0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (454 puan) tarafından

Kızlar dün akşam 5 emzirdim sonra vermedim bugün sızlıyor dıe öğlen emzirdim nasıl olacak çok sızlıyor  emzirmeyince :angel: hamileyim ikisine yetemiyorum mide bulantısı baş dönmesi halsizlik oluyor çok emzirince kesicem artık 3 aylık gebeyim kızım 15 aylik mama içiyor zaten 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora sor bi ilaç varmış sütü kesen. Hamilegken kullanılırsa ondan al kullan 
(454 puan) tarafından
Ilaç kullanmak istemiyorum canim
tarafından
Kuzum çok zorlanırsın
Ben de ilaç vs kullanmadan kestim ama. 1 hafta kolumu bile oynatamadım. Süt doldukça göğsüm şişti ağrıdı. Ne yaptıysam tam boşalmadı. Çok zor geçti o günler. Ben çocuktan çok ağladım.  
Soğuk kompres yap göğsüne. Sıcak duşta biraz masaj yap sütü akıt.
(454 puan) tarafından
Sorarım doktora bende o ağrıdan korkuyorum zaten
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
Bir kaç gün günde bı kere emzirsem  nasıl olur
0 oy
tarafından
Bir nerede kes canim yara bandı yapistir uf olmuş de gelmiyo hem aglamiyo hem ikinixde kolay gecirirsiniz bu sureci
(454 puan) tarafından
Kızım sıkıntı yapmıyor benim göğsüm ağrıyor emzirmeyince
tarafından
Ooo tabi cok agriyacak tas kesilecek gunde uc dort kez soguk suda yikiyacaksinki sut geri cekilcek
(454 puan) tarafından
Korkutma beni  uf ne zormuş
tarafından
Yok kuzum korkunun ecele faydasi yokki sütü bugun kesmeden yarin mecbur kesicen
(454 puan) tarafından
Kescez mecbur evet
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Canim gögüs pompan varsa rahatlayabilicegin kadar doktorum bana öyle demisti yoksa apse yapar dedi iceride enfeksiyon olusur diger bebeginde zorlanirsin bide eczanaden sût kesen ilaclar var onlardan al ama emzirme bebegini kesinlikle
(454 puan) tarafından
Hamileler o ilaçları kullanıyor mu ki kaç gün sagdin  günde bı kere sağsam bı kaç güne diner mi
(1,295 puan) tarafından
Dogru canim sen hamileydin icme o zaman gunde 1 kez sag canim sadece rahatlayabilecegin kadar fazlada sagma ama cok rahatsiz ederse biraz daha sag ama emzirme cocugu
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Canım sizlamamasi için taze nane alıp yapraklarını sutyeninin içine koy. Günde iki kere degistir . Ağrı sızı olmadan kestim ben.
(454 puan) tarafından
Denicem canım sağol inşallah ise yarar
(6,048 puan) tarafından
Eskiden kadınlar öyle yaparlarmış bende işe yaradı arkadaşım da uyguladı oda memnundu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 377 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
17 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
7 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Öykü'mün öykü sü (386 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,338 soru

24,152,814 cevap

334,992 kullanıcı

...