0 oy
1,782 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından

image

Kızlar ayağa kalkamıyorum uzanırken titrer gibi olunca hareket ettiğimde yırtılacak gibi oluyor ikizlerim var eltim de kalıyorum kendisinin uğraşı zaten çok yük oldum millete yürüyemiyorum ne zamn iyileşir kızlar çabuk iyileşmesi için öneriniz varmı doktora gittim ağrı kesici ilaç verdi ama böyle yürümez eltimin uğraşı zaten var yük oldum onlara oğlu kızlarımı vuruyor oda küçük sonuç ta 4 yas anlamıyor gurbetteyim başka yardım edecek kimsem yok üfff kızlar ya moralim çok bozuk  

57 Cevaplar

0 oy
(163,375 puan) tarafından
Icim parcalandi yaa gecmis olsun 
(246 puan) tarafından
Sağol canm benim
-Reklam-
0 oy
(162 puan) tarafından
Offf çok acır o yaa 2 sene önce benimde başıma geldi kaynar su ayağıma döküldü 3 ay çektim hala izi duruyor gece bile ayağımı leğene soğuk su koyup onda bekleterek uyumuştum
(246 puan) tarafından
Canm ne zamn ayaklanırım dersin :((
0 oy
(2,128 puan) tarafından

Girdim ama bukadar kötü bisey beklemiyordum canm ya çok geçmiş olsun :(Allah yardimcin olsun üzülme bisey olmaz eltin sonuçta birgunde onunla alakali birşey olur sen sahip cikarsin ona çocuklarına 

(246 puan) tarafından
Bende 1 ay baktım bi daaha olsa bi daaha bakarım hiç düşünmeden sağolsun istemese bile hissettirmiyor bile
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım elma rendele suyuyla beraber sür annemin kolu öyle geçti iz bile kalmadı 
(246 puan) tarafından
Tamam biraz toparlasın yaparım canm cok sagol
0 oy
(99 puan) tarafından
Ilk önce cokk geçmiş olsun canim. Benim görümcemin oglunada kaynar su dökuldu ayni senin gibi. Kaynanam eskilerin yaptiği bi yöntem varmis onu uyguladi cabuk gecti. Kirmizi mercimeği tavada hicbisey eklemeden kavuruyon. Simsiyah olana kadar. Sonra havanda dövüyon onu toz haline gelecek sekilde. Yanmis yere serpiyon sargi beziyle sar. Ustunde dursun
(246 puan) tarafından
Yapsam kaç günde iyileşir acaba benim tek gayem yatakta 1 hafta bile kalmamak :(
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Canım hametan mavi pişik kremi sür benim de bileyim yanmıştı hem ağrısını alıyor ben de çabuk iyileştiriyor dene gerçekten memnun kalacaksin bu arada da çok geçmiş olsun hemen iyilesirsin inşallah 
(246 puan) tarafından
Doktorum yara taze melhem kullanma kuruyana kadar dedi camm çok sagol canm dua edin bana
(1,106 puan) tarafından
Anladım canım hemen iyileşir inşallah
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ah yavrum Cook geçmiş olsun için parçalandı resmen nasıl yaktın öyle :( kantaron yağı yaraya iyi geliyor cnm geçmiş olsn tekrardn
(246 puan) tarafından
Doktoruma sordum kantaron yağı krem verdi canm
0 oy
tarafından
Bilmiyorum Allah şifa versin çok geçmiş olsun
(246 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Icim gitti ya Allah sifani versin insallah cabuk iyilesir
0 oy
(781 puan) tarafından
Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah canım ayy çok üzüldüm nasıl oldu Allah beterinden korusun aman ihmal etme kremlerini çok korkarım ben yanıktan
(246 puan) tarafından
Korkulmaz mı yanıktan canm nasıl oldu anlamadım bile
0 oy
(781 puan) tarafından
Ayağını yukarda tutmalısın ayağının altına yastık kırlent bisey koy havada dursun 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ay kuzumm çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir çok üzüldüm. ❤️ 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Valla bende yaktim canim ya 4 yerden su topladi yanik kremi surdum 
0 oy
tarafından
Allahım yardım etsin şifa versin çok kötü olmuş ya inşallah çabucak geçer ben yanığa pisice hep sudo krem kullanırım önce bir tabaka sürer öyle beyaz halde bırakırım yedirmem kremi o hemen iyi eder bi dene istersen yada kantoron yağı yada susam yağı da çok çabuk iyi ediyor 
0 oy
(76 puan) tarafından
Canım nerede oturıyorsun bende yanık kremi var  cok etkılı yegenımınde yanmıstı ayagı cok ıyı geldı hızım orada yaslı bı teyze yaptı bıtkısrl krem
(246 puan) tarafından
İzmir Çeşme de oturuyprum cnm
0 oy
tarafından

Neyle yandı bu ayak benimkide yandıydı ama yağ yanığı olmuşdu bir acıyordu varya tepemdeb çıkıyodu, acısı resmen doktor bana yanık merheminden birde bepantol kremden başkasını sürme dediydi 

0 oy
(2,390 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşaAllah çabuk iyileşir
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Icimi yaktın benimdeeeee
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Kız Neyle yaktın off çok kötü olmuş gezmiş olsun canm
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Su an icim alev alev yaniyoo Rabbim acini azaltsin 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 688 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
28 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S. A. M05 (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,047 soru

24,081,038 cevap

331,210 kullanıcı

...