puan) tarafından
Aynen var öyle boneler
tarafından
Hımm tamam kızlar çok sağolun bi bakayım bende alıyım o zaman
(188 puan) tarafından
Çok da ucuz 5 TL falan onu takarsın üstüne de bı tülbent dolarsin üstüne de şal yada eserap oh mis :)
tarafından
Tamamdır teşekkürler:)))
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Saçım çok kısa topuz tokası kullanıyorum
tarafından
Mesela tam boyun hizasında mi?  Topuz tokası hiç kullanmadım
(3,909 puan) tarafından
Benmki oyle kuzum az birşey toplanıyor. Topuz tokası kullanıyorum yetiyo . Topuz bonemde var o konuda sknti çekme. Benmkide öyle ufacık toplaniyo kısa çok rahat hemencik tariyorum
tarafından
O zaman tam bağlanacak kadar keseyim :)) sağol canım
(3,909 puan) tarafından
Bencede cnm valla kafamdan yük kalktı hissettim ben :)
0 oy
(912 puan) tarafından
Ben V seklinde kestiriyorum alttan uzun ustler daha kısa hem sacim kisa oluyor hem de alttan gelen saclar uzun oldugu icin yukariya yetisiyor toplarken. Yani umarim anlatabilmisimdir.
(912 puan) tarafından
Döküldükçe insan üzülüyor ya ben hic kiyamiyorum saclarima =(
tarafından
Valla ben annemden gördüğüm için gerekirse surekli keserim kısacık. Çünkü annemin saçları çok az kel kaldi
(912 puan) tarafından
Hmm anladim canim malesef genetik olabiliyor bu durum. Sen kes rahat olur. Ben kendim kesemem kuaförlerde kapali biraz daha beklemem gerekiyor kestirmek icin.
tarafından
Ben tıraş makinesi var ya onunla kesiyorum valla. Çokta kötü olmuyor
(912 puan) tarafından
Yok ben okadar kisa kesemem ya =) esim istemiyor
0 oy
tarafından
Topuz tokası kullan 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Sıfıra bile vurdum yine de topuzsuz yapamıyorum dışarı çıkınca gerçi artık çıkmıyorum da :) sardım ben yazma ile arkasını cokda güzel durdu canım :) bende hep kısa kullanıyorum uzun darlandırıyoo:) 
tarafından
Yaaa. Beceriyosun o zaman topuz işini. Ben de çok bunalıyorum şöyle kökten kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum:)
(12,521 puan) tarafından
Bende 5 e vur dedim esime aynaya Bi gectim sıfıra vurmuş ben şok :D Bi garibime gitti ama var ya kafam öyle rahatladı ki misss:D tabi baya oldu :)
tarafından
Ya peki kaç senede uzadı? Ve saçlarım gürleşti mi
(12,521 puan) tarafından
Çabuk uzuyo benim saçlarım 1 seneye epey uzadı yok canım aynı şekilde geldi
0 oy
tarafından
Topuzu bone kullan canım
0 oy
tarafından
Baglanicak uzunluk bırak topuz tokası var onlardan kullan 
0 oy
tarafından
Saçlarım omuz üstünden bir tık yukarda cnm bnde kestim bildiğimz topluyorum topuz tokası ile yarı aşağıda kalıyor tabi 
0 oy
tarafından
Benim de kısa hatta saçıma bit geçti eve gelen komşumuzun kızın dan up uzun saçımı kestirmek zorun da kaldım toplayınca filan altlar çıkıyodu hep toplanmıyodu topuz tokası kullandım 
tarafından
Hımmm tamam canım sağol bende öğrenmiş oldum bundan böyle istediğim uzunlukta kesicem saclarimi
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Yaa bende kısa seviyorum dökülmesinden bıktım..şimdi çoğunluk evdeyiz topuz sıkıntı olmaz ..Ben şu bineler var ya topuzlu onlardan yapıp salı kafadan bağlıyorum onu şekilli oluyor yada o boneyi üstüne yemeni dola
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ben topuz tokası takiyom kurtcukta diyolar☺️ustunede bone onun
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Topuz tokasi kullan
0 oy
tarafından
Dun kesfim valla toplanacak kadar ama :)
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Ben varım hep kut kullanırım aksi yakısmıyo ama topuz da yapmam zaten 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Öncelikle sakin beni yanlış anlama herkesin görüşü tabiki tesettur giyiyorsan topuz yapmamalisin canim sevap istiyorsan tam yap bence ama yinede sen bilirsin linclemek için demedim ablamda saçını bekm kesim kestrdi yani hic baglanmiyor ama topuz yapmıyor zaten boneyi takar tamm
0 oy
(774 puan) tarafından
Topuz tokası var onu takamicak kadar kısa yaparsan da boneler var topuzlu
0 oy
(11,250 puan) tarafından
Topuza gerek var mı cnm bilemedim sadece saçımı yapıyorum içine sonuçta topuz uygun değil (eleştiri için yazmadım cnm topuz tokası falan var) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Semaaaaaaaaaaaa (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
24 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikanne (2,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
24 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikanne (2,089 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,927 soru

24,092,158 cevap

331,822 kullanıcı

...