0 oy
1,067 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar eşimle bu konu yüzünden çoğunlukla tartışıyoruz öyle bir horluyo ki sanırsınız ki deprem oluyo tren gemi yanında halt etmiş doktora randevu aldım gitmedi burun bandı al dedim almadı geçen gece uyurken başladı gene horlamaya bende o hışımla tekme atmışım haberim yokdu istemeden oldu yani patırtı duyunca kalkdım bakdım yerde noldu dedim bana çok kızdı aldı yasdığını gitti yan odada yattı napcam bilmiyorum ben bu sorunu başka bi çözümü varmıdır acaba eşleriniz horlarmı horluyosa çözüm bulabildinizmi :ermm:

36 Cevaplar

0 oy
(7,135 puan) tarafından
Ya cok şükür öyle Bi sorunumuz yok Allah yardım etsin zor gercekten 
tarafından
Böyle tam uykuya dalıyorum o anda başlıyo tekrar kalkıyorum öff öffff
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok yorgunsa olur benimkinde, o da sırt üstü yatıyorsa horlar, hemen dürterim canim yana dön horluyorsun derim hemen döner sonrada olmaz zaten
tarafından
Kızz yok ne yorulması trafik kazası geçirdi ve Çalışamaz durumda diz kapağı kırıldı
tarafından
Ayyy çok geçmiş olsun canım çekilmez vallaha çok gıcık bi ses ya
0 oy
(76 puan) tarafından
Aynı sorun bendede var ama ilk zamanlar esımde yoktu bebegımız oldu 6 aydır bende o sıkıntıyı cekıyorjm bebegımı uyutuyorum ama sabaha kadar esıme vuruyorum horluyorsun saga sola dön dıye vıdeoyada cektım ben horlamıyorjum asıl sen horluyorsun duyor :) tam dayaklılk
tarafından
Bak bide zeytin yağ gibi üste çıkıyo :)
(76 puan) tarafından
Aynen canım :)
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Kız o burun bandı hiç işe yaramıyo benim kocamda horlar salonda yatıyo biz ömüşümle yatıyoz valla ahahah :D 
tarafından
Kızzz hahaaayyy bizde böyleyiz işde dövüş kıyamet geçiniyoruz bu horlama yüzünden
0 oy
(30,101 puan) tarafından
Kız rahime sesli güldüm ya shshshsh
tarafından
Hahaaayy ayyy yaa ama varya nasıl kızdı bana :)
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benimkide horluyo hemde nasıl ama günün yorgunluguyla öle bı yatiyorunmki uykuya dalınca hiç duymuyorum bile
tarafından
Bende öyleyim ama benim uykum çok hafif hemen uyanırım kuş uykusu gibi
0 oy
tarafından
Ben kocam horlayinca durtuyom. Susana kadar yatakta döner dururum
tarafından
Bende böyleyim uyunmuyo sessiz ortam olunca deliksiz uyurum
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Bitane de bende var horlamıyor kükrüyo ne doktora gidiyor ne başka odaya çocuklar alıştı artık kalkmıyorlar vallahi bazen bende yataktan atasım geliyor 
tarafından
Ben istemsiz itmişim Ama iyi kızdı bana hahaa :)
0 oy
tarafından
Gece surekli tartisiriz bundan dolayi mahallede duyuluyor sesi gece bende senin gibi 100 defa uyandirir tekmelerim
tarafından
Yazık. Laa bize :)
tarafından
Valla yazik napak kiz cekiyoz her gece ayni eziyeti :)
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Horluyo ve oğlanı uyandırıyo bende onu uyandırıyorum salona gidiyo 
tarafından
İşde bizimkide salona gitti dün gece :)
0 oy
tarafından
Kiz o koca adamı nasıl attın yataktan ahdhahahsha
tarafından
Bende anlam veremedim bide 100 kg adam 1.75 boyu yatağın ucundaydı ondan sanırım yoksa düşmezdi diyorum
tarafından
yerle yeksan olmuş adam yıkilmış resmen ahdhahdhjahssssh
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Horlar dürterim yana dönünce kesilir ama bende horlarım oda beni dürter birbirimizi dürte dürte uyuyoruz
tarafından
Karşılıklı bide ayy ne komik olursunuz haa :)
0 oy
(4,643 puan) tarafından
Allahhh allahhh rahatsız  olduğunu  bile bile niye gitmiyor  ki doktora... bir sekilde ikna etmen lazim canim bu moda geldiysen.  Allah yardımcın olsun. Evet benim eşim  de horlar ancak düz  yatarken. Yana dönünce  susuyor.  Ben de dürtüyorum yana donuveriyor... insan takıntı  yapınca  en ufak seste bile uyuyamiyorken dedigin desibeldeki seste uyuyamayip sinir olmana hak veriyorum ama adamı yataktan vurunca düşürmek  nedir? ;D
tarafından
Kızz cidden istem dışı oldu olay :)))
(4,643 puan) tarafından
Nasıl  bir öfke  biriktirdiysen icinde artık  .uyku halinde çıkmış  ortaya.  Korkulur  valla;D ;D  tedavisiz gecmez ama yaaa ikna olmasi lazim
tarafından
Bilmiyorum işte nasıl bir yöntem Bulsam konuşcam yine
0 oy
(747 puan) tarafından

Horluyor ve artık bu bana ninni gibi gelmeye başladı:D

tarafından
Kızz yok ne ninnisi ben en ufak sese uyanırım
(747 puan) tarafından
Valla ben alıştım artık amannn yoruluyor horluyor uykusuna düşkün uyandırsam korkar.En iyisi kendim alışıyım alıştımda yapcak birşey yok canım
0 oy
(256 puan) tarafından
esimde horluyor cozum bulamiyorum haftaya doktora gidecek ama bisey cikacagini sanmam. bir senedir horluyor hamileydim baslamisti. isin kotu yani oglumu uyandiriyor. sinir oluyorum gece bir ona bakmaktan bir yandanda esimi durtmekten. oda verimli uyumuyor ben zaten kendimden gectim. bir haftadir odada yatiyor bende yaninda yatiyorunm bebegim aglayinca odaya geliyorum gitmiyirum. oykede olmuyor gunde 2saat beraber uyumak. artik agliyorum sinirden. gece herkes dinlenir ben kriz geciriyorun
tarafından
Oooo işde diyorum yaa en iyi sen anlarsın ağlama krizleri geliyo bazen sinirden
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Burun aparatı var canım onu taksın horlamaz rahatsız da etmez 

tarafından
Hahaaaa ciddenmi nerde satılıyo kız alayım hemen

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 138 göst.
+1 oy
4 cevap 128 göst.