0 oy
271 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ben doğum yapalı 2buçuk sene oldu şuan ikinciye hamileyim 3aylık. 10.haftam da kanamam oldu doktor progestan verdi geceleri fitil olarak alıyordum ilk zamanlar bişey yol gibiydi sonra çok afedersiniz orada iki tane sanki küçük topcuklar var yürütmende sanki sürekli bişey var orda gibi hissediyorum çok sinir bozucu acaba rahim sarkması mı dedim eğer öyleyse hamilelikte sıkıntı olur mu yaşayan var mı ya da bu şekilde normal doğum yapan var mı doktora gidicem hemen ama çok taktım kafama bir sorayım dedim 

4 Cevaplar

0 oy
(14 puan) tarafından
Hamile kalmafsn önce fark etmedin mi canm 
tarafından
Yok hayır hiç birşey yoktu diyorum ya fitili kullandım bi kaç gün sonra böyle oldu
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Canım bu normal doğumdan sonra gmrülen bişey bende 2.te gamile olduuğundan farkettim dogumda dr ka konucucam dedim ama dr dogumda hiç farketmediği için bende bişey demedim
tarafından
Ama benim hiç birşey yoktu bu zamana kadar fitili kullandım bi kaç gün sonra böyle yürürken rahatsız etmeye başladı
Yani normal doğuma engel olmadı demi ya
(14 puan) tarafından
Benimde. 3. Cü son doğumda oldu böyle Allah kimseye vermesin canm normal doğum yapma sezarysn yap  doktoruna söyle
(10,885 puan) tarafından
Yoo 2.yi normal yaptım ama 3.yü öyle doguramazdim herldeki sezeryan oldum başka nedenlerden dolayı
tarafından
Çok mu sıkıntı yaşadın canım :(  ben çok istiyordum tekrar normal doğum ya :(
tarafından
Anladım canım peki ne belirtiler vardı ağrı sızı var mıydı öyle top gibi şeyler mi vardı
0 oy
tarafından
Sadece büyük bir topsa idrar torbası sarkmasıdır ama rahim sarkmasıysa nasıl olur bilemem 
tarafından
Büyük birşey değil canım yani nohut kadar falan bişey
tarafından
Bnce bir dahakine doktora gidince gösterin
0 oy
(781 puan) tarafından
Kuzum bende hem idrar kesesi sarkması var hemde rahim sarkması var doktora gittim ameliyat olacaktım dedim birtane daha çocuk doğuruyum öyle olayım dedim doktora doktorda zaten tekrar hamile kalacaksan doğumdan sonra yaparız ameliyatı dedi çünkü ameliyattan sonra sanki hiç evlenmemişsin gibi olacak orasi dedi hemde estetik yapacakmış şuan 3uncu çocuğuma hamileyim 25 hastalığım şuanda hiç bi sıkıntı yok doğum dan 6 ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum hayırlısıyla 
tarafından
Anladım canım Teşekkür ederim şimdi internetten araştırdım barthoin kisti diye bişey var benim ki ona da benziyor galiba emin olamadım rahim sarkması ağrı sızı yapıyor mu bende hiç yok sadece orada fonduk tanesi kadar bir şişlik var rahim sarkması olsa doğumdan sonra illa anlamaz mıydım 2buçuk sene geçti üstünden

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 356 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslos65 (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 141 göst.
+1 oy
0 cevap 56 göst.

Kategoriler

1,472,084 soru

24,106,897 cevap

332,749 kullanıcı

...