0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından
Sorum başlıkta

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu diyince aklıma YouTube deki 

Otomotik gelinler aklıma geliyor :D
-Reklam-
0 oy
(970 puan) tarafından
Bende bekleyeyim
0 oy
tarafından

Paramiiz yoqqqh o kadar :dizzy:

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Xiomo sanirsam iyi bende en yakın zamanda istiyorum ;) hatta şu mob lu olandan olursa tadından yenmez ;)
0 oy
(5,442 puan) tarafından

image

gebelikte ve doğum sonrası kurtarıcım oldu valla gğnlük kullanım için çok iyi indirimde şuan ben 3000 ne almıstım indirimden şimdi baya inmiş arkadaşımda 3500 e almıstı
0 oy
tarafından

Ben kullanıyorum canım xiaomi 1c vacuum mop çok çok memnumum hemde iş yükümü o kadar azalttı ki her gün bu kadar toz nerden çıkıyor diye şaşırıyorum parkeler pırıl pırıl oldu 

image

0 oy
tarafından

image

cnm bu var bende daha bir kere anca süpürdümm beceremiyorum ben kardeşim aldı doğum hediyesi ama kurup programı dışarı cikman yada bı köşede oturmam lazımmış bizdeee nerde üç çocukla saatlerce onu çalıştırmak
tarafından
Oda oda proglamla o zaman sorun olmaz misal mutfağı ayarla önce cocuklari diğer odada takılırken supursun
tarafından
Ben programı beceremiyorum harita oluşturdum mesela mutfağa gönderemiyorum bozulck diye duruyor eşim sağ saglim görevden dönsün o bilir böle elektronik iyice ayarlatcam
0 oy
(5,213 puan) tarafından

image

herkes atmış benimkide bu xiaomi vacum mop pro 2in1. eğer alıcaksan mutlaka pro almalısın kendi hafızasında haritalandırma yaptığı için pat küt etrafa vurmuyo. bide bunun silme özelliğide var ama pro olmayanlar heryere çarpıyo  haftada sadece 1kez kıyı bucak süpürüp silmek yetiyo sonra bunla yapıyorum tertemiz
tarafından
İyi senin ki televizyon ünitesinin altında çok geride olmasına rağmen şarj ünitesini bulmuş benim ki bulamadı ilk baş biraz ön tarafa çıkardım öyle buldu
(5,213 puan) tarafından
bunun gitmediği delik köşe yok ama haritalandrmayı iyi yapmak lazım tabi
tarafından
Benimkide öyle yatağın altına falan benim erisemedigim her yere girdi ama şarj ünitesinin olduğu yer alçskti biraz sağ ve solunda 5 milim boşluk kalması gerekiyormus ilk onu ayarlayamadik ama şimdi çıkardı haritayı tek şarjla evi temizleyebiliyor güçlü modda

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 307 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 91 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Naside (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,716 cevap

331,234 kullanıcı

...