0 oy
996 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kar yağmış. Çiçekleri solmuş prensesimin çok ama çok özledim kızımı. 

Hani şu evlatlarından yakınan lar varya eşini evladından kıskananlar evi dağıttı diye yakınanlar evladının canına kıyanlar çöpe atanlar. Gördükçe. İçim dahada yanıyor.  Oraya gidip sarılamamak kokusunu alamamak sadece toprağını sevmek sadece toprağını sevmek. Evleninin kolu islansa ne güzel hemen kıyafet değiştiriliyor. Ama kızım günlerdir karın suyun altında. Ve ben hiç Bir şey yapamıyorum. Elimi uzatıyorum ama alamıyorum kızımı ordan 

image

29 Cevaplar

0 oy
(1,018 puan) tarafından
Canım benim o melek karın suyun altında değil cennet bahçelerinde  emin ol... 
-Reklam-
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Offf yaa valla cigerimi parçaladin:'(benim de kızım öldü suan olsaydi nisanda 2 yaşina giricekti:'(cok özlüyorum bende hele ki o bana dokunusunu hic bir zaman unutamiyorum sıkıca parmagimi tutmustu yavrum :'(rabbim sabir versin insallahh  seninle beraber agliyorum suan bende mezarina bakiyorum topragina dokunuyorum anca ama canim bebegin dogdunda bi nebzede olsa hafiflicek acin

0 oy
tarafından
Rabbim sana sabır versin inşallah
(2,954 puan) tarafından
Cnm nasilsin yoksun bayadir eşinle nasilsiniz inşAllah iyisindir
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım yanlış anlamasan neyden kaybettin kaç aylıktı:(
0 oy
(1,297 puan) tarafından
2 gün önce burayada kar yağdı benimde aklima aynen bunlar geldi dedim kuzum nasıl karın soğuğun altında kalacak oturdum ağladım. Sonra cennette onunla buluşacağım aklıma geldi dedim Allah'ım verende sensin alanda başım üstüne.. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. 
0 oy
(1,345 puan) tarafından

Allah'ım sabır versin inşallah amin içim yandı canım ya Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah amin:'(

0 oy
(3,270 puan) tarafından

yaaa ah büşram ahhh::'(:'(:'(

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 638 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hilalalya (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 489 göst.
29 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 648 göst.
0 oy
14 cevap 637 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,175 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,709 soru

24,062,707 cevap

330,241 kullanıcı

...