0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlum 5,5 aylıkken sünnet oldu yapılıklık oldu açıldı şimdi gene yapılmış bu şekilde olup nasıl bir yol izlediniz çocuk doktoru ürolojide gördü şimdi gene yapıştı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Pipisi gorunmeyecek kadar yapistiysa sknti ama az bise yapistiysa o buyudukce normale donuyor canim. Benim oglumunda oyleydi yapisti sonra actirdik geri sunnetcide ardindan yine yapisti. O icindeki yesil kismi pamukla temizlemek gerekiyirmusbsurekli. Ben bilememisim. Normal cocuk doktoruda onemli degil bu sekilde olusu buyudukce normale doner dedi dondu cidden. Yani tamamen yapistiysa sknti ama az yapistiysa pipisi gorunuyorsa disardan o zaman bise olmazmis
tarafından
Oğlumun kusura bakmayın gerçekten baş kısmına yapışıyor sünnet eden doktora defalarca götürdüm başka başka doktorlarda baktı üroloji yapılıklık var önemli değil dedi sonra sünnet eden doktor unutmuş bizi kim yaptı sünneti yapışıklık var dedi yaşlı bir doktor açıldıktan sonra baktı sorun yok dedi eşim biraz açtı diğer yerlerini açamadık sünnetten sonra bir defa açtırdık şimdi 2. Açılcak
tarafından
Bana da kizmisti iyi bakamamissin da yapismis diye. Ben ne biliyim ger seferinde siyirip ta yapman gerekirdi demisti. Tekrar gitur eger ucu gorunmuyorsa nolur nolmaz canim. Ama dedigim gibi cok onemli degik demsiti bana da cunku ucu aciksa o buyudukce duzelir demisti bide dedigimgibi pipisini siyir disari cikar icini o yapisik olan kisimda ki yer de yesik bise biriyor onu sil temizle zeytinyagi dok muhakkak ben oylr kurtardim ama korkma korkulcak bise degil
tarafından
Tamamen sünnet yapılmadan önceki hali gibi değil başının başladığı yere yapılmış içime sinmedi zaten aradım hastaneyi sabahtan arayıp hangi bölümeme gitmemiz gerektiğini söyleyip randevü vericekler teşekkürler cavabınız içi
tarafından
Rica ederm gecms olsn
-Reklam-
0 oy
(324 puan) tarafından
Benim oğlumun 1 yaşındayken yapışmış doktor sünnet dedi sonra sünnetten sonra tekrar yapıştı doktorum gene ufak operasyon yaptı 
tarafından
Bizimde oldu kendi açtı sıyırıp ama 2 yapıştı yarın tekrar götürücem
(324 puan) tarafından
Kesinlikle götür
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Her bezi açtığınızda oynamanız gerekiyordu bizim de yapışıklık oldu doktor açtı ve her seferinde oynadık
tarafından
Oynadığımız halde oldu ya 2gün önce banyoda gene detaylı baktım açıktı eşimde 2 günde bukadar kapanmaz diyor ama yapıştı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 428 göst.
23 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 813 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,677 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,193 soru

24,083,035 cevap

331,304 kullanıcı

...