0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde (781 puan) tarafından
Kızlar bi eltim var Allah muhafaza ben böyle bi kadın görmedim 2 gün önce bize geldi ben şuan 24.5 haftalık hamileyim 105 gün sonra doğum gözüküyor 6 ayındayım 3 ay var doğuma gelmiş bana alış verişi yapsana çok geç kaldın şunu bunu al benim dedigimi al herşeyi al bana emir vaki yapıyor kalbini kırmayım dedim artık dayanamadım ben istediğim zaman giderim alış verişi yaparım istediğimi alırım dedim sustu geçenlerde ben çeyrek bileklik yaptırdım ertesi gün gitti kızına çeyrek bileklik yaptırdı kendinede kelepçe bileklik aldı hey Allahım eşime söyledim takma o seni kiskandigi için yapıyor diyor yinede kafama takıyorum eskiden takmazdım hamileliktenmi ne takıyorum işte haaa şimdi geldi benle gün hesaplıyor diyorum 1ay 30 gün eder bende 105 gün sonra doğum yapacam 9 ay 10 derler ama 9 ay biter 10 aya gireriz 10 günde ordan gelir yani 9 ay 10 deilde 10 ay 10 gunde dogar bebeler diyor he tmm dedim konuşup duruyor bende hayırlı sağlıklı doğsun ne zaman doğarsa doğsun dedim yeter artık benim günümü hesaplayıp durma dedim sinirimi bozuyor wp arar açmam instram arar açmam sonra mesaj atar niye acıyon instramda aktif gozukuyon diye ****

7 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Ortada kafaya takacak hiçbirsey yook :) demekki mizacı böyle karakterini değiştiremezsin kafaya da takma bence. Öyle dertler varki seninki komik geldi bana 

Hormonların coşmuştur yada sevmediğin için batıyordur gözüne :)
(781 puan) tarafından
Evet ya sevmedigim için gözüme batıyor yada hormonlar tavan yaptı haklısın ama gerçekten kadın çok gözüme batıyor daha bunlar devede kulak gelir yazdıklarım
-Reklam-
0 oy
(9,611 puan) tarafından

Deseydin ki ben 12 ay içimde tutmayı düşünüyorum :D onun matematiğine tüküreyim gebelik öyle mi hesaplaniyo hiç mi araştırmamış kendi hamileyken..demekki o kızını 10 ay tutmuş içinde :D 

(9,611 puan) tarafından
Helali hoş olsun canım olur mu öyle şey istediğin akdar yazabilirsin ben okurum ❤ bazı insanların gerçekten kalbini kibir haset kaplamış kararmış ne yapsan da düzeltemezsin..illa erkek olsun sevdası şu insanlarda neden olur ben anlamıyorum ya önce bi hayırlısını isteyin ya böyle saçmalık olur mu ya (bunu elton için söyledim yanlış anlama olurmu ) Allah nasip etmiyosa demekki hayırlı olan başka biseymis o yüzden vermemiş üstelemeyin yani
Benimde bi erkek evlâdım var şuan yine hamileyim kalbimden kız geciyo ama erkek olursa napiyim sokagami aticam veya 2 tane kızım olsa üçüncüye tekrar kız doğursam camilerimi bırakıcam erkek olmadı diye yani hepsi benim evlâdım sonuçta..Ben hergün oğlum için inşallah hayırlı bi evlat olur hayırlı bi kul olur diye  duamı ederim taktiri Allaha kalmış ben üzerinden duamı esirgemem Allah yazdıysa bozsun ama bakalim yarın öbürgün büyüdüğünde bize hayırlı olucak mi merhametli olucak mi fedakar olucak mi..tabiki kızı olan erkek erkek bebeği olan kız ister ama ben şuan sadece kalben istiyorum önce hayırlısını dileyip sonra içinden geçeni diliyorum illa kız olsun diye diretirsem belki de Allah bana hayırlısını vermiyicek
 ay ben de uzun yazdım sende hakkını helal et ama insan sadece çocukta değil herseyde önce hayırlısını istemeli bi araba ev alırken bile hatta eşi seçerken bile..oda belli ki seni kıskandığı için kız diye tutturmuş doktorlar bilmez en iyisini sen bilirsin deseydin,bi insan fesat olurda bu kadar mı olur ya sende deki kız olsun erkek olsun sonuçta benim evlâdım kime ne de cevabını esirgeme sen iyi niyetle yaklaştıkça tepene çıkmış o yüzden öylelerine taviz vermemek lazım..bide zaten hamilesin de iyice söylediği şeyler seni sinir  eder boz boş konuşup durmasın bebek zaten bizim keyfimize göre  değil kendini ne zaman hazır hissederse o zaman doğuyo ben tam 38. Haftada yani 8 ay 26 günlükken doğurdum kimisi bazı sebeplerden dolayı erken dogabiliyo bazıları hakikaten 9 ay 10 günlükken  yani buna malesef biz karar veremiyoruz ve seninde dediğin gibi günü gelince dogucak zaten..sen takma onu boşver he he de geç sinirini bozduğuna değmez
(781 puan) tarafından
Helal olsun canım olurmu öyle şey evet haklısın Allah hayırlı evlat versin inşallah biz 7 kardeşiz 6 kız sonuncu 1 oğlan olmuş annem babam da oğlan olsun diye kurbanlar kesmiş adaklar adamış gecen anneme dedim siz erkek evlat istemişsiniz hayırlısı olsun dememissiniz dedim bana kızıyor erkek kardeşim 22 yaşında askerden geldi sorumsuz biri birde çok yüz verdiler hiç anne baba aramaz tatillerde gitmez yanlarına benim yanında kalıyordu bizle küstü ablama gitti onla kavga etti bize geldi 5 aydır bizde kalıyor valla bizim evinde huzurunu kaçırdı dedim anneme babama ev tutun tutmuyorlar işte hayırlı evlat versin Allah hayırlı sağlıklı olsun
(9,611 puan) tarafından
Aslında senin için ne kadar üzücü bi örnek ama işte olunca oluyo inşallah kardeşinde zamanla doğru yolu bulur aile kavramının kıymetini anlar Allah herkese uzun ömür versin ama kaybettikten sonra değer kıymet bilmenin bi anlamı kalmiyo..benimde ablamın 2 kızı var kaynanası erkek doğur diye tutturdu kaynanasininda 3 oğlu 1 kızı var ve erkeklerin hepsi birbirinden hayırsız eniştem de dahil yani çok iyi bi insan ama ailesine karşı tutumu yok.hee telefon açışında bunu dile getirdi durdu ablamda dayanamadı en sonunda laf söyledi sende 3 tane varda noluyo hayrını mı görüyosun sana bi faydaları mi var hangisi sana bakıyo dedi belki bu cümle büyüğe karşı saygısızca gibi görünebilir ama artık ablamın canına tak etti sanki ablamın elinde olan biseymiş gibi ha bire erkek doğur bak eltin doğurdu diyip durdu ben böyle erkek doğur diyen insanların Allaha olan inancından şüphe duyarım
(781 puan) tarafından
Bizim milletimizde bi erkek evlat sevgisi var bilmiyorlar ki peygamber efendimiz kız çocuklarını omzunda gezdirirmisti kız çocukları daha hayırlı maşallah bi kızım var benim elim ayağım 14 yaşında  hak etmiş kaynanası bazen baz-ı şeyleri söylemek lazım benim kaynanada başlardı bizim gelinler erkek doğuramaz 3 eltiyiz ilk çocuklarımız kız oldu sanki bizim elimizde diye bende ona bi laf söylemiştim ozaman da 16 .veya 17 yaşındaydım tarlaya ekin ekince nohutmu biciyorsunuz dedim bize deil oğullarına  söyle dedim işte o yaşta nerden aklıma geldiyse o günden sonra birdaha bisey demedi bak edene lafını vereceksin aslinda
(9,611 puan) tarafından
Valla helal olsun iyi laf söylemişsin hakkaten hakedene hakkını vermek lazım..Tabiki herşey Allahın taktiri ama tıbben de bebeğin erkek olması babadan gelen şeye bağlı ama gelde bunu kaynanalara anlat senin oğlum beceremiyosa biz napalim demek lazım
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yok canım ne on ayı iki senede anca doğar :D bnmki 9 ay 20 günlük doğdu :D zaten Max 42 hafta bekler o da 9 ay 24 gün mu ne eder
(781 puan) tarafından
Hahahah beni delirtmeye yeminli gibi kadın çekemiyor beni yaa esimin dediği kıskanıyor beni ayyy :)))) bende kendimi böyle tatmin ediyorum hahahhahh
0 oy
tarafından
Benimki 9 ay 14 günlük dogdu sadece 4 gun gecti doktor tehlikeye atamam yatis verdi o gun doğurdum demekki doktorlar da bisey bilmiyo :)
(781 puan) tarafından
Benim  oğlum şuan 12 yaşında ben onu doktorun tam verdiği tarihte doğum yaptım  galiba bizim doktorlarda bilgisiz :)))) bazen atıyorlar tutuyor hahahaa
0 oy
(34,448 puan) tarafından

Her bebek çok farklıdır.

Eltim 9 aydan 17 gün aldı doğum yaptı.

Bir hafta gecikmisti çocuk doğdu cildi kup kuru soyuluyor her çocuk çok ama çok farklıdır 

(781 puan) tarafından
Hayirlica kucağımiza alalım da ha 3 gün önce ha 3 gün sonra zaten zamanı gelmeden doğmaz bebiş
(34,448 puan) tarafından
Aynen öyle Rabbim yol veriyor bı şekil
0 oy
tarafından
İlk kızımı 9 ay 12 günün sonunda doğdu..ikinci kızım 9 ay 25 gnün sonunda doğdu 42+4 te falandı

Bebek bilir ne zaman doğacağını..takma kafana boşver 
(781 puan) tarafından
Hamilelikten dolayı galiba önce den hiç takmazdim
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Böyle bir avukatta herkese nasip olmaz.  Üstüne vazifemiymis ki:angel:

(781 puan) tarafından
Aynen öyle çok şanslıyım şansıma tüüü:)))

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 663 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 16,703 göst.
20 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 457 göst.
8 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sumeyyeefe (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 417 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,513 soru

24,578,452 cevap

362,323 kullanıcı

...