0 oy
642 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

image

Kizlar bu fitil var kullansam işime yararmı kabızlıgna iyi gelirmi ya çok zorlnyo kipkrimzi oluyocnmdan can gdyo sanki onu öyle görünce ek gıda falan veryorm bide az kendine gelsin die ek gidyi faln  bi hafta vermesem mamasınıda biraz cıvık versem olurmu 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
1 haftadır kabızlıktan bitti kızım libalaks aldım lavman yaptım 2 kere falan tam yapamadım müsade etmedi. Dün sonuna kadar soktum ve sıktım baya yaptı rahatladı ve bugün her zamanki gibi elma verdim yedi az sonra kendi kendine ıkına ıkına yaptı dışkısı normale dönmüştü kızım 11 aylık.. Erik kurusu varsa onu kaynat yedir yulaf ezmesi yoğurda kat yedir kayısı varsa aynı şekilde kaynat suyunu içir yedir ben bunları yaptım hep 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır bu ağrı kesici kabızlık için olan başka fitil verme bunu 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ben zeytinyağı iciriyom ilaç kullanmadim
0 oy
(970 puan) tarafından
Canım bunu bize doktor ateş düşürücü olaraktan vermişti şurup düşürmediği zaman ver demişti kabızlık için kullanılır mı bilemedim
0 oy
tarafından
Hayır  bu olmaz sakın verme bu ates düşürücü  bizim kabızlık  icin fitilimiz baska
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Hayır canım bunu sakın verme bu ateş düşürücü..kabizlik için ayrı fitiller var..eger hakiki zeytin yağı varsa totoşuna onunla masaj yap ve 1 çay kaşığı kadar mamasına koy yada öyle icirebilirsen yavaş yavaş enjektörle içir ama bunu kullanma kullansan da işe yaramaz 
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Biz 25 gün çektik kabızlıktan hemde yenidoğan dönemi idi şurup falan da verilmiyordu. Şu an da kızım sabahtan yapmazsa hemen günkurusu haşlayıp katıyorum kahvaltısında. Birde o sulu mama olayını bizde yaptık. Doktoruna da sorduk hiç bir sıkıntı olmaz ama kalorisi düşük olduğu için sadece sizi yorar sık mama ister dedi. 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Su içmiyosa su içir bol bol. Susuzlukta kabızlığa sebep oluyo çünkü.

Bide her yediğine 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı koy yada direk içir bebeğe
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Mamasina 1 cay kasigi zeytinyag kat, ya da direk icir. Firil filan kucucuk cocuga mecbur kalmadikca verme, karnina masaj yap

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 661 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Lulila (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.