0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Aslında bilemiyorum psikolojik mi ama.

Geçenlerde POST acmistim ya. Hamileligimden bu yana uykum geliyo. Sürekli uyuyorum elim kolum kalkmiyor Vs Vs .

Dün hocaya gittim dua falan yazdı. Her neyse bugün sabahtan beri ne uykum var ne halsizim çok şükür..

Annelerde kalıyordum. Bugün ikindi 3 de geldim evime. 3 de geldim anca yerleş falan 2.5 yaşındaki oğlum ile. Saat aksam 5 den ta ki şimdiye kadar oturmadım. 

Bende şaşırıyorum. Acaba hocadan mi psikolojik mi bilemiyorum. 34+2 haftalığım.

Saat 3 den bu yana bütün ev işimi bitirdim çok şükür.

Başta Rabbimin sayesinde sonra o hocanın sayesinde düzeldim. İnanmayanlar olacak ama ben inanırım duaya hocaya..

Şöyle söyleyim anlamayanlar olacak bir önceki postuma bakmayanlar olacak ama;

34+2 haftalığım ve bu zamana kadar her ay her hafta kan idrar tahlili veriyorum herşeyim dört dörtlük.  Bütün ilaçlarımı vitaminlerimi kullanıyorum sorun yok..

Ama çok şükür dünden bu yana uykun 1 gram yok ve kendimi dinç hissediyorum çok şükür.

SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM <3

6 Cevaplar

+2 oy
(6,973 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Cok sevindim canim tabi ki yer gok dua ile, saglikla bebisini alirsin insaAllah
tarafından
Ay amin inşallah kuzum benim :* :) :) :)
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Duaya inanırım,böyle hoca işlerine inanmam

Kendine gelmene sevindim 
tarafından
Sagol cnm bnm.
0 oy
tarafından
Bn inanıyorum cnm çok sevindim adına umarım herşey gönlünce olur
tarafından
Amin amin ecmain <3 <3 <3 <3
0 oy
(373 puan) tarafından
Bence hocaya gittin ve iyi geldiğine inandın bunun için iyi hissediyorsun beynin buna inanmış, beynin neye inansa öyle tepki verir vucut, mesela yaşlı babaannem her gün ağrıkesici alıyor ağrım var ve ilaç alınca geçiyor diye inanıyor amcam dr oldugu için ve babanneme aylarca ağrıkesici kullanmanın zararlı oldugu anlatamadığı için kullandığı hap kutusunun içine vitamin koyup verdi ağrıkesici aldığına inanıyor ve soruyoruz ağrım yok diyor bilimsel kanıtlanmış bi durum bu beyinde bitiyor her şey.
tarafından
Olabilir cnm. Yalan yok :)
0 oy
tarafından
Ben duanın gücüne inanırım 
0 oy
(8,255 puan) tarafından
Beden hasta olunca   nasil doktor şifa oluyor ise ruh hastalanınca da Kuran şifa oluyor bunu da işin ehli ilim almış hocalar yapıyor ... Bir keresinde bende bekarken sürekli ağlıyordum ama öyle böyle değil kendime engel olamıyordum yatıyordum kalkıyordum ağlıyordum en sonunda annem korktu birisi sana bir şey mi yaptı doğruyu soyle dedi.. Bir kaç gün sonra bir hoca bulduk okudu üfledi bir de muska yaptı o an ağlamam gitti yıldızım çok düşükmus çok nazar almışım ondan öyle olmuş dedi ama o okuma öyle bir şifa olmustu ki bana icim ferahlamisti Allah razı olsun o hocadan ...

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,089 göst.
+1 oy
8 cevap 258 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 844 göst.
+2 oy
15 cevap 501 göst.
9 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde rabiaans (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,430 soru

24,098,895 cevap

332,265 kullanıcı

...