0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Geceleri çok şkür beşiginde uyuyor.

Ama esim işteyken günduzleri onu uyuturken yanina uzanmaya, ona sarilip uyumaya ,

seyretmeye doyamiyorum.o da ben yanindayken daha uzun ve sakin uyuyor . 

E haliyle de butün işler kaliyo bahanem oldu resmen.

Sizler nasilsinuz

8 Cevaplar

0 oy
(1,295 puan) tarafından
Ayyy bende oyleyim yaaa cok seviyorum ona sarilip yatmayi yavrum ben yanina uzansam bana yaklasıyo
(1,776 puan) tarafından
Benimde irkiliyo uyaniyo bana bakiyo devam ediyo uyumaya . Ona verdigim güven hissini iliklerime kadar hissediyorum o an .
Cok sükur bu duyguyu bize yaratana
(1,295 puan) tarafından
Cok sukur cok sukur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy kız benim kocam işe gitrigi gibi yatağa alıyorum bebisimi:))
(1,776 puan) tarafından
Biz gitmesinide beklemiyoruz sabah 5ten sonra  sürekli emzigini atiyo geri verince uyuyor. Bende yanima aliyorum. Eşimde o arada yataktan tüymuş oluyo tabi
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Bende bazen koynuma alayim TİS TİS nefesiyle uyyum diyom da yok , ruhu daraliyo yanima alinca eliyle ayağıyla yiteliyo :))
(1,776 puan) tarafından
Kimi bebkler sevmiyo demek romantizmi
0 oy
(4,679 puan) tarafından
Gece odasinda yanina uzanip uyutuyorum sonra kalkıyorum.  Gündüz  de yine yanina yatıyorum  o da bana sariliyor kolunu atiyor boynuma sokuluyor  bana ohhh mis sonra yine kalkıyorum  dalinca... ama onu izlemek o minnak kolun seni sarması ne bileyim bambaska bir his.... rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın. 
(1,776 puan) tarafından
Amin isteyene dileyen herkese bu duygu nasip olur insallah
0 oy
tarafından
Benim ki 4 aylık ya o kıvama gelemedik 
(1,776 puan) tarafından
Ben 1 aylikken basladim valla ilk baslarda korkudan uyuyamiyodum sonra bende onunla uyumaya basladim
tarafından
Ay yok anne yanı beşiğin de el ele uyuyoruz şimdilik biraz daha büyüsünde öyle alırım yanıma
0 oy
tarafından
Esim gecedeyken biz oglumla uyuyoruz hatta esimde beraber uyumayi seviyo cogu zamam aramizda uyutup yatagina aliyorum 
0 oy
(17,409 puan) tarafından
Benim kizim gece deliksiz uyur sabah namazinda uyanir beni al der , yanima alirim ohh koyun koyuna uyuruz. Uykunun en tatlı kısmı onunla uyuduğum kısim.
0 oy
(7,617 puan) tarafından

Yatiriyom koluma koyuna uyoz öyle huzur veriyoki  anlatılmaz bı duygu <3

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 358 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,768 cevap

336,411 kullanıcı

...