0 oy
337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
Görümcem boşanma davasını kaybetti boşandı, masrafları kaybeden kişi ödüyormuş ne kadar mebla gelebilir bilgisi olan varmı durumumuz pek iyi değil merak ettim sadece yanlış anlamayın 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasil kaybetti yani bence ortak olmali
(769 puan) tarafından
Kocası açtı davayı psikolojik rahatsızlığı vardı şimdi iyi çok şükür ama kaybetti maalesef o taraf kaybeden öder diye açmış öyle hatırlıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Duruşma tutanağı verilmedimi kendisine, orda en altta hüküm kısmında sorumlu olduğu miktar yazar 
(769 puan) tarafından
Bilmiyorum canım 2 hafta içinde bilgi verilecek dediler bende belki bi fikri olan çıkar diye sordum
(2,011 puan) tarafından
Ben avukat yanında çalışıyorum biz icraya bakıyoruz ama tahminimce burda da 2 hafta içinde duruşma tutanağı tebliğ edilir canım orda hüküm kısmında dava masrafları yazar, o dosya için bugüne kadar ne kadar masraf yapılmışsa hepsi kaybedene yüklenir
(769 puan) tarafından
Tahmini ne kadar mebla çıkabilir fikrin var mı canım
(2,011 puan) tarafından
Boşanma davalarında masrafları hiç bilmiyorum canım
(769 puan) tarafından
Tamam canım benim sağol genede
0 oy
tarafından
Valla hiç bilmiyorum cnm
(769 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Öyle miymiş bak bunu bile yeni öğrendim 
(769 puan) tarafından
Avukat söyledi bizede maalesef öyleymiş
0 oy
tarafından
Karsi taraf avukat falan tuttuysa onun parasi bile size kalabilir 
(769 puan) tarafından
Tutmuşlar evet, avukat sadece dava masraflarını kaybeden öder dedi
tarafından
Bazi avukatlarla boyle anlasiliyo karsi taraftan alinacak masraf die cunku annem babamla bosanirkem oyle yapti
(769 puan) tarafından
Anladım canım öyle bişi başımıza gelmez inşallah eşim  askeri ücret çalışıyor kayınpeder halen kredi borcu ödüyor Allah yardımcımız olur inşallah
0 oy
(5,397 puan) tarafından

Kız yanlış anlama da kaybetmiş olması için çok büyük kabahat işlemiş olmasi  gerekiyor :ermm: neyse evet dosya masrafi ve karşı tarafın varsa avukat parası vs ödeniyor. Dava nin görüldüğü mahkemeden tutanak isteyin orda yazıyor 

(769 puan) tarafından
Psikolojik sorunları haksız olduğu konular falan vardı canım gidemediler davaya kar yağdı yollarımız kapalı köyde yaşıyoruz da 2 hafta içinde belli olur vs demiş
0 oy
(324 puan) tarafından
Evet davayı kaybeden ödüyor karşı tarafın dosya paralarını felan ama tam detaylı bilmiyorum 
(769 puan) tarafından
Anladım canım sağol :/
0 oy
(797 puan) tarafından
Annem 2013 te 4 buçuk kadar ödedi ama babamda açmış bizde acmistik bu kişiye değil avukatlara ödeniyor diye biliyorum iyice araştırmak lazım biz onun avukatına ödedik o da bizim avukata ödemişti. Boşanmayı babam açmıştı annemde tazminat açmıştı boşanma oldu tazminatı da annem kazanmıştı o şekilde en son kararda çıktı ödeme eve tebliğ edildi e devlette de görünüyor 
(769 puan) tarafından
kaybetmişiz biz nafaka belli mi bilmiyorum canım sağol bilgin için
(797 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Evet eger karşı taraf avukat tuttuysa ve karşı davayı kazandıysa avukat masrafları dosya masrafı vs herşeyi siz ödüyorsunuz.. Kardeşimin geçen hafta iş mahkemesi vardı biz kazandık yaklaşık 10 binlira avukat ve dosya masrafi ödeyecekler.. 

Itiraz edeceğiniz bir durum yok mu ?
(769 puan) tarafından
Bilmiyorum bi dava daha açacaklarmış istinaf mahkemesi diye o karar verecekmiş tekrar itiraz edecekmişler vs demiş avukat
(2,203 puan) tarafından
Inşallah bu kez sizin lehinize olur
(769 puan) tarafından
İnşallah canım sağol Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde AleynanurSidra09 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 253 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,938 soru

24,118,100 cevap