0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar fırınım yok alayım dedim Trendyolda var bir yerden para geldi değerlendireyim dedim alsam diyorum ama korkuyorum kırık gelir bozuk gelir bişey olur 300 küsürden başlıyor ben en fazla 400 500 TL vere bilirim  başka bütçem yok bu fiyata fırın alan varmı nasıl memnun musunuz nelere dikkat etmeliyim ilk defa fırın alacağım kısmet olursa.....

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kayınvaldm aldı üst taban çökük vaziyette iğrenç Trendyol asla almam ordn birşey
tarafından
Reklamda gördüm güzele benziyor o Zaman elden almak iyi olur gibi
-Reklam-
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Fırın almadm ama Trendyol da artık satıcıya sor diye bir kısım var ürün sayfasini incelersen. Ordan satıcıya kargolamada hasar vs olur mu sorabilirsin. Ürün iadesi falan sorun çıkmıyor ama kargolara malesef pek güven olmuyor
tarafından
Haklısın valla korkuyorum para verip de dandik bişey gelir diye
(1,894 puan) tarafından
Alacağın ürünün yorumlarına bak canm. Gelir de beğenmezsen zaten ürün iadesi var sorun çıkarmıyorlar. Ama elektronik olunca kargo nasl gelir bilmem. E bebekten bebek için sıvı deterjan aldm patlatmislar koliyi bırakıp kaçtılar resmen
tarafından
Ay allah korusun ya o kadar para verip hüsrana uğramakta ne bileyim iyi olmaz :)) kargocular bazıları çok pislikler gerçekten
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Valla firin işi  şans  bence :)) 

Migros sanal marketten  250 liraya aldım anneme çok güzel çıkmıştı. 
tarafından
Ay ne güzel uygunmuş bide
0 oy
tarafından
Marketlere geliyo bime a101e filan oralardan al yada davul al ben davul kullanıyorum onlar daha uygun benim yerim yok diye davul aldım 
tarafından
Davul kaynanam vermişti var canım pişirmiyor oğlum okula gidince kek vs yapayım diyorum çocuğa bir tane temizi şart oldu
0 oy
(3,157 puan) tarafından
Bime geliyo canım 27 sinde
tarafından
Hemen bakacağım teşekkürler ilginiz için
(3,157 puan) tarafından
Rica ederim tatlım bende çok istym ama fırın 1 yıldır bakalm ne zamana nasip olck
tarafından
İnşallah sizde alırsınız :)))
0 oy
tarafından
Canım ben şamdan davul aldım çok memnunum ama sadece kalıp kek pismiyo
tarafından
Canım davul var kaynanam vermişti  hep yakıyor çiğ bırakıyor malesef
tarafından
Canım iyi değil ozaman o fırın
tarafından
Evet malesef
tarafından
Valla maşallah benimki çok güzel ınsallah bulursun cnm
tarafından
Tamam teşekkürler ilginiz için
0 oy
(15,302 puan) tarafından

Canım bak eklediğim fırını gözün kapalı alabilirsin anacım kullanıyor çok güzel pişiriyor börek kek poğaça kurabiye. Trendyol dan da korkma genelde sağlam gelir çökük vs olursa da direkt iade hakkın var 

image

tarafından
Çok teşekkür ederim aynısından eltimde var oda çok memnun kaç sene önce 200 almıştı  elden içime sindi gibi bakayım ordan bir allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
23 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melis... (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
27 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,645 soru

24,186,656 cevap

336,673 kullanıcı

...