0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hissettim bugun o adamin kadina cocuklarina bisey yaptigini hissettim kadin anlatmadan hissettim en son cocuklarima yaptigina dayanamadim dedi Allah bilir ne yapti ya nedir bu kadinlarin cektigi heryerde bir dram burdada goruyoruz bu dunyaya kadinlar cile cekmeye gelmis cok üzgünüm :(

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
İnsallah ceza almaz gerci alir bizim adalet bir garip adamlar kadinlari sicak duyla haslayip dovup tecavuz edip öldürüp serbest kaliyor ama nefsi mudafa yapan kadini tutuklarlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu mugedeki mi bende içim gitti Allah bilir neler yaptı pis adam kıyamam :(((
(1,585 puan) tarafından
Konu ne merak ettim kısa özet geçer mısın sana zahmet yada bilen var mı
tarafından
Kocasını öldürmüş kadın itiraf etti adam dönüyormuş sürekli şiddet uyguluyor çocuklarında kendinede . Kumar borcu varmış kadını satmak istemiş
Seraya gittiklerinde de tartismislar adam bıçakla kadına yürümüş oldurcem diye o arada kadın adamı oldurmus
(1,585 puan) tarafından
Hadi ya müge anlı izlemiyorum hiç bi insan durduk yere birini öldürmez ateşi bol olsun allahım bu dünya nereye gidiyor ya bizim bilmediğimiz o kadar şeyler oluyor ki bizler sadece bi kaçını biliyoruz allah herkesin yardımcısı olsun
tarafından
Amin canım valla çok zor
0 oy
tarafından
Yazık ya erkeğin pisliği kadına her türlü zarar
0 oy
tarafından

Ağlıyorum şu anda çocukları döve döve konuşamaz hale getirmiş korkudan konuşamamışlar anne iyiki öldü kurtul demiş çocuk 

0 oy
(163,443 puan) tarafından
Noldu ki alime kim
tarafından
Müge anlı da bi kadın vardı sürekli çelişkili ifadeler veriyordu KOCASINI öldürmüş canına tak etmiş çocuklara falan eziyet etmiş ateşi bol olsun çok üzüldüm
(163,443 puan) tarafından
Yaa bem bakmiyom muge anliya
0 oy
(843 puan) tarafından
Ben baştan beri belliydi öldürdüğü ama çok üzüldüm adam meğer ne kötüymüş Amile hakkında hep olumsuz şeyler deniliyordu yazik kimse kimseyi durduk yerde öldürmez kadin da çocuklarını korumuş Rabbim yardımcısı olsun herkesin 
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Kadını satmak istiyodu heralde kadın soyleyemiyo yazık günah ya
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Söylemiyor ama tek şey geliyor aklıma çıldırdım karaktersizmiş adam. Üzüldüm ben de valla. 
(13,306 puan) tarafından
Ayy ağladım yaa
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bilmiyorum ya bana hiç inandırıcı gelmiyor anlattığı şeyler. Sürekli çocukları ile acindiriyor sanki kendini 
(2,342 puan) tarafından
Bence öyle değil ya canım. Baksana kendini doğru düzgün ifade bile edemiyo. Büyük çocuğu da hiç konusmuyomus babası öldüğünde hiç ağlamamış, babam öldü kurtulduk demiş ☹ psikolojileri bozulmuş kadınla çocukların. Bi de ahlaksız şeyler istemiştir bence kadından
(8,061 puan) tarafından
Inşallah ben kötü düşünüyorumdur canım çocuklara çok üzüldüm masumlar
(2,342 puan) tarafından
Evet malesef bende çok üzüldüm
0 oy
tarafından
Kumar borcu için kadime istemediği şeyler teklif etmiş 
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Cidden kadına uzuldum çocukları için yapmış hicbir kadın sebepsiz birisini öldürmez heleki kocasını illaki bi sebep vardır arkasında.eziyet ediyormuş dövüyormuş haketmiş aslında ama can almak can vermek Allaha mahsustur Inşallah Allah çocuklarına uzun ömür hayırlı ömür verir 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Mugeye bakmıyorum.      

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,372 soru

24,098,124 cevap

332,218 kullanıcı

...