0 oy
831 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hiç böyle birşey buraya yazacağım soracağım aklıma gelmezdi ama napayım yalnızım sizlere sormak istedim kaynanamlar  eşimin kardeşine ev aldılar benim altınlarımı istiyorlar eşim tamam demiş ben vermek istemiyorum eşim surat yapıyor ne yapacagimi şaşırdım bi akıl verin ne olur benim annem babam ayrı kimsem yok anlayacağınız sahip çıkanim kredisi çekmiş babası 150 milyar borç olarak istemişler benden kredisini mi yoksa benim bileziklerimi mı oducekler  hiç sanmıyorum eşim de diyor vermezlersede canları sağolsun o benim babam falan diyor söz ben yapcam sana diyor ama sanmıyorum kafam çok karışık 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senin altınını alacaklar bide.vermeselerde  canım sağolsun doyor.kocan verme sakin küsen kussun eşimde geri istemez oylece onlara gider kendine ve çocukların için sakla verme
-Reklam-
0 oy
(78 puan) tarafından
Ben olsam hayatta kabul etmem gitti mi geri gelmez 
0 oy
tarafından
Bana sormadan benim altınlarını vermiş olsa ben vermem kusura bakmasın.
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Mehrin ise eşinin senin gönül rızan olmadan almaya hakkı yok ama değilse bişey diyemem ben vermezdim şahsen kendim ev alırdım 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Sakın verme canım geri asla alamazsın

0 oy
(6,973 puan) tarafından
Benim garantim onlar de, oljmlu dünya  sana bisey olsa kimsem yok, kusura bakmasinlar benim altinlarima guvenip mi almislar...benim rizam yok de, cocugumun rizki onlar. Esine birakma kendin ara soyle bence, baba kusura bakmayin benim altinlarimdan baska guvencem yok, vermeyede rizam yok, bana guvenmeyin de
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Sakın sakın verme giden gelmez geri
0 oy
tarafından
Kurban olsun vermem
0 oy
tarafından
Senin altinlara guvenerekten mi yola çıkmışlar verme tabi ki senin onlar ileirde kendiniz için harcarsaniz harcayın derim
0 oy
(433 puan) tarafından
Hayır verme kimseye kendine ev al arsa al araba al ama verme giden gelmez ben 3.50 senedir evliyim istemediler hiç ama isteselerde vermem
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Sakin verme sakin!!!sana ne kaynının evinden inan ki versen de aynısın vermesen de vermeyince bir iki sürat aşarlar lag ederler bitti gitti onlar senin rızan olmadıkça kimse alamaz. Koy bankaya vermiyorum haram olsun de
0 oy
tarafından
Kız sakın verme , bırak yüz yapsın kendi konuşur sakın ama sakın verme , seni kandırmalarina müsade etme,

Sonra çok pişman olursun.
0 oy
(7,456 puan) tarafından

:ermm:Kendinizin borcuysa ver . Lakin başkalarına sakın vermee. Benim 6 burmam arabamıza gitti. Ahtım kaldı takmaya :getlost:

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,963 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde -HoneySeptember- (12,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 211 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Burcu1234 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,709 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hazel33 (184 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 4,978 göst.
3 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kbensglsm (787 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,608 soru

24,113,303 cevap