0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (274 puan) tarafından
Biraz uzun olacak o yüzden kısaca özet geçmeye çalışacağım kızlar. Dertlesecek kimsem yok. Benim doğumuma annem koronadan dolayı gelemedi kaynanam geldi 1 ay kaldı hamilelegimin son zamanları bazı rahatsızlıklarım olmuştu cok moralim bozuktu hep bi sağlık sorunu yaşıyordum. Ailem başka şehirde gel bi de burdaki doktorlara gidelim dediler bana kaynanamda bunu yanlış anladı biz seni doktora götürmüyor muyuz ben senin için geldim falan dedi beni eşimin yanında azarladı seni boşatirim dedi eşimde hic birsey demedi sonraki gunlerde de esim isteyken hep bu tarz soylemlerde bulundu bana ablam geldi doğumuma eşim ve kaynanam bu yüzden ablama kötü davrandılar ablamda biraz sivri dillidir arada o da laf soktu falan doğum yaptığım gün hastanede kavga ettiler ben kaynanamın gitmesini istedim eşim gönderdi annem geldi o da yaşlı coronadan korktu geri gitti evine ben sezeryan olduğum için tek başıma idare edemeidm dikişlerim enfeksiyon kaptı açılma oldu eşim de beni anneme götürdü ama istemeyerek götürdüğü için hep huzursuzluk çıkardı en sonunda biz eşimle kavga ederken annem araya girdi telefonu elimden alıp eşimle kavga etti sonra babama anlattı babam eşimi aradı kavga etti eşim gelip alcam sizi dedi benim ailem gidersen seni sileriz dediler kayinpederim gitmezsen boşanırsan çocuğu alırım elinden dedi. Ben evime gideyim aramız düzelir dedikce bana evime gitmek istiyirum diye sana yazıklar olsun senin burnundan fitil fitil getiricez dediler tek abim destek oldu bana git yuvanı düzeltmeye çalış olmazsa ben yanındayım gel abi dersen gelirim dedi. Ben evime geldim bu olayların üzerinden 6 ay geçti ama dönüp dolaşıp karşıma geliyor eşim sürekli beni suçluyor oğlumun allerjisi var onu bile kütahyaya gittin o yüzden oldu diyor senin yüzünden diyor. Oğlumun kafasının arkası düz yatmaktan duzlesti ben annemlerdeyken hep annem uyutuyirdu ben dinleneyim diye o da hep düz yatırdı bende bilmiyordum duzlesecegini eşim şimdi diyor kafasını gördükçe seni de aileni de bi kaşık suda boğasım geliyor diyor. Kendimi hep yetersiz hissediyorum günlerdir basım çatlayacak gibi ağrıyor. Duvarlar üstüme üstüme geliyor oğluma bakmaya bile halim yok kolumu kaldıramıyorum. Hersey bi anda alt ust oldu 

9 Cevaplar

0 oy
(14,194 puan) tarafından
Ben büyütecek bir şey göremedim sudan sebepler bu yüzden yuva yıkılsın istemiş herkes bence kimse sağlıklı düşünemiyor
(274 puan) tarafından
Olaylar benim.uzerimden ama benim dışımda gerçekleşti hep bi yanda evim eşim bi yanda ailem
(14,194 puan) tarafından
Lohusa halinde sana neler yaşatmışlar hele o kaynanan kayinpederin tam duvara yapıştırmalık
(274 puan) tarafından
Kaynanamla görüşmüyorum ama bu konular da bitmek.bilmiyor
-Reklam-
0 oy
(558 puan) tarafından

:'(Kıyamam sana ya vala okurken ağladım cnm sakın olistres yapma sen daha kirkindasin böyle yapmaya devam edersen teli olacan şutin kesilir sana da bebeğine de yazık güzelim sakın ol tam mi bnmde senden pek bir farkım yok her şeyime karışıyorlar dayakta yedim 6 aydir anne evine gitmiyorum bnde şuan sinirden patliyom sana da çok uzuldeu allh yardımcın olsun ve hep yanında olsun fuzelim

(274 puan) tarafından
Aynen öyle oldu şimdi de olayların tek suçlusu benmisim gibi muamele görüyorum herkesten
(558 puan) tarafından
Ben diyemiyorum aileme varya burda yaşadıklarımı yoksa çok büyük kalça çıkar sonra kayın ailem beni suçlar kaynanam her şeyi anlatma ailede der kocam ztn direk dayak yani o köpeğin başka bir şey bildiği yok
(274 puan) tarafından
Allah büyük bizim gozyaslarimizin hesabını o sorsun
(558 puan) tarafından
Aynn cnm şimdi nasılsın peki ailen ile aran iyi mi konuşuyor msn onlarls
(274 puan) tarafından
Ailemle konuşuyorum annemi babami silemem onlara da dedim sizi cignemek istemiyorum ama evime gitmek istiyorum dedim gitmeyeceksin dediler şimdi de hep bi laf sokma derdindeler hicbirseyimi anlatmıyorum.kan kussam kızılcık serbeti içtim derim bundan sonra. Eşimle dün akşam gece yarisina kadar konuştuk eski konular açıldı yine o beni suçladı ben dedim madem öyle bu böyle yürümez boşanalım dedim ben boşanmak.istemiyorum ama artık ailenin evine götürmem onlar gelsinler dedi şuan aramız iyi ama işte benim halim.kalmadi 2 gün sonra yine karşıma çıkacak çünkü biliyorum. Benim üzerimden ama benim dışımda gerçekleşti olaylar ve herkesin gözünde suclu ben oldum
0 oy
tarafından
Bu adam icin aileni cignemissin biraz kalsaydin da burnu surtulseydi keske kayinbaban ne bokki cocugu senden aliyo babasi bile o aydaki bebegi 2 haftada bi gorme hakko varken 
(274 puan) tarafından
Işte lohusasin dusunemiyosun her kafadan bi ses çıkıyor kucağında küçücük cocugunla napacagini bilemiyor insan
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Ne diyeyim bilemedim, seni bosatirim diyen kaynanain agzini yirtmali, terbiyesiz kadin. Hele cocugumu alacak kopekte kimmis? Susuyormusun sen bunlar boyle havladikca? Ailemde arkamda madem bi sure gelmezdim insan olmayi ogrensinler once. 
(274 puan) tarafından
Ben cok.kavga ettim eşimle de annesiyle de ama herkes benim uzerime geldi benim ailem yanlış destek oldu biz senin arkandayız demediler gidersen sileriz burnundan fitil fitil getiririz dediler seni görecek gözümüz yok dediler sırf anne izin verin gideyim aramız düzelsin geri gelirim dedim diye. herkes farklı birsey söyledi kimse kucağimdaki çocuğu ve beni düşünmedi kendi gururlarını düşündüler.
(6,972 puan) tarafından
Ah ah Allah yardimcin olsun canim gercekten
0 oy
tarafından
Etrafında tek aklı selim abin kalmış. Herkes biraz sakin olsa ve mantıklı düşünse ortada olay bile olmazdı. Ama yeni doğum yapmış halinle seni bu duruma sokmaları çok acımasızca  Allah akıl fikir versin
(274 puan) tarafından
Herke kendini düşündü çünkü eşim ailemin dediği olmasın istedi ailem esimin dediği.olmasin istedi birbirleriyle inatlastilar ben ne istiyorum kimse önemsemedi şimdi de olayların tek suçlusu benmisim gibi önüme gelip duruyor
tarafından
İnan senin yaşadığın bu çatışmayı çoğu aile yaşamıştır sadece bu kadar kötü sonuclanmamistir. Herkes bencil ve nedense evliliklerde evli olan insanlardan çok aileler konusuyor. Hayret gerçekten
(274 puan) tarafından
Ben eşimle kavga ederken annemin araya girmesi annemle.esimin arasını bozdu sonrasında da babamlar karıştı olaya. Kari koca arasına girilmez diye boşuna demiyorlar. Ben kimseyi suçlamak.istemiyorum artık unutulsun gitsin istiyorum ama bi şekilde.ben suclaniyorum
0 oy
(569 puan) tarafından
Kiyamamam sana ya okuyunca içim cız etti vallahi kendini üzme bebeğine yazık kuzum ya eşinlede konuş ne senin ailen büyüklük yaptı de ne benimkiler senin annenin böyle birşey demeye hakkı yok kimki o bizim evliliğimize karışıyo seni dolduruyoda bu duruma getiriyo sende ona uyup bu güzel vakitlerimizi zehir ediyosun de birsüre sende ailenle konuşma oda konuşmasın öyle büyük bir mesele değilmiş ki o yavrucak ikinizden birinden ömür boyu mahrum olsun sağa sola yatır çoçuğu düzelir inşallah nolursa olsun sende bunları söyledik den sonra uzatma o söylersede bak ben kin gütmüyorum senin ailene sende onlar hakkında böyle konuşmazsın de sen dersen oda der dahada büyür ee senin ailende kırılmış zaten derdini anlatmaya kalksan destekde olsa illaki bi yerden sonra biz sana gitme demişdik olur keşke bu kadar ana kuzusu olmasalar oğlumda olsa kızımda olsa varsın anne demesin yuvasında mutlu olsunda keşke herkes böyle düşüne bilse 
(274 puan) tarafından
Dün gece yarisina kadar konuştuk eşimle aileme karşı çok.ofkeli babam telefonda çok ağır konuşmuş annem.yuzune telefon kapatmış gelip.gorsunler ama seni götürmem artik götürünce geri getiremiyorum diyor. Istersen de benim annemle konuşma kötü ol yeter ki benle iyi ol dedi ama suçlamalari bitmiyor. Sen ve ailen yaptınız diyor.
(569 puan) tarafından
Konuşa konuşa ögretceksin güzelim mutluluğun sadece sizle o evde olduğunu yavrunuzla güzel kaliteli vakit geçir çokda uzatma kız konuşurken saatlerce falan diyon ya bu erkek milletinin beyni ne kadar ki o kadar laftan anlasın:D az ve öz konuş tavrını koy isterlerse dünyanın en kötü insanları olsun onlar benim annem babam de sende onun ailesi hakkında konuşma adam olur inşallah
(274 puan) tarafından
Ben unutmaya çalışıyorum zaten. Ama eşim ısıtıp ısıtıp önüme sürüyor zihinsel olarak bu da çok yoruyor yıpratıyor
0 oy
(15,033 puan) tarafından
Canım ailen başta seni düşünmüş ama sonra işleri onlar sarpa sardırmış. Eşin ısrarla sizi bırakmak istememiş ki haklı bence kayınvaliden hatalı ama annen madem koronadan korkup gidecekti keşke baştan düşünüp ilk süreci kayınvaliden ile dişini sıkıp atlatsaydın. Kafa düzlüğü yatırma ile ilgili evet kuzum maalesef sürekli sağa sola döndürmek gerek ilk aylar sen kendini dik tut ve eşinle konuş tamam oldu hatalar daha ne kadar uzayacak bu de 
(274 puan) tarafından
Ben aylardır bu konularla bogusuyorum Ve çok yoruldum artık hic birsey yapmak istemiyor canım
(15,033 puan) tarafından
Sen annesin bırakma kendini yorgunsundur muhakkak ama mutlu bir aile için bu durum düzelmeli canım abin aklıselim bir insan sanki eşinle konuşsun olmaz mı
(274 puan) tarafından
Düzelir mi artık hiç bilmiyorum. Abiminde canını sıkmak istemiyorum onun derdi ona yetiyor kendi sıkıntıları var
0 oy
tarafından
Kalkıp başka şehire gitmenle başlamis herşey orda hata etmişsin 
(274 puan) tarafından
Ama yardıma ihtiyacım vardı ve ben demedim gideyim diye dikişlerim enfeksiyon kapınca eşim kendi dedi götüreyim diye böyle olacağını bilsem çıkmazdım bu kapıdan zaten
0 oy
tarafından
Ah ne canım hangisini duEzeltcen..abin yanindaymis bir..kaynanan zaten başta kara.kedi..kocan desen karımla.nasil.konusursun diye susturmamis..ailen yanında olmuş ama sonradan tehtitle zor durumda birakmis..sonuçta bebek var ortada gitme.ne.demek..allah yardımcın olsun..
(274 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Eşimle çok sorunumuz yoktu zaten doğum zamanı sorunlar oldu başka da hiç bir sorunumuz olmadi ben o yüzden evime dönmek istedim döven söven biri değildir. Ama işte arada kalan ben oldum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,444 soru

24,072,453 cevap

330,752 kullanıcı

...