0 oy
288 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Merhabalar.  Süt pompası alacağım fakat istediğim markanın (lansinoh) sıfırları biraz pahalı. Letgo da ikinci el buldum ama hijyenik açıdan ne kadar güvenilir sizce, burda ikinci el alıp da kullanan var mıdır ya da kullanmasanız da  bir fikriniz var mı?

7 Cevaplar

0 oy
(324 puan) tarafından
Bence 2. El almayın ne kadar hijyenik sağlıklı olabilir 
(1,112 puan) tarafından
Evet benim de pek içime sinmedi sonradan zaten. Sanırım biraz zorlayacağım şartları
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence sıkıntı olmaz alınca pompa kısımlarını sök onların silikon kapları var oraları,birberonu falan güzelce kaynat makineyi de silersin.
(1,112 puan) tarafından
Evet ama bir yandan da hiç içime sinmedi sanırım sıfırını alacağım.
0 oy
(434 puan) tarafından
2.ele vsricepin oaranın üstüne para ekle biraz ter temiz bir tane al derim ne kadar güvenilir ki 2.el şunu da hiç unutma ki en iyi pompa bebeğin olucak bence..
(1,112 puan) tarafından
Haklısınız. 3. Aydan sonra işe dönmek durumundayım o yüzden iyi bir şey almak istiyorum zaten sanırım sıfırı en iyisi olacak.
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Alabiliyorsun yeni al bende bi düşündüm ama sonradan tiksindim hem garantisi olur yenilerin hem daha sağlıklı 
(1,112 puan) tarafından
Haklısınız sanırım öyle yapacağım, teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben şahsen tiskinirim almam bime gelen kiwi markayı aldım ben çok memnun tavsiye ederim 120 liraya aldım
(1,112 puan) tarafından
Öneri olarak hep lansinoh u gördüm. 3. Aydan sonra da aktif kullanacağım için iyisi olsun istiyorum. Ama söylediğiniz markayı da araştıracağım, teşekkürler
tarafından
Yani fiyat açısından düşünüp ikinci el almayı düşünüyorsan hiç alma ben bimden aldım çok memnunum bende araştırdığımda güzel yorumları vardı ona göre aldım gerçekten memnun kaldım
0 oy
tarafından
Benim lansinoh süt sağma makinem var. Kaldırırken ne kadar temizlesem temizleyeyim kıyıda köşede kalıntılar kaldı. Bir başkasından ikinci el makine alma derim
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ben dolaptan mochi aldım dolap daha güvenilir şimdi senin istediğin elektronik bozuk çıkarsa geri gönderirsin letoya pek guvenemiyorum iyice kaynatır kullanırsın hastanede sütüm gelmedi kullandım yoğun bakımda bebeği olanlarda bu şekilde yapıyor onlarida dönüşümlü kullanıyor steril edilip aynı şey neden alinmasin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,005 göst.
22 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sulukule (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
20 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 186 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde est16 (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
14 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,861 soru

24,145,935 cevap

334,658 kullanıcı

...