0 oy
159 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,264 puan) tarafından
Kizlar güvenilir mi oyuncak almayı dusunuyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güvenilir. Ben ki kere alışveriş , bı kere de satış yaptim
(2,264 puan) tarafından
Sağol canim
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Ben alıyorum sıkıntı olmadı 
(2,264 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Ben 1 senedir kullanıyorum sıkıntı olmadi 
(2,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Kızıma ana kucağı aldım mochi aldım oto koltuğu aldım hepsi güzel geldi zaten eğer gelince beğenmez isen para hemen karşıya gitmiyor onaylamazsin geri yollarsin
(2,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ben duvar aksesuarı alicaktim ayın 14ünde sipariş verdim ödemeyi kartla yaptım bugün oldu hala kargoya verilmedi bende iptal ettim ondan sonra kadın mesaj atmış ya ben işte kargoya gittim ama siparisinizin iptal olduğunu gördüm isterseniz tekrar kayıt oluşturalım diye dedim kalsın istemiyorum..yani yalanın da bu kadarı iptal ettiğim zaman zaten uygulamadan bildirim gidiyo bide yalan söyleyip kargoya gittim işlemleri yaptım iptal etmişsiniz diyo..yani ben böyle bise yaşadım ama tabiki her sayıcı böyledir diye bise yok illaki düzgün olanları vardır
(865 puan) tarafından
Satışıyla alakalı bende cok alış-veriş yaptim en son birine denk geldim .bana kusursuz diye sattığı pantolon delik deşik geldi resmen .kotu niyetliler de var maalesef
(6,074 puan) tarafından
Canım gardrops uygulamasın da ben de aynısını yaşadım ürün geri geldi dedi dedim vermedin ki geri gelsin yoğunluk sebebiyle çıkmamis olabilir dedi hayır öyle bişey olamaz
(865 puan) tarafından
Ban da dedi ki biri birazdan kargoya cikicam dedi bende o gün verecek sanıyorum iki gün sonra sordum ben verdim sistemde hata vardi diyo o yüzden kayda girmemiş ama gonderdim dedi inanmadım tabi .aradan 3 4 gün geçince verdi. Sorun yalan söylenmesi acelem yoktu
(9,610 puan) tarafından
Aynen saticiyla alakalı oluyo bazıları sorumluluğunun farkında değil milleti sömürmenin  derdindeler..

Saçmalığa bak ya daha kargoya verilip verilmediğini bile bilmiyo işte bu kadar sorumluluk sahibi satıcı benim öyle bi isim olsa ben alıcı güven  problemi yasamasın diye hemen kargoya vermeye çalışırım ama bunlar parayı alana kadar parayı aldıktan sonra savsaklıyolar
(2,264 puan) tarafından
Ay inşallah iyi denk gelir bana oyuncaklar çok pahalı ya  2 3 ay için o kadar para vermek istemiyor insan
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Güvenilir canım beğenmezsen iade bile yapma hakkın var

(2,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 218 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 100 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Onlygirl (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 176 göst.
27 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutluanne_ (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.

Kategoriler

1,468,677 soru

24,062,193 cevap

330,179 kullanıcı

...