0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar gebelik çekimi yaptinizmi ilk gebelikte yada dusunuyormusunuz ne tarz elbise aldınız yada alicaksiniz sizce hatıra niyetine olsa sacmami olur 

5 Cevaplar

0 oy
(973 puan) tarafından
Yaptırmadım yani hatira olur ama bence fuzuli masraf
tarafından
Çevreme göre hamileyken hiç masraf yapmadım iki üç parça eşya aldım sadece ama eşim sürekli para gozluymusum gibi bakıyor çok şey istiyorsun rüyanda görürsün falan diyo
(973 puan) tarafından
Yani illa istiyorsan eşinin anlayış göstermesi lazim gözünde kalmasin en azindan ufak çaplı bi sey
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından
imkanin varsa kucuk birsey de olsa yaptir bence. hatıra kalır benim esim istemisti ama maddiyat el vermedi. 
tarafından
Bende abartılı bişey istemiyorum çekimi telefonda yaparız dert değil ama benim anlayışsız İnşallah benim eşimde seninki gibi anlayışlı olur
(3,834 puan) tarafından
inşallah canım. ozel olan sen ve bebişin. esin katilmazsa ya da sorun çıkarırsa da senin bi kaç kere güzel manzaralı fotoğrafın olması da yeter. bence oyle yani anne bebisle hoş duruyor baba ne alaka gibi geliyor bana bazen :D
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Ben yapdim güzel çeken bi telden  kendim baya  suslendim  gayette  muhteşem  oldu kısa kısa  videolar  çekip birlesdirip  klip bile ypdm:)
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ben yaptım ama kız kardeşim çekti netten verilen pozlara baktik onlar gibi güzel bi yerde çektirdik çıktısını aldım saklıyorum hatıra kalsın fotoğrafçı tutmadim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 196 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde meliketasdelen27 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 594 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dilekeybay (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 583 göst.

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,004 cevap