0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hepinize küstüm kimse demiyor bu kız taşınıyor öldü mü kaldı mı eşya altında mı kaldi konuşmuyom sizle.bir bacagim salondan bir kolum banyodan başımda huni ile çıkarsa şaşırmayın sürünüyooooooğğruğğğmmm züheyr eymenim de kendini nakliye firması sanıyor koltuk falan ne bulursa kaldırmaya çalışıyor göbeği kaçacak haberi yok. Sizde ne var ne yok ballikolaar❤️

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne olsun hastalıkla uğraşıyorum ben senden de kötü durumdayım kullandığım ilaçları bil bilsen 
tarafından
Aşkım benim çok geçmiş olsun sindi nasılsın
-Reklam-
0 oy
(18,472 puan) tarafından
Valla taşınmak hiç kolay değil ya. Umarım yardim eden biri vardır. Ben 7 aylik hamile iken tek başıma topladım bütün eşyaları. Koca gobegimle tezgahın üstüne çıkıp cıncıklari indirirdim
tarafından
Oy oyle daha zordur kuzum ya
0 oy
(324 puan) tarafından

Seni tanısaydımm sorardım hayırlı olsun ve allah yardımcın olsun güzel yorgunluk bunlar sağlıkla otur inşallah :)

tarafından
Çok teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Ayy canım benim Allah yardımcın olsun taşınmak çok zor vallah keşke yakın olaydım da yardım edeydim kolay gelsin ❤️❤️☺️
tarafından
Yaaaa çok teşekkür ederim çiçeğim benim ❤️❤️ etmiş kadar oldun inan ❤️❤️
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Kız nerdesin sen öldün mü kaldın mı eşya altında mı kaldın :D 
tarafından
Sürüğğnüyyyoğğrum abla :(((
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben 20 gunluk sezeryan dım tatlım ev tasıma ya cıktım ah normal olsaydım keske canim cıktı bir hafta boyunca ince topla sonra yerleştir ev yeni ev işat pisliği bı yandan soguk eve gırıdm kombi sorun cıkardı bebek var katalıtle durum bı oda sıcaktı soguk odada ıs yaptım sabahlara kadr iki gun surdu ısım tam yattım kızın kalktı bı kızıma bı ise kostum ben olmedıysem olmezsın kız,☺️
tarafından
Oy kuzum benim ya öyle eminim ki çok zordu bide yeni doğum yapmışsın :/ çok teşekkür ederim kuzum ,❤️
(4,061 puan) tarafından
Saol canim Allah yardımcın olsun seninde tez zamanda bitsin ısın ıns
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Valla yardıma gelmek isterdim emmmmeee hamileyem ben kendi evimi bile zor yapiyom yarın sobayı dışarı aticam temizlicem Eltim i çağıracak yardıma üzgünüm bacım allah seninde yardımcın olsun kolay gelsin:)))))
tarafından
Ya canım benim düşünmen yeter etmiş kadar oldun inan ❤️ sobayi falan tek kaldirmayasın aman dikkat et sağ sağlim al kucağına insallah kuzum ❤️
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Hayırlı olsun Allah kolaylık versin inşaAllah
tarafından
Aminnn canım benim
0 oy
tarafından
Nasıl soralım kız ozelin kapalı ☺️
tarafından
Ya ivit onu unutmuşum aşkım fshjhdgjj
tarafından
Geçen bı niyetlendim sohbet edelim diye yok ozelin kapalı :D
tarafından
Ya ama ozelimi açınca kocabeyime mail gidiyor gelen mesajları mailinden görüyor kullandığımı bilmiyor kapadım bende hehehe ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Yavrum bana küsme senın anlatmanı beklıom :)nereye taşınıon laaq

tarafından
İki gözümün çiçeği bitanem kaynanam Diyarbakır'a gidiyor yerleşiyor gelin sizin ev ısınmıyor dedi onun evine geçtim dün yerleşmeye çalışıyorum aynı site icinde zaten ev benim ev de satilikta kiracı falan sokmakla ugrasmamis oldum hem çöreklendim kaynisimin evine
0 oy
tarafından
Kesinleşti mi kız gidiyormusunuz memlekete 
tarafından
Bitanem benim yok aşkım benim evi biliyorsun ısınmıyor çatı falan akıyor satılıkta zaten aynı site içinde kayınvalidemin evi var o memlekete yerleşti bende dün onun evine çöreklendim sabah esyam geldi bu eve yerleşmeye çalışıyorum :/
tarafından
Hee hayırlısı olsun inşalalh canım benim alalh kolaylık versin ev taşıması yerleşmesi en nefret ettiğim şey
0 oy
(163,364 puan) tarafından
Ev satildimi laaa

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 566 göst.
21 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 439 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek 1221a (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (378 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,683 soru

24,075,795 cevap

330,914 kullanıcı

...