0 oy
347 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
Merhaba kızlar hayırlı akşamlar koronodan dolayı hep evdeyiz çok kilo aldım sıkıldıkça yemeye verdim nasıl kilo verebilirim 68 olmuşum

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Az yiyerek tabiki :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yemeerek canım :D

(25 puan) tarafından
Ay napiyim canım yiyorum paso boğaz durmuyor bide doğumdan kalan kilo sezeryan olduydum
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bende 67 kiloyum o kadarda çok değil bence ya :)
(25 puan) tarafından
Bende sorun canım giydim kıyafetler dar geliyor
0 oy
(2,980 puan) tarafından
68 kilodan 58 kiloya düştüm cnm 3 ayda 
(25 puan) tarafından
Nasıl verdin cnm bende vermek istiyorum
(2,980 puan) tarafından
Bir kere en başta kafada bitireceksin cnm ben kilo verecem diyecen dirayetli olacaksın, sabahları aç karına ılık limonlu su içtim cnm ekmek kesinlikle yemedim ayrıca hamur işi de yemedim şekeride baya bir kıstım ve yarım saat spor yaptım hergün akşam 5 den sonra hiçbirşey yemedim bunları yaparsan kesin verirsin bide hergün tarçınlı Türk kahvesi içtim akşamlarda çay yerine yeşil çay içtim.. İnşallah sende verirsin cnm kesinlikle yeme ekmeği bunları yaparsan Kesin verirsin
(25 puan) tarafından
Türk kahvenin içine kadar atiyoruz tarçını canım
(2,980 puan) tarafından
Bir çay kaşığı ucu kadar az
(25 puan) tarafından
Tmm cnm dediklerini yapcam
0 oy
tarafından
Nasip aldım kiloları nana da söyle bende kilo alayım 
(25 puan) tarafından
Napcan kiloyu cnm kaç kilosun ki
tarafından
39 kiloyum
(25 puan) tarafından
Ciddi misin yaşın kaç
tarafından
Böşraa 39 muğğğğ
tarafından
22 ve rahatsızlığından dolayı maalesef 39 ondan öncede 41 dim zaten
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Yumurta diyetine bakıyordum bende .. zararı olur mu bilmem her öğün yumurta yiyorsun haşlanmış et ya da derisiz tavuk eti..
tarafından
Kız tiksinirim bir daha hiç yiyemezsin
0 oy
tarafından
1 hafta da 2 kilo verdim iradeli oldum 61 kiloyu gördüm zaten balık etliyim gıdım filan cıktı psikolojim bozuldu inan ki gece yemeyi kestim eşimle 10 da hep çay içer yemek yerdik ekmeği azalttım her sabah roka yedim ara öğün ler de fındık filan portakal meyve yedim normal yemegimi yedim hep tarcinli turk kahvesi iciyorum sekersiz gece yatmadan önce de maden suyu ayran limon kürü yapıyorum yağ yakımı için miş spor filan yapmıyorum ilk günler mezdeke yapıyodum şimdi bıraktım gün için de evde daha fazla hareket etmeye çalışıyorum yürüyüş filan yapsam daha fazla giderse korkuma gitmiyorum pek daha önce virüs oldum diye dışarıya çıkmıyorum pek
0 oy
(830 puan) tarafından

Ben bugün intermittent fasting diyetine başladim bakmanı tavsiye ederim :)

(25 puan) tarafından
O ne gi
(830 puan) tarafından
8 saat ye 16 saat aç kal yani bir nevi orucun başka bir hali yapmışlar :D
Sabah 12 de kahvaltı yapıyorsun en son yemek akşam 6 sonra su, şekersiz kahve vb dışında hiç birşey yemiyorsun diğer gün 12 ye kadar :)
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Sormayın bende de kilo sorunu var çok 
0 oy
tarafından
Bende 70 3 haftadir diyetteyim spor da yapiyorum ama gitmiyo yapisti bana bunlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hclkylmz (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 355 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
12 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Asfkbraocl (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,560 soru

24,060,383 cevap

330,121 kullanıcı

...